Geldi canım hiç aksatmaz :) yeni batta da eylüldeyim 29 Eylül :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldi canım hiç aksatmaz :) yeni batta da eylüldeyim 29 Eylül :)
Amin insallah canim.
Bu kadar kötüysen bi doktora gitsene bi balim ya da bi test kan tahlili falan ver kuzum
Evet tatliskom bende ogretmenim sinif ogretmeni senin brans neBen de daha ovulasyon dönemindeyim, zor geçiyor bat a kadarki süreç. Sabırsızlık olunca bünyede sen de mi öğretmensin?
Benim bat 20 eylül canimBir de bat kaçtı senin, baktım ama göremedim
Hayirlisi olsun tatlim ya neyseki yine eylül ayindasin canim uğurlu eylül ayiGeldi canım hiç aksatmaz :) yeni batta da eylüldeyim 29 Eylül :)
Bende ütü yapmaktan yoruldum dinleniyom simdi cay iciyom sonra tine devamKeyifler nasil kizlar?
Acayip yoruldum temizlik yaparken.
Daha çamaşir asicam ütüler duruyor bi dünya off off.Bende ütü yapmaktan yoruldum dinleniyom simdi cay iciyom sonra tine devam
Okul öncesi canım benim de.Evet tatliskom bende ogretmenim sinif ogretmeni senin brans ne
Kolay gelsin tatlimDaha çamaşir asicam ütüler duruyor bi dünya off off.
Bi yandan iyi oluyor ama zamanin nasil geçtiğini anlamiyorum.
Nasil kiz cocuklar seni cok yoruyor mu.Okul öncesi canım benim de.
Ohh bugün de tatil yap canim bosverrr isleri gucleri nasil olsa yarında var. Ben aksma musafirlige gidecem o yuzden isleri bitirim diyom yarina bisey kalmasin çünkü yarında pazara gidecem hergune yapacak bisey buluyorumSiz iyi ev işi yapmışsınız, ben bütün gün hiç bişey yapmadım yapasım da yok
Yoruyorlar elbet ama severek yapıyorum:) eğer sabrın varsa, oyun oynamayı seviyorsan geçebilirsin canımNasil kiz cocuklar seni cok yoruyor mu.
Alan degisikligi yine sunulacakmis sanirsam bende gecis yapmayi düşünüyorum tabi yapabiliyorsam
Bende ovu donemindeyim tatlim.ben de bugun temizlikle basladim gune vve nihayet sular geldi anlayacaginiz bugunu kacirmamam lazimsiz ne asamadasiniz benim gibi yunurtlama gunlerinde olan yok mu neler yapiyosunuz
Ben yumurtlama günlerindeyim. Hiç bir ev işi yapmıyorum, zaten çatlatma iğnesi sebebiyle ağrım var dinleniyorum öyle :)ben de bugun temizlikle basladim gune vve nihayet sular geldi anlayacaginiz bugunu kacirmamam lazimsiz ne asamadasiniz benim gibi yunurtlama gunlerinde olan yok mu neler yapiyosunuz
Valla yormak da istemiyorum kendimiOhh bugün de tatil yap canim bosverrr isleri gucleri nasil olsa yarında var. Ben aksma musafirlige gidecem o yuzden isleri bitirim diyom yarina bisey kalmasin çünkü yarında pazara gidecem hergune yapacak bisey buluyorum
Sabir oyun bunlar var canim ya sonuçta minnaklarla yani 1lerle oyun oynuyoz baya. Ama zor ya onlara herseyi ogretmek zorunda olduğumuz icinYoruyorlar elbet ama severek yapıyorum:) eğer sabrın varsa, oyun oynamayı seviyorsan geçebilirsin canım
Günlere yay işini zaten yorma ben hergun oyanacak bisey ariyorum iste sıkılmayayım die evdeValla yormak da istemiyorum kendimi