- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
Kuzum gittim geldim hersey yolunda çok şükür. Ayin 28inde 2li test yapıyoruz inşallahKurumus-Maskara tatlım gittinmi , minişin nasıldı kontrolun nasıl geçti. hadi bize haber ver merak ettik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum gittim geldim hersey yolunda çok şükür. Ayin 28inde 2li test yapıyoruz inşallahKurumus-Maskara tatlım gittinmi , minişin nasıldı kontrolun nasıl geçti. hadi bize haber ver merak ettik.
Kuzum gittim geldim hersey yolunda çok şükür. Ayin 28inde 2li test yapıyoruz inşallah
Vallahi kuzum ultrason aleti çok çok eskiydi 20 saniye falan bakti sadece hic bisey demedi. Ben sorucaklarimi unuttum bebeğin iyi olduğunu görünce eve gelince hatırladım sormam gerekenleri. Normalde burdaki doktorlar ultrason yapmıyorlar asla ama benim doktorun eski bir ultrasonu vardi ve yapti. Cinsiyet için erken degil mi ki? 11+6 olduk bugun? Ayrica görünse bile 20. Haftaya kadar söylemezlermaşallah sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah. cinsiyeti konusunda bişeyler dedimi veya neler söyledi doktorun. bebişin nasıldı. oy çok heyecanlı ultrasona girmek onu görmek
Herkese selâmmım
Ay kızlar çok zor buldum topigimizi nerelerdesiniz
Ben bu ay femara kullandım.Catlatma iğnesi vuruldum .şimdi çalışma sonrada bekleme zamanı.insallah bu ay neticesini alırım. Eylülden beri yapılan işlemlerden dolayı devamlı sancım var ama sonucu iyi olsun diye direniyorum
Sevsev12 Kuzum ne yaptım ogrenebildinmi cinsiyeti.Actimi uykucu bacaklarını
karapisso Canım sen nasılsın.Gectimi rahatsızlıkların
kahvecibaby @oflu Kurumus-Maskara @Anneyimbenanne banmı yedin acaba etiket yapamıyorum
Zeyah3917
Ve diğer kızlar nasılsınız
Herkese mutlu haftasonları
kahvecibaby Kuzum inşallah bizde bekledigimize değecek sağlıklı hayırlı kuzuları kucağınıza aliriz.Zaman zaman bende de bi bıkkınlık oluyor ama hemen toparliyorum kendimi.Umitsiz olmak bize yakışmaz Biz elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a birakcaz .Hiç vermiyorsa da vardır bir hayır. Biz bilemeyiz Rabbim bilir.Ama umudumuzu ve coşkumuzu korumalıyız
Kurumus-Maskara Canım çok sevindim senin adına.Insan sağlıklı olduğunu duyunca gerisi önemli değil diyor ama elbet merakta var Ilk bebekte kız erkek farketmiyor galiba.Insallah test sonucunda güzel çıksın kalbin ferahlasın tadını çıkar hamileliğin
Zeyah3917 Canım sen ogrendinmi acaba cinsiyeti.Herseyin yolunda olmasına sevindim
karapisso Vefalı arkadaşım benimÇok seviyorum seni
Bol bol ıhlamur iç ç vitamini al kuzum.Yat dinlen.gribin en etkili ilacı dinlenmek.Gecmis olsunAynen öyle canım benim.. herşey de bir hayır vardır bekleyelim bakalım daha ne kadar beklicez.. benim bata son 7gün kaldı veee işin kötüsü çok kötü grip oldum şuan yatıyorum yatakta
Herkese mutlu haftasonları
kahvecibaby Kuzum inşallah bizde bekledigimize değecek sağlıklı hayırlı kuzuları kucağınıza aliriz.Zaman zaman bende de bi bıkkınlık oluyor ama hemen toparliyorum kendimi.Umitsiz olmak bize yakışmaz Biz elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a birakcaz .Hiç vermiyorsa da vardır bir hayır. Biz bilemeyiz Rabbim bilir.Ama umudumuzu ve coşkumuzu korumalıyız
Kurumus-Maskara Canım çok sevindim senin adına.Insan sağlıklı olduğunu duyunca gerisi önemli değil diyor ama elbet merakta var Ilk bebekte kız erkek farketmiyor galiba.Insallah test sonucunda güzel çıksın kalbin ferahlasın tadını çıkar hamileliğin
Zeyah3917 Canım sen ogrendinmi acaba cinsiyeti.Herseyin yolunda olmasına sevindim
Canim ablam sagol allah razı olsun senden. Rabbim sana da kısmet etsin inşallah. 2. Mucizen seninle olsun en kısa zamandaHerkese mutlu haftasonları
Aselam tatlim ben zaman bulamiyorim buraya girmeye aklima geliyor isim cikiyor sonra unutuyorum . Cok şükür bebisim yani kizim iyi sagligi yerinde doktor kiz dedi cinsiyetimiz. Insallah darisi sana tüm isteyenlere kismet olur canim . Annelik ne de güzel bir duygu istedigim aylar geliyor hep aklima o zaman iste bebek isteyip de olamayanlara cokca dua ediyorum çünkü bende o yollardan gectimm. Hüngür hüngür ağladığım günler haftalar oldu ama o zamanki duam hep "Allahim isyan ettirecek seyler yaptirma bana sabir ver" . Ve cok şükür isyan etmedim de ... bunlar gelince aklima cok şükrediyorum ve isteyenlere bol bol dua ediyorum tatlim rabbim kucagini bir an önce doldurur insallah en kisa zamandaHerkese selâmmım
Ay kızlar çok zor buldum topigimizi nerelerdesiniz
Ben bu ay femara kullandım.Catlatma iğnesi vuruldum .şimdi çalışma sonrada bekleme zamanı.insallah bu ay neticesini alırım. Eylülden beri yapılan işlemlerden dolayı devamlı sancım var ama sonucu iyi olsun diye direniyorum
Sevsev12 Kuzum ne yaptım ogrenebildinmi cinsiyeti.Actimi uykucu bacaklarını
karapisso Canım sen nasılsın.Gectimi rahatsızlıkların
kahvecibaby @oflu Kurumus-Maskara @Anneyimbenanne banmı yedin acaba etiket yapamıyorum
Zeyah3917
Ve diğer kızlar nasılsınız
Ben bebisimi hissediyor gibiyim tatlim bu hafta basindan beri bazen boyle pıt pıt pıt gibi hissediyorum yani hareketlilik bu oluyor herhalde. Akşamları elim hep karnımın üstünde nerdedir hissedeyim die ve dedigim o pıt pıti hissediyorumbenimde aklımdan geçti napıyor kızlar acaba diye. iyiki yazdın tatlım
ay hadi bekleyelim birlikte inşallah emeklerinin karşılığını hayrılsıyla verir Mevlam.
elhamdülillah iyiyim. iş güç yapınca gene doktorluk oldum hata ettim ama şimdi iyiyiZ. cinsiyeti belli oldu elhamdülillah 2.kızımız geliyor. benim tek düşüncem ne zaman hissedeceğim minnoşumu. 19 hafta bitecek hala hissetmiyorum
kafama sıkacağımmmm
daha neler yapıyorsun görüşmeyeli ?
Kızım olacakmış canım yeni öğrendim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu biz hamilelere de kucağımıza almayı nasip et inşaallahHerkese mutlu haftasonları
maşallah demek kızın olacak. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. bendé hissediyorum o damar atma gibi pıt pıtları, ama evvelden 2 hamilelik yaşadığım için bu haftalarda daha net hissetmem gerekirdi. veee sonunda sabahtan beri elimi koyunca bile dıştan hissediyorum elhamdülillah çok şükür sonundaBen bebisimi hissediyor gibiyim tatlim bu hafta basindan beri bazen boyle pıt pıt pıt gibi hissediyorum yani hareketlilik bu oluyor herhalde. Akşamları elim hep karnımın üstünde nerdedir hissedeyim die ve dedigim o pıt pıti hissediyorum
Iyi cok şükür canim ilk gebelik benim o pıt pitlarin hareketleri oldugunu soylediler o yuzden bu kadan hissettim simdilik tatlim . Sen aşini yaptırdın mi peki.maşallah demek kızın olacak. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. bendé hissediyorum o damar atma gibi pıt pıtları, ama evvelden 2 hamilelik yaşadığım için bu haftalarda daha net hissetmem gerekirdi. veee sonunda sabahtan beri elimi koyunca bile dıştan hissediyorum elhamdülillah çok şükür sonunda
Zeyah3917 ohh maşallah seninde kız demek. benim 2.kızım olacak oyyy kızların hazırlığı daha zevkli insan mutlu okuyor o cicili bicili kıyafetleri alırken.
Hayirli olsun canim Allah saglicakla kucağa almayi da nasip eder insallah.Kızım olacakmış canım yeni öğrendim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu biz hamilelere de kucağımıza almayı nasip et inşaallah
İnşaallah değişmezse net bi şekilde koz dedi doktorum canım benim ilk bebişim ilk kızım çok heyecanlıyım :):) 2 kız da çok güzel bi duygudur ya ben çok severim kız çocuklarını Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :)maşallah demek kızın olacak. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. bendé hissediyorum o damar atma gibi pıt pıtları, ama evvelden 2 hamilelik yaşadığım için bu haftalarda daha net hissetmem gerekirdi. veee sonunda sabahtan beri elimi koyunca bile dıştan hissediyorum elhamdülillah çok şükür sonunda
Zeyah3917 ohh maşallah seninde kız demek. benim 2.kızım olacak oyyy kızların hazırlığı daha zevkli insan mutlu okuyor o cicili bicili kıyafetleri alırken.
Benim üst tarafım hiç kilo almadı basen tarafım aldı kiloyu ki en son aldığım yer bi de karnım daha yeni yeni çıkıyo kı belirtisimi bunlar bilmiyorum tabi ki ama ben hissediyordum herkes erkek derken ben kız diyordum :):)Hayirli olsun canim Allah saglicakla kucağa almayi da nasip eder insallah.
Ya ben hic kiz belirtileri yasamadim hep erkekde hissediyordum siz yaşadınız mi belirtilerinizde karapisso
Amin inşaallah canım Allah razı olsun:)