En sagliklisi testi tekrarlamak canim benimde ilki ilk 10 dk cikmamisti bir iki saat sonra çıkmıştı hemen aninda tekrarladım bu sefer hemen ikinci silik cizgi ciktiKızlar bir şey soracağım. Dün akşam test yapmıştım negatifti. Şimdi baktım 2. Çizgi var. 20 dakkadan sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın diyorlar ama o şekilde hamile kaldığını öğrenenler de olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz
Tekrarlasana testi tatlim varsa kesin cikarKızlar bugün 5. Gün hala adet olmadım. 2. Gün test yaptım negatifti 5 dk bekledim negatifti. Çöpe attım sonra. Ama hala hafif ağrım var ve çok nadir de olsa batma oluyor.
İnşallah benim de git gide daha kısa sürede çıkar. Bu bekleyiş ne zormuş yaaEn sagliklisi testi tekrarlamak canim benimde ilki ilk 10 dk cikmamisti bir iki saat sonra çıkmıştı hemen aninda tekrarladım bu sefer hemen ikinci silik cizgi cikti
Canım senin bat ne zamanİnşallah benim de git gide daha kısa sürede çıkar. Bu bekleyiş ne zormuş yaa
YeniTekrarlasana testi tatlim varsa kesin cikar
Canım bat 4ündeCanım senin bat ne zaman
Varsa cikar tabiki.Yeni
5. Gün bu sefer kesin çıkarmı ki canım. Tanıdıklarım 10 gün sonra falan çıkar diyorlar boşa da test yapmak istemiyorum. Çıkarsa kesin gidip alıcam molada
Bende aynı durumdayımSelam.hanimlar
Elim kolum.kalkmiyor usuttum sanirim.
Nefes alirken ic organlarim sizliyor.
Cok halsizim. Sizde ne var ne yok ?
Bende aynı durumdayım
Ayniyim inan dun butun gun yattim. Kendimi hic iyi hissetmiyorum. Dun esim bi saat disari gitti. Aradim geri gel ben hic iyi degilim diye. Sagolsun geldi hemen. Butun gun ac durdum dun resmen midem herseye kalkiyo resmen. Su icince bileben bayılacağım sanki. öçhafta sonu çokluortam geçti. sürekli mide öğürmesİ baygınlık hissi halsizlik ağzımın tadı acı. çarpıntı oluyo. inşallah geçer en yakın zamanda. hasta gibiyim ya. bildiğiniz hasta.
Varsa kesin cikar artk canimYeni
5. Gün bu sefer kesin çıkarmı ki canım. Tanıdıklarım 10 gün sonra falan çıkar diyorlar boşa da test yapmak istemiyorum. Çıkarsa kesin gidip alıcam molada
Benimki de durumdan pek anlamiuor malesef eskiler nasil doğuruyordu anlamiyorduk hamile olduklarini bile sen nazlisin diyor benimkide banaEşim sürekli diyor neyin var. hey Allahım. naz yapıyorum sanıyor ya.
Aynen öyle valla canim zaman gecmiyor hiç bide öğrenince daha da zaman gecmez oluyor .İnşallah benim de git gide daha kısa sürede çıkar. Bu bekleyiş ne zormuş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?