- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 35
Anladım çok teşekkürler canım. Şimdi nasılsın mide bulantın var mı, alıştı mı vücut gebeliğe?Bazen sarimsi bazen de beyazdi canim yumdan 3-4 gun sonra oda basladi hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım çok teşekkürler canım. Şimdi nasılsın mide bulantın var mı, alıştı mı vücut gebeliğe?Bazen sarimsi bazen de beyazdi canim yumdan 3-4 gun sonra oda basladi hemen
Yok kuzum ya hic mide bulantsi tiksinme falan yok bende daha baslamadi yanı. Su an sadece kasik bide adet sancisi oluyor aradaAnladım çok teşekkürler canım. Şimdi nasılsın mide bulantın var mı, alıştı mı vücut gebeliğe?
O betahcg olayını hiç bilmiorm canım ben de daha baktırmadım kaç diye :))Yarın adetimin 21.günü canım progesteron testi yaptırmayı düşünüyorum acaba betaHCG ye de vaktırsammı? Varsa çıkarmı kanda ?
Degisiyor be kuzum benimki erken dollenme oldu die belki duyarim diyomCanım aslında telefonumdaki programda dr banu çiftçi orada yarından itibaren yani 6. Haftaya girildiğinde kalp atışı duyulur diye belirtiyor bilmiorm ne kadar doğru?
İnşallah mide bulantısı çok yaşamazsın da. Kolay bir hamilelik geçir inşallahYok kuzum ya hic mide bulantsi tiksinme falan yok bende daha baslamadi yanı. Su an sadece kasik bide adet sancisi oluyor arada
Insalllah oyle olur tatlim .İnşallah mide bulantısı çok yaşamazsın da. Kolay bir hamilelik geçir inşallah
Günaydın canımmmGünaydın, hayırlı haftalar..
İnşallahh önümüzdeki ay olur canım moralini bozma lütfenkırmızılar geldi şubattan beri korunmuyorum. iki ay ovülasyonda çift çizgiyide yakaladım ama yine olmadı bu ay doktora gidip klomen başlayayım diyorum ne dersiniz kızlar. bir kızım var 2,5 yaşında 1 tane daha istiyorum.
İnşallahh önümüzdeki ay olur canım moralini bozma lütfen
İlaç hakkında bilgim yok canım ama doktora gitmeden başlama bende ikinciye hamile kaldım ve kolay olmadı zaman aldı yani tedavi falan olmadım ama zamanla işte sabırinşallah canım. şubattan beri olmayınca insan 2. hiçmi olmayacak ddiye düşünüyo insa. gerçi nankörlük etmek istemiyorum dünya tatlısı kızım var ama ama. 2. olsun istiyorum klomen zararlımı acaba
İlaç hakkında bilgim yok canım ama doktora gitmeden başlama bende ikinciye hamile kaldım ve kolay olmadı zaman aldı yani tedavi falan olmadım ama zamanla işte sabır
1.5 2 seneye yakn 2 ay önce doktorum inofolic vermişti canım 2 ay onu kullandım birde bu ay bal tarçın çörek otu kürünü yaptım canımne kadar bekledin özellikle birşey yaptınmı canım. doktora gitmeden başlamam zaten çarşambaya aldım randevu
1.5 2 seneye yakn 2 ay önce doktorum inofolic vermişti canım 2 ay onu kullandım birde bu ay bal tarçın çörek otu kürünü yaptım canım
Kızlar bir şey soracağım. Dün akşam test yapmıştım negatifti. Şimdi baktım 2. Çizgi var. 20 dakkadan sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın diyorlar ama o şekilde hamile kaldığını öğrenenler de olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz
Haklısın ama ben de şu testlerde önce görmeyi çok istiyordum. Artık bi kaç gün daha bekleyeyim. Sonra kan testine gideyim olmazsaKan testi en sağlıklısı bence. kan testi yaptırmalısın. idrarda sonra insan acaba doğrumu diye takılıyo sonrada.