Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Ay kuzum benim inşallah ya gerçekten heyecan verici ben bile heyecanlandım şimdi bak gör Allah’ın izniyle bu sefer tutacak inş Hem dondurulmuşlarla olunca hormonlar falan daha düzene girdiği için de tutma olasılığı artıyormuş . Ay gelsin bebişler inş ya

Herkese merhaba bugün transferimin 9. günü kan testi verdim. Değerim 57.73 çıktı. Doktorumla konuştum asıl test günüm cumaydı, gebe görünüyorsun ancak cuma günkü artışa bakalım 100 ün üstündeyse tam anlamıyla sevinelim dedi. Sizce değerim nasıl ?

Allah büyük canım benim kan gününü bekle seni çok iyi anlıyorum ben 5 günü başladım testte erken gebelik testine normal kitlerde çıkmaz çünkü henüz rabbim inşallah sanalda bu duyguyu yaşatsın canım benim

Amin canım inşallah Allah razı olsun az önce pembemsi lekelenmem oldu belimde ağrıyor yaaa yarın Dr aricam dua edin kızlar ya

Ay inşallah kuzum benimmm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar kahve lekelenmesi olan var mı iki gündür bende kahve lekelenme var ya doktor normal diyor
Benim dün kanamam oldu böyle pıhtılı pıhtılı geldi bayağıda yoğundu devlet hastanesi acile gittim düşük tehliken var dedi gönderdi doktoruma da yazmıştım bugün de doktoruma geldim yine baktı kanama alanım varmış ama bebek iyi dedi göbekten vurduğum iğne artık kalçadan 2 doz şeklinde değişti böyle bişey yaşadım. Ve dediki kanama kahverengine dönüşücek korkma dedi normal dedi banada.. azalarak bitecekmiş haftaya bir daha kontrol var

Çok geçmiş olsun cnm benim o kadar çok bı kanama değil sadece lekelenme doktor normal dedi ama ben her lekelenmeyi görünce endişeleniyorum yaa inşallah hepimizin sağlıkla ilerler yaa

Çok geçmiş olsun cnm benim o kadar çok bı kanama değil sadece lekelenme doktor normal dedi ama ben her lekelenmeyi görünce endişeleniyorum yaa inşallah hepimizin sağlıkla ilerler yaa
Çok sağol canım Aman çok olmasın zaten Allah korusun. Amin inşallah sağlıkla ilerler. Normal dediyse çok endişelenme bence rahat tut kalbini Allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah

Geçmiş olsun cnm ilaç falan bıraktırdı mı bn estrofem kullanıyorum cuma bırak dedi de
Canm nasipse cumartesi kalp atışı duymaya gideceğim ben sormadım çünkü en baştan söyledi kırmızı olmadığı sürece panik yapma bilgi vermene gerek yok dedi kırmızı olursa coraspini keserim demişti benimde 2 gün kahve leke oldu o kadar sonra bitti

Anladım canım geçmiş olsun benimde coraspini kestiler kalp atışından sonra

Kızlar benim Yarın test günüm duanızı eksik etmeyin sabahtan vercem inşallah gidip bugün yatamam sanırım Yarında kandil günü sevindirsin Rabbim ben ve benim gibi pozitif sonuç almayı bekleyenleri herkese nasip etsin inşallah güzel mevlam sonuç olumlu yada olumsuz olursa yazarım buraya Rabbim nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…