- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.641
Ay kuzum benim inşallah ya gerçekten heyecan verici ben bile heyecanlandım şimdi bak gör Allah’ın izniyle bu sefer tutacak inşDemek ki benim de yine öyle olacak kuzum hayırlısıyla inşallahİlk transferi de ben çift istedim kuzum ama doktor hem ilk deneme hem yaşın uymuyor hem de ikiz gebelik riskli dedi.Eğer ilk transfer olursa 2. Yi çift yaparız dedi.2. transferim de nasip olursa çift olacak kuzum. İkiz olma ihtimali bile çok heyecanlandırıyor Hayırlısıyla bir gelsin bakalım adetim iple çekiyorum o günü
Allah büyük canım benim kan gününü bekle seni çok iyi anlıyorum ben 5 günü başladım testte erken gebelik testine normal kitlerde çıkmaz çünkü henüz rabbim inşallah sanalda bu duyguyu yaşatsın canım benim6.gun embriyosu 2 adet transfer edildi doktorum son anda ikisini de koydu biri iyi kalitede demişti istersen 2sinide koyalım dedi tekrar dondurulacak kadar iyi değil dedi bende 2sini de koyun dedim yaşımdan dolayı koymazlar diyordum ama son dk sordu bende koyun dedim Rabbim nasip eder inşallah
Amin canım inşallah Allah razı olsunAllah büyük canım benim kan gününü bekle seni çok iyi anlıyorum ben 5 günü başladım testte erken gebelik testine normal kitlerde çıkmaz çünkü henüz rabbim inşallah sanalda bu duyguyu yaşatsın canım benim
Ay inşallah kuzum benimmm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAy kuzum benim inşallah ya gerçekten heyecan verici ben bile heyecanlandım şimdi bak gör Allah’ın izniyle bu sefer tutacak inşHem dondurulmuşlarla olunca hormonlar falan daha düzene girdiği için de tutma olasılığı artıyormuş . Ay gelsin bebişler inş ya
Aminnnn canımmm aminnnnAy inşallah kuzum benimmm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Açık pembe ve kahverengi yerleşme kanaması da olabilir birde bol bol dinlenAmin canım inşallah Allah razı olsunaz önce pembemsi lekelenmem oldu belimde ağrıyor yaaa yarın Dr aricam dua edin kızlar ya
Doktorum da öyle söylüyor inşallah öyledir son 2gun kaldı geçmek bilmiyor günler ne zormuş yaAçık pembe ve kahverengi yerleşme kanaması da olabilir birde bol bol dinlen
Benim dün kanamam oldu böyle pıhtılı pıhtılı geldi bayağıda yoğundu devlet hastanesi acile gittim düşük tehliken var dedi gönderdi doktoruma da yazmıştım bugün de doktoruma geldim yine baktı kanama alanım varmış ama bebek iyi dedi göbekten vurduğum iğne artık kalçadan 2 doz şeklinde değişti böyle bişey yaşadım. Ve dediki kanama kahverengine dönüşücek korkma dedi normal dedi banada.. azalarak bitecekmiş haftaya bir daha kontrol varKızlar kahve lekelenmesi olan var mı iki gündür bende kahve lekelenme var ya doktor normal diyor
Çok geçmiş olsun cnm benim o kadar çok bı kanama değil sadece lekelenme doktor normal dedi ama ben her lekelenmeyi görünce endişeleniyorum yaa inşallah hepimizin sağlıkla ilerler yaaBenim dün kanamam oldu böyle pıhtılı pıhtılı geldi bayağıda yoğundu devlet hastanesi acile gittim düşük tehliken var dedi gönderdi doktoruma da yazmıştım bugün de doktoruma geldim yine baktı kanama alanım varmış ama bebek iyi dedi göbekten vurduğum iğne artık kalçadan 2 doz şeklinde değişti böyle bişey yaşadım. Ve dediki kanama kahverengine dönüşücek korkma dedi normal dedi banada.. azalarak bitecekmiş haftaya bir daha kontrol var
Çok sağol canım Aman çok olmasın zaten Allah korusun. Amin inşallah sağlıkla ilerler. Normal dediyse çok endişelenme bence rahat tut kalbini Allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallahÇok geçmiş olsun cnm benim o kadar çok bı kanama değil sadece lekelenme doktor normal dedi ama ben her lekelenmeyi görünce endişeleniyorum yaa inşallah hepimizin sağlıkla ilerler yaa
Sen kaç haftalık oldun cnmÇok sağol canım Aman çok olmasın zaten Allah korusun. Amin inşallah sağlıkla ilerler. Normal dediyse çok endişelenme bence rahat tut kalbini Allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah
İnan onu soramadım kanama çok olunca hep onda takılı kaldım ama son adete göre hesaplanmıştı 6+5 demişti 3 ekimde. Ultrason kağıdında da şimdi baktım 6+1 yazıyor doğruysa haftaya gidicem ya sorucam o zamanSen kaç haftalık oldun cnm
Ayy hadi hayırlısı aynıymışızİnan onu soramadım kanama çok olunca hep onda takılı kaldım ama son adete göre hesaplanmıştı 6+5 demişti 3 ekimde. Ultrason kağıdında da şimdi baktım 6+1 yazıyor doğruysa haftaya gidicem ya sorucam o zaman
Benim oldu sonra geçti bana da normal demişti doktorKızlar kahve lekelenmesi olan var mı iki gündür bende kahve lekelenme var ya doktor normal diyor
Geçmiş olsun cnm ilaç falan bıraktırdı mı bn estrofem kullanıyorum cuma bırak dedi deBenim oldu sonra geçti bana da normal demişti doktor
Canm nasipse cumartesi kalp atışı duymaya gideceğim ben sormadım çünkü en baştan söyledi kırmızı olmadığı sürece panik yapma bilgi vermene gerek yok dedi kırmızı olursa coraspini keserim demişti benimde 2 gün kahve leke oldu o kadar sonra bittiGeçmiş olsun cnm ilaç falan bıraktırdı mı bn estrofem kullanıyorum cuma bırak dedi de
Anladım canım geçmiş olsun benimde coraspini kestiler kalp atışından sonraCanm nasipse cumartesi kalp atışı duymaya gideceğim ben sormadım çünkü en baştan söyledi kırmızı olmadığı sürece panik yapma bilgi vermene gerek yok dedi kırmızı olursa coraspini keserim demişti benimde 2 gün kahve leke oldu o kadar sonra bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?