Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba hanımlar, öncelikle Allah’ım evlat isteyen bütün kadınların yar ve yardımcısı olsun, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bana 28 Eylül’de 5. Gün taze transfer yapıldı. 6. Günden itibaren test yapıyorum fakat hiç çift çizgi göremedim. İlk tüp bebek deneyimim. İlk günden beri burada yazılanları okuyup güç almaya çalışıyorum, test gününe kadar hiç çift çizgi göremeyen çok insan var galiba. Pazartesi günü kan verme günüm çok korkuyorum.. ilaçlarımı hiç eksiksiz çok düzenli kullandım ve kendime iyi baktım. İnşallah bebeğim benimledir ama biraz umudum da azaldı açıkçası evde yapılan tesler yüzünden

Testte çıkmayabilir bence bekleyin. Benim 6. Gün bekliyorum. Ümit hala var sizin için de. Bazen geç tutunuyor diyorlar.

Bende tek belirti kasıklarda çok çok hafif ağrı o kadar başka belirti ben test yaptım 6. Günü çıkmaz diye çok silik çıktı.

Bende tek belirti kasıklarda çok çok hafif ağrı o kadar başka belirti ben test yaptım 6. Günü çıkmaz diye çok silik çıktı.
Öncelikle tebrik ederim umut oluyorsunuz darısı bizlere inşallah.
Bugün 6. Gün. Anneme sorduğumda hamilelikte hiçbir belirti yaşamamış mide bulantısı bel ağrısı vs yaşamadım diyor.

Kasıklardaki ağrıyı nasıl taminımlarsınız? Özellikle yatağa uzandığımda iki tarafda da yanma batma gibi bir his var. Ayağa kalktığımda çok hissetmiyorum özellikle yüzüstü yatarken oluyor.

Merhabalar bende 27 eylülde 1 tane 5. gün embriyosu transferi oldum, doktorum 10 ekimde test yapmamı istedi. Ben ilk 5 gün batma ve kasık agrısı belirtileri yaşadım sonraki günler belirtilerim azaldı ama ara ara kasıkta agrı oldu. 6. günden itibaren çalışmaya başladım çok ayakta kalınca agrılarımın oldugunu fark etttim. Herkeste belirtiler çok farklı okuduklarıma göre moralinizi bozmayın en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırız inşallah

Son düzenleme:
O kasıkta batmalar, regli olacakmışım gibi ağrılar, ateş hatta göğüslerde 1 beden büyüme bile oldu bende. Ama idrarda işte hiç pozitifi göremedim. Çoğu insanda böyle idrarda yansımama oluyormuş gerçi inşallah onlardan biriyimdir. Siz hiç idrar testi yaptınız mı ?

İnşallah her ikimiz de mutlu sonuçlar alırız bir gün arayla test vereceğiz sanırım :)

Evet ben 6. gün yapmaya başladım çok silik çıktı sonraki günlerde koyulastı ama son iki gündür yapmıyorum çünkü sürekli koyulaşacak mı diye düşünüp stres olmaya başlamıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…