Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Amin canım inşallah beklemekten başka çarem kalmadı Allah razı olsun hepinizden sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah

Kalp atışını duyan , keseyi gören , tüm pozitifi gören arkadaşlarımı tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim .darısı biz isteyenlerin başına inş . Kızlar benim ilk önce genetiğe 2 embriyo gitti , 1 tanesi normal 1 tanesi anomalili çıktı , sonra 1 tane daha incelendi .o da temiz çıktı çok şükür . Bugün de kontrolüm vardı önümüzdeki hafta salı günü transfer olucam nasipse . Çok heyecanlıyım Bana da dua edin hamilelerin duası kabul olur derler

İnşallah Allahım gönlünüzce verir kesinlikle belirti aramayın bn şuan 6+4 daha da hiç bir şey yok hiç takma keyfine bak dikkatli ol Allah büyük inşallah emeğinin karşılığını verir

Ayyy inşallah sende burda o haberi verirsin tüm duam burdaki herkese Allahım hepinize pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah

İnşallah bu tedavin son olur o güzel haberi alırsın ve bizlerede oldu çok şükür dersin Allahın izniyle inşallah

Canım benim kaçıncı gün embriyosu birde vücuttan vucuda değişiyor rabbim inşallah mutluluğu yaşatır kim istiyorsa
6.gun embriyosu 2 adet transfer edildi doktorum son anda ikisini de koydu biri iyi kalitede demişti istersen 2sinide koyalım dedi tekrar dondurulacak kadar iyi değil dedi bende 2sini de koyun dedim yaşımdan dolayı koymazlar diyordum ama son dk sordu bende koyun dedim Rabbim nasip eder inşallah

Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu yolda emek veren herkese annelik duygusunu yaşatsın

Canım benim çok sevindim adına Sana yazmak için girmiştim bende inşallah çok güzel haberlerler vereceksin bize Transfere hazırlık olarak hangi ilaçları verdiler kuzum

Canım benim çok sevindim adına Sana yazmak için girmiştim bende inşallah çok güzel haberlerler vereceksin bize Transfere hazırlık olarak hangi ilaçları verdiler kuzum
Çok sağol kuzum benim Allah razı olsun hepimiz bebeklerimize kavuşucaz inş Allah’ın izniyle Valla cnm estrofem sabah 2 akşam 2 ye çıkmıştı o şekilde devam edecek, pharma diye bi vitamini devam ediyordum zaten ona devam yine ,onlara ek olarak perşembe günü başlamak üzere prednol günde 1 tane , corasprin günde 1 tane , progestanın hapını fitil olarak kullanmak için verdi günde 3 kez , progestan dex iğne verdi günde 1 tane göbekten . Bir de transferde yanında getireceksin diye aldırdıkları var onlar da pruloton depot 500 mg iğne 2 adet ve hibor iğne yazmışlar 1 tane . Vallahi anlayana kadar kafam çatladı dün . Yürüyen hormon gibi gezicem ortalıklarda yeter ki olsun da bak şimdi sesim çıkmıyor hele bi dünyaya gelsin acısını çıkartmam lazım olmayacak böyle Sen napıyosun kuzum reglin ne zaman gelecek muhtemelen kasım transfer olacak dimi senin ?

Yaa çok tatlısın kuzum benim Çok güzel kuzum maşallah Ben de ilaç ve iğneler fazla olunca daha umutlu oluyorum Bana kan sulandırıcı ve Prednol vermemişti inşallah 2. Transfer de daha detaylı bir şekilde ilerleriz doktorum danışacağım bakalım Gecikme olmazsa 19 Ekim adetin ilk günü kuzum.Senin transfer adetin kaçıncı gününe denk geliyor.İlki taze olunca kolaydı hemen Opudan 5 gün sonra transfer olmuştum adetin 19. Gününe denk gelmişti .Yine aynı şekilde olursa herşey de güzel ilerlerse inşallah Ekim sonu Kasım başı gibi olacak galiba kuzum

Aynen canım temkinli ilerleyin tabi daha çok İçin rahat eder hem Benim tam Reglinin 19. Günü olacak cnm ilk gününü de sayarsam . Bu seferde mi tek transfer yaptıracaksın cnm ? Çift niye düşünmüyorsunuz ?

Demek ki benim de yine öyle olacak kuzum hayırlısıyla inşallah İlk transferi de ben çift istedim kuzum ama doktor hem ilk deneme hem yaşın uymuyor hem de ikiz gebelik riskli dedi.Eğer ilk transfer olursa 2. Yi çift yaparız dedi.2. transferim de nasip olursa çift olacak kuzum. İkiz olma ihtimali bile çok heyecanlandırıyor Hayırlısıyla bir gelsin bakalım adetim iple çekiyorum o günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…