Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Sağlıkla dogsun inşallah kızlar hepiniz dua edin bize ya 5.gunu transferimin dualarınıza ihtiyacım var bu son şansım beni unutmayın olurmu duanizda
Kuzum Rabbim sağlıkla hayırla sana da böyle güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim anne olmak isteyen herkesin dualarını kabul eylesin

Hamiş anneler nasılsınız nasıl gidiyor hastaneye gidip kese bebeği kalp atışını duyan oldumu
Canım benim beni sorarsan bugün kahve rengi akıntım var ve korkuyorum Dr ulaşamadım henüz perşembe günüydü kontrol salı günü için randevu istiycem kahve rengi böyle bir kaç damla kötü bişey yoktur inşallah

Geçmiş olsun cnm valla bende de oldu kahve leke değil bı pet dolu geldi bildiğin o günde hastaneye gittim doktor normal dedi korkacak birşey yok kalp atışını keseyi gördüm biraz daha rahatladım inşallah seninde herşey yolundadır

İnşallah canım benim bende korkuyorum şuan da çok inşallah bişi yoktur rabbim nasip eder inşallah sana da çok geçmiş olsun sağlıkcakla kucağımıza alalım inşallah

kızlar transferimin 6.ci günü silik bile çıkmadı erken mi yaptım sizce testi transfer gününu saymazsak 5inci gün yapmış oldum

Eklentiler

• IMG_20221002_170938.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 51
6.ci gün embriyosu canım
Daha çok erken ben 7.gün yapmıştım ikinci çizgi silik cıktı, büyük olasılıkla ikiz benimki oda o yüzden erken çıkmıştır diye düşündüm, ilk ogluma 10.gun yapmistim ikinci cizgi cok zor görünüyordu, moralini bozma zamanini bekle, Rabbim gonlune gore versin

6.ci gün embriyosu canım
Erken canım gününü bkle bnce o testler sadece stres inanki bende 5 ci gün embriyosu yptm transfern 6 günü erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı doktor sevinme iğne ilaç etkisi ola bilir demişti 8 ci gün tekrar yptm yine çift çizgi çıktı artk onuncu gün kan verdim netleşti inşallah senin bebiş tutmuştur dha erken

Amin canım inşallah vardır ama insanın içine doğar ya hiç bir şey hissetmiyorum sizde var mıydı hissiyat falan cuma günü kan vercem artık nasip olursa

Amin canım inşallah vardır ama insanın içine doğar ya hiç bir şey hissetmiyorum sizde var mıydı hissiyat falan cuma günü kan vercem artık nasip olursa
İnanki ne bı belirti ne bı his Benim iki testim pozitif çıktı ama inanmadım ta gidip kan verip doktor var diyene kadar gerçekten daha da belirti his yok yani

İnanki ne bı belirti ne bı his Benim iki testim pozitif çıktı ama inanmadım ta gidip kan verip doktor var diyene kadar gerçekten daha da belirti his yok yani
Anladım canım ben biraz fazla dinliyorum kendimi sanırım geçen ki tedavimde yani ilk transferde göğüs uclarim sızladı transferin 2.ci günü kasık ağrıları sağlı sollu karın alt bolgeme ağrı vs vs gibi tüm belirtileri yaşayıp negatif sonuç aldım bundada hiç bir şey hissetmiyorum diye kafayı yicem şu test günü gelsede biraz rahatlasam pisikolik olarak stres yapıyorum sanırım eşimi de negatif sonuca hazırladım diyorki eğer pozitif çıksın dilimden kurtulamazsin diyor keşke çıksa da dilinden kurtulamasam sonuçta dinlemicem söylenmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…