- 9 Temmuz 2018
- 89
- 127
- 43
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.601
Çok geçmiş olsun canım birşey olmaz inşallahBende pazartesi gidicem görmeye. Ama baya öksürüklü hapşırıklı grip oldum ateşim de çıktı boğazım şişti inşallah bir sorun olmaz her şey yolunda olsun çok korkuyorum
Amin inşallah canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hepinize her sabah ezaninda her aklıma geldiğinde edyrm valla cnmMaşallah canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallahdarısı bize inşallah
Allah razı olsun canımAmin inşallah canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hepinize her sabah ezaninda her aklıma geldiğinde edyrm valla cnm
Kuzum Rabbim sağlıkla hayırla sana da böyle güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim anne olmak isteyen herkesin dualarını kabul eylesinSağlıkla dogsun inşallah kızlar hepiniz dua edin bize ya 5.gunu transferimin dualarınıza ihtiyacım var bu son şansım beni unutmayın olurmu duanizda
Amin inşallah canım Allah razı olsunKuzum Rabbim sağlıkla hayırla sana da böyle güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim anne olmak isteyen herkesin dualarını kabul eylesin
AminnnnMerhaba arkadaşlar, bende 16 eylülde transfer oldum, 10.günü kan testi değerim 760 ti, 2 gu sonraki tekrarda 2076 cıktı, çok iyi değerler dediler. 10 gün sonrada dr muayenesine gidebilirsin dediler. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba öncelikle hayırlısıyla tutunsun inşallah. İlk gün dinlenin ilaçlarınızı saatininde almayı unutmayın.Benim de yarın tranfer olacak inşallah ilk gün nelere dikkat ettiniz transfer sonrası bilgilendirirseniz sevinirim
Canım benim beni sorarsan bugün kahve rengi akıntım var ve korkuyorum Dr ulaşamadım henüz perşembe günüydü kontrol salı günü için randevu istiycem kahve rengi böyle bir kaç damla kötü bişey yoktur inşallahHamiş anneler nasılsınız nasıl gidiyor hastaneye gidip kese bebeği kalp atışını duyan oldumu
Geçmiş olsun cnm valla bende de oldu kahve leke değil bı pet dolu geldi bildiğin o günde hastaneye gittim doktor normal dedi korkacak birşey yok kalp atışını keseyi gördüm biraz daha rahatladım inşallah seninde herşey yolundadırCanım benim beni sorarsan bugün kahve rengi akıntım var ve korkuyorum Dr ulaşamadım henüz perşembe günüydü kontrol salı günü için randevu istiycem kahve rengi böyle bir kaç damla kötü bişey yoktur inşallah
İnşallah canım benim bende korkuyorum şuan da çok inşallah bişi yoktur rabbim nasip eder inşallah sana da çok geçmiş olsun sağlıkcakla kucağımıza alalım inşallahGeçmiş olsun cnm valla bende de oldu kahve leke değil bı pet dolu geldi bildiğin o günde hastaneye gittim doktor normal dedi korkacak birşey yok kalp atışını keseyi gördüm biraz daha rahatladım inşallah seninde herşey yolundadır
Çok erken cnm bence kaçıncı gün embriyosuydukızlar transferimin 6.ci günü silik bile çıkmadı erken mi yaptım sizce testi transfer gününu saymazsak 5inci gün yapmış oldum
Amin inşallah hep beraber sağlıkla alırız kucağımızaİnşallah canım benim bende korkuyorum şuan da çok inşallah bişi yoktur rabbim nasip eder inşallah sana da çok geçmiş olsun sağlıkcakla kucağımıza alalım inşallah
6.ci gün embriyosu canımÇok erken cnm bence kaçıncı gün embriyosuydu
Daha çok erken ben 7.gün yapmıştım ikinci çizgi silik cıktı, büyük olasılıkla ikiz benimki oda o yüzden erken çıkmıştır diye düşündüm, ilk ogluma 10.gun yapmistim ikinci cizgi cok zor görünüyordu, moralini bozma zamanini bekle, Rabbim gonlune gore versin6.ci gün embriyosu canım
Erken canım gününü bkle bnce o testler sadece stres inanki bende 5 ci gün embriyosu yptm transfern 6 günü erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı doktor sevinme iğne ilaç etkisi ola bilir demişti 8 ci gün tekrar yptm yine çift çizgi çıktı artk onuncu gün kan verdim netleşti inşallah senin bebiş tutmuştur dha erken6.ci gün embriyosu canım
Amin canım inşallah vardır ama insanın içine doğar ya hiç bir şey hissetmiyorum sizde var mıydı hissiyat falan cuma günü kan vercem artık nasip olursaErken canım gününü bkle bnce o testler sadece stres inanki bende 5 ci gün embriyosu yptm transfern 6 günü erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı doktor sevinme iğne ilaç etkisi ola bilir demişti 8 ci gün tekrar yptm yine çift çizgi çıktı artk onuncu gün kan verdim netleşti inşallah senin bebiş tutmuştur dha erken
İnanki ne bı belirti ne bı his Benim iki testim pozitif çıktı ama inanmadım ta gidip kan verip doktor var diyene kadar gerçekten daha da belirti his yok yaniAmin canım inşallah vardır ama insanın içine doğar ya hiç bir şey hissetmiyorum sizde var mıydı hissiyat falan cuma günü kan vercem artık nasip olursa
Anladım canım ben biraz fazla dinliyorum kendimi sanırım geçen ki tedavimde yani ilk transferde göğüs uclarim sızladı transferin 2.ci günü kasık ağrıları sağlı sollu karın alt bolgeme ağrı vs vs gibi tüm belirtileri yaşayıp negatif sonuç aldım bundada hiç bir şey hissetmiyorum diye kafayı yicem şu test günü gelsede biraz rahatlasam pisikolik olarak stres yapıyorum sanırım eşimi de negatif sonuca hazırladım diyorki eğer pozitif çıksın dilimden kurtulamazsin diyor keşke çıksa da dilinden kurtulamasamİnanki ne bı belirti ne bı his Benim iki testim pozitif çıktı ama inanmadım ta gidip kan verip doktor var diyene kadar gerçekten daha da belirti his yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?