Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Evet ben 6. gün yapmaya başladım çok silik çıktı sonraki günlerde koyulastı ama son iki gündür yapmıyorum çünkü sürekli koyulaşacak mı diye düşünüp stres olmaya başlamıstım
Siz muhtemelen güzel haberler alacaksınız inşallah, keşke ben de çift çizgiyi görebilseydim rabbim hayırlısını versin

Evet tam dediğin gibi ama çok dikkat ederek odaklanirsan hissettim . Belirgin birşey yoktu şuan 7 haftalık hamileyim bel ağrısı net hissedilir şekilde . Ben transfer döneminde sizin dediginiz gibi bir histi kasıklarda ayakta hicbirsey yok sırf üstü dümdüz yatınca bir his vardi

Ben de nasip olursa taze olacağım canım .Opu gününden itibaren sabah akşam progestan dex iğne, sabah öğle akşam da lutinus fitil ve estrofem verdi bana.Şuan embryo gelişimindeyiz Opu bu pazartesi oldum
Bana da lutinus progestan dex prednol yazmışlar. Pgt ye gidecekti benimki. Taze transfer mi olacak ki. Niye böyle anlamadın

Kızlar merhaba uzun süre sonra yine girebildim sonunda siteye nasılsınız? biz bugün 12+5 günümüzdeyiz ve kontrolümüz vardı. Sabahtan beri ağlıyorum inanın ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum çünkü bebeğimin ense kalınlığı ultrasonda 1.69 mm göründü ve doktor riskli görünüyor dedi. Başka bir hastaneye yönlendirdi sanırım orada detaylı bakıyorlarmış. Elim kolum bağlı, kafam karışık. Sizin tecrübelerinize dayanarak soruyorum, çok mu kötü bir sonuç?

Merhaba ben bugün üye oldum benimde bugün 5. Günüm 5. Gün embriyoları transferim yapıldı bugün dayanamayıp erken gebelik testi ve normal test aldım idrarda baktim ikiside tek çizgi çıktı belirtileriniz nelerdi bu arada gözünüz aydın rabbim kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba bence öncelikle çok erken yapmışsınız testi. Özelliklede çatlatma iğnesi kullandıysanız testin yanılma olasılığı artıyormuş bilginiz olsun. Benim belirtim inanılmaz gazım vardı karnım resmen ödemli böyle su toplamış gibiydi. Yatakta sağdan sola dönerken bile karnımda ağırlık hissediyordum. Birde transfer sonrası kaçıncı günümdü hatırlamıyorum ama duşta tansiyonum düşmüştü,bayılacak gibi kusacak gibi olmuştum. Açıkcası bunlar belirti sayılır mı emin değilim bunlar dışında herhangi bir şey yaşamadım. Bir de sizde okumuşsunuzdur ama yine de söyleyim kişiden kişiye göre belirti olması ya da olmaması değişir. Testi ben 9. günümde yaptım ama galiba 12. günü beklemek daha sağlıklı sonuç verir. Rabbim inş sizi de isteyen herkesi de mucizesine kavuşturur. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok tşk ederim çok güzel bir aciklama olmuş Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin hemen hemen aynı belirtiler bende de var şuan ve bugün yine test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı

Eklentiler

• IMG_20221207_211131.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20221207_211114.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 44
Çok sevindim Rabbim güzel günler görmeyi nasip etsin. Kan testi verince de yazarsınız müjdeli haberinizi bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…