Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Allahım hepinize inşallah nasip eder o pozitifi bugün ki tüm duam evlat sahibi olmak isteyen çabalayan yorulanlara Allahım hiç kimsenin emeğini boşa götürmesin inşallah bizimde sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bugün burda pozitif gören tüm arkadaşlar önce evlat sahibi olmak isteyenlere sonrada bir birimize dua edelim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah KANDİLİNİZ DE MÜBAREK OLSUN

Sağ ol canım Allah razı olsun Herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah Rabbim keşke olmasaydı dedirtmesin Şu test gününü beklemek bile zor gerçekten aşırı stres oluyor insan kandil yüzü hürmetine Peygamberimiz Hz Muhammed sav hürmetine bizede çok şükür oldu sevincini yaşatsın inşallah sağ sağlim hepimiz kucağımıza alalım inşallah Hayırlı kandiller kızlar

Amin inşallah cnm

Herkese hayırlı kandiller. Allah dualarımızı kabul etsin. Uzun zamandır yazmıyorum ama okumaya çalışıyorum hep. Bu yolda hepimiz beraber süreçleri yaşıyoruz gönlümüze göre olsun inşallah

Yarın kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah duyabiliriz o kadar heyecanlıyım ki bugün geçmiyor bana

Kızlar sonucum koca bir NEGATİF acil doktoru negatif dedi sadece ne sonucu görebiliyorum e nabizdan ne de değerimi söylemediler sorduğum hâlde çıktı da veremiyorlar mış nasıl bir saçmalıksa anlamadım

Hanımlar bugün transferin 5. günü. İdrar testini ne zaman yapmak lazım? Allah yardımcımız olsun yüzümüz gülsün.

Kızlar sonucum koca bir NEGATİF acil doktoru negatif dedi sadece ne sonucu görebiliyorum e nabizdan ne de değerimi söylemediler sorduğum hâlde çıktı da veremiyorlar mış nasıl bir saçmalıksa anlamadım
Canım üzülme deneyeceğim hepimiz bu yoldan geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun. Biraz zaman tanı kendine. Pes etme mücadele devam. Nice güzel haberler okuyoruz burada umutsuz olma. Sen elinden geleni yaptın için rahat olsun. Sadece zamanı değilmiş beklemek lazım.

Kızlar benim yarın test günüm duanızı eksik etmeyin sabahtan vereceğim inşaAllah Bugün de kandil günü sevindirsin Rabbim ben ve benim gibi pozitif sonuç almayı bekleyenleri herkese nasip etsin inşaAllah sonuç olumlu yada olumsuz olursa yazarım buraya Rabbim nasip eder inşaAllah

Hayırlısı olsun diyorum son tedavimdi maddi olarak gerçekten bitmiş durumdayız Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin olacak olduktan sonra oluverir üzülmüyorum desem yalan olur ama demekki hayırlı değilmiş hakkımda hepiniz hakkınızı helal edin belki başka bı topikte yollarımız kesişir Allah'a emanet olun hepinize çok teşekkür ederim sorduğum sorulara cevap verdiniz çoğunuz

Cnm sonuç verdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…