Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Ay kuzumm maşallah maşallah sağlıkla büyüsünler hepsi de Bekliyoruz güzelim haberlerini

Ay maşallah maşallah ee baya belirgin canım gözlerimi açmama gerek bile kalmadı Ay evet kuzum valla beter olabilirim siz de bana deneyimli annişler olarak telkin verirsiniz
Yaaaa kuzumm inşallah inşallah göründüğü gibidir yanıltıcı bi çizgi değildir Çatlatma iğnesinin etkisinden olabilir diye korkuyorum birazcık ahahah inşallah canım benim senin bebişlerin güzel güzel annişleri için hazırlansınlar biz bu güzel süreci hep beraber geçiricez

Yok kuzum değildir üzerinden ne kadar zaman geçti , hemen olumsuz düşünme olumlu düşünelim olumlu olsun . Ki Allah’ın izniyle öyle de zaten daha 5. Günden ben burdayım diyor minik maşallah

ammiiinnn canım ınsallaaahhh,
olur cok sevınırım :)

Kuzummm harika haber maşallah Beni de aradılar kuzum 16 tane yumurtanın 15 i döllenmişti dün .Bugün de 2. Gün embriyosu olmuşlar şükürler olsun.Aralarında 1. Kalite de var 2. Kalite de dedi embryolog.Gayet güzel ilerliyor tahmini cumartesi günü transfer olacak dedi kuzum

Kuzum benim ilk gün ağrım geçti çok şükür sdece ani hareket yaparsam çok hafif oluyor o kadar.Karnım tabi şiş ama o kadar çok su içiyorum ki 1 kg vermişim .Bugün tekrar tartılıcam sen ne durumdasın kuzum

Yok kuzum değildir üzerinden ne kadar zaman geçti , hemen olumsuz düşünme olumlu düşünelim olumlu olsun . Ki Allah’ın izniyle öyle de zaten daha 5. Günden ben burdayım diyor minik maşallah
Bugün iğneden sonraki 11.gün, inşallah teyzesi dua et noluur
Ay silik çıkmışşşş Kan verdin mi canım kaçıncı gün bugün
Yok kuzum bugün transferin 5.günü daha kan vermeye 5 gün var

Harika kuzum maşallah ya kavuşsun anneciklerine bebişler 2 tane transfer olacak dimi canım ?

Benim çok sancım oldu ilk gün canım dünde sabahtan kötüydüm sonradan düzeldim bugün iyiyim çok şükür ama karnımın şişliği duruyor hâlâ. Tartılmadım ama sanki kilo almış gibi hissediyorum şişkinlikten . Benim önemli değil zaten regl olacağım İçin . Önemli olan sensin hemen transfer olacaksın o yüzden iyi olmana çok sevindim kuzum

Harika kuzum maşallah ya kavuşsun anneciklerine bebişler 2 tane transfer olacak dimi canım ?
İnşallah kuzum benim Belli değil canım daha doğrusu benim ilk denemem ve yaşım 29 olduğu için tek oluyormuş ama yine de doktorla görüşün dediler.Cumartesi soracağım hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah Senin çift olacak dimi

Allah razı olsun kuzum benim Sende hemen toparla inşallah Biraz grip gibiyim inşallah transfere kadar geçer benim de

Evet doktor insiyatifine de bağlı biraz cnm benim ilk tüpte 24 yaşındaydım ona rağmen çift koymuştu doktorum , şimdi 30 yaşındayım yine çift genetiğe gidecek o yüzden tam emin değilim belki biri bozuk çıkarsa 1 tane de olur belki tam bilmiyorum ama ikisi de iyi olursa çift olacak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…