- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Oksapar ya da enox canım ben de kullanmaya başladım onun yanında progestan vs de verdiBende de aynısı oldu kuzum bi de dedim ya karın ağrısı falan vardı diye ekstra iğne yazdı kan pıhtılaşması olmasın diye mi ne
Oy kurban olurum ben onlara amin aminn bırakmasınlar annişleriniCanımm yarın yapsan çıkmazsa bile çok erken ve çok normal çıkmaması eğer illa yapacaksan bu düşünceyle yap ama üzülürüm yıpranırım diyorsan lütfen bekle bebeklerimiz sımsıkı tutunsun bize üzmeyelim onları
Aynen kuzum bi progestan bi de o iğne işte adı aklımda değil şu an o kadar valla başka da bi şey vermediOksapar ya da enox canım ben de kullanmaya başladım onun yanında progestan vs de verdi
Yaparsan da yaz kuzum bize deOy kurban olurum ben onlara amin aminn bırakmasınlar annişleriniBilmiyorum o cesareti kendimde görmüyorum açıkçası ama meraktan da çatlıyorum
Pruloton mu canım?Aynen kuzum bi progestan bi de o iğne işte adı aklımda değil şu an o kadar valla başka da bi şey vermediAma o iğne benim göbeğimi mosmor ediyor ya o kadar iğne yaptım hiç böyle olmamıştı
Merhaba, iyi merkezlerin drların dediği şu embriyo dondurma tutunma oranını yukseltiyor. Cunku o bir yada iki aylık surecte hormonlar ilaclar vucuttan atılıyor, rahim kendini topluyor. Annede daha az stresli oluyor. Sonucta opu işlemide bir ameliyat ve cok agrılı bir surec(sahsen benim için oyle) Benim opulardan sonra bir hafta ciddi kasık agrılarım oluyor yurume seklim bile değişiyor, lekelenme 4-5 gun suruyor.. Ohss olmuyorum ama kendimi toparlamam uzun suruyor haliyle o sekilde transfer olsam tutmayacagı cok bariz..Hayırlıysa pozitif haberlerini alırız insallah canimOhss olunca bir muayeneden geçtikten sonrami dondurmaya karar veriyorlar şundan soruyorum ben oğlumda opu olduğum gece çık fena oldum kusma ateş karnım şişti 2 gün hastanede yattım ama yinede 5 gün embriyo transferi olmuştum. Hiç bilmiyordum çünkü acemilik simdi yarin opum var yani benim durumuma goremi embriyo durumuna goremi karat veriliyor . Ay toparlayıp anlatamadım bi ya çok pardon
Yazarım canım benimm inşallah hepimi o güzel ikinci çizgiyi görürüzYaparsan da yaz kuzum bize de
Kuzum fragmin benimkiPruloton mu canım?
Kan sulandırıcı bazen benimkini de morartıyor ama geçiyor merak etme
Anladım canım her doktorun kullandığı ilaç uyguladığı tedavi protokolü farklı oluyorYazarım canım benimm inşallah hepimi o güzel ikinci çizgiyi görürüz
Kuzum fragmin benimki
Aynen bi de ben ne yazık ki Türkiyede değilim ondan da fark ediyor ilaçlar illa kiAnladım canım her doktorun kullandığı ilaç uyguladığı tedavi protokolü farklı oluyor
Doğrudur canım , hangi ülkedesin canım?Aynen bi de ben ne yazık ki Türkiyede değilim ondan da fark ediyor ilaçlar illa ki
AlmanyaDoğrudur canım , hangi ülkedesin canım?
Evet canım ilk denemem benimde, aklını karıştırma neden karışıyor rahat ol lütfenAlmanyakuzum senin ilk denemen miydi? O kadar çok okudum ki aklım karışıyor biraz kusura bakma
İnşallah ilk ve pozitif olurEvet canım ilk denemem benimde, aklını karıştırma neden karışıyor rahat ol lütfen
Yani o bende de var tabii ki ama sonuçta sonucu değiştiremeyiz dua edelim ki güzel sonuçlansın inşİnşallah ilk ve pozitif olurbilmem hep o kaygı var olucak mı olmuycak mı diye
Aynen haklısın kuzumm inşallah inşallaaaahYani o bende de var tabii ki ama sonuçta sonucu değiştiremeyiz dua edelim ki güzel sonuçlansın inş
Teşekkür ederim canımAmin inş
Yumurta sayınıza göre karar veriyorlar ona benim 19 olduğu için ohss riskim vardı ohss olmadım şükür zaten 7.gün regl oldum sonrasında transfer oldum sizinde ohss geçmişiniz varsa eğer bence doktorunuz risk almaz regl sonrası transfer düşünür diye tahmin ediyorum ama tabi doktora göre de değişebilir bir de yumurta sayınıza da bağlı
Ah işte ya bende çok korkuyorum opudan cok fena oluyorum bendeKuzum ben pazartesi opu oldum direk cumaya transfer dedi. Ben şoka girdim çünkü insan bi diyor yani arada çağırsın baksın uygun musun değil misin transfere sonra o ara bende acayip bi mide, karın ağrısı oldu perşembe(transfeden bir gün önce) dedim ben muayeneye gelmek istiyorum. Baktı dedi biraz çatlatma iğnesinin yan etkileri var kendinizi iyi hissetmiyorsanız ben transferi erteleyelim derim falan öyle yani
Bu detaylı cvp emeğin için teşekkür ederimMerhaba, iyi merkezlerin drların dediği şu embriyo dondurma tutunma oranını yukseltiyor. Cunku o bir yada iki aylık surecte hormonlar ilaclar vucuttan atılıyor, rahim kendini topluyor. Annede daha az stresli oluyor. Sonucta opu işlemide bir ameliyat ve cok agrılı bir surec(sahsen benim için oyle) Benim opulardan sonra bir hafta ciddi kasık agrılarım oluyor yurume seklim bile değişiyor, lekelenme 4-5 gun suruyor.. Ohss olmuyorum ama kendimi toparlamam uzun suruyor haliyle o sekilde transfer olsam tutmayacagı cok bariz..
Birde taze bile dusunulse transferden once hormon değerlerine bakıyorlar, yuksekse zaten tutunma sansı azalacağından transferi ertelenen hastalar oluyor..
Taze transfere gitme nedenleri genelde şu; ya embriyonun kalitesi cok iyi degil biran once anne rahmine verip kendini onarma sansı oldugu için onu deniyorlar yada labın kalitesi iyi değil o yuzden dondurma çözdürme işleminde embriyo hasara ugrayabilir diye yapmak istiyorlar.
Benim ilk iki denemem bahçecide oldu. İlkinde drum kendi dondurma kararı almıstı. İkincide aynı merkez farklı bir dr seçtim. tedaviye baslamadan ben direkt druma dondurulmus transfer istedigimi opudan sonraki surecimin zorlu oldugunu soyledim. Drum ikiletmeden tamam demişti. Yine üçüncüde farklı bir merkeze memoriale gectim orada da tedaviye baslamadan kesinlikle dondurulmus transfer istedigimi belirttim drumda not alıp onayladı.
Birde şu var dondurulmus embriyo olacaksa dondurma işlemi için ekstra ucret alınıyor embriyo basına. Tedaviden once bunu konusup ogrenmekde fayda var. Bazı kişiler ekstra masraf cıkmasın dye istemiyor olabilir cunku..
Merhaba bende şuan bahçeci de tedavi görüyorum ilk deneme Süleymaniye de yaptım tutmadı eşimle özele gitme kararı aldık tedaviye Temmuz da başladım Ağustos sonu gibi transfer olacaktım doktor erteledi hsg yapıldı rahim de polip et parçası varmış onu almam lazım dedi ameliyat oldum Eylül ayında regl olduğun zaman gel transferini hazırlayalım dedi bakalım artık hakkımda hayırlısı artık regl olmamı bekliyorumMerhaba, iyi merkezlerin drların dediği şu embriyo dondurma tutunma oranını yukseltiyor. Cunku o bir yada iki aylık surecte hormonlar ilaclar vucuttan atılıyor, rahim kendini topluyor. Annede daha az stresli oluyor. Sonucta opu işlemide bir ameliyat ve cok agrılı bir surec(sahsen benim için oyle) Benim opulardan sonra bir hafta ciddi kasık agrılarım oluyor yurume seklim bile değişiyor, lekelenme 4-5 gun suruyor.. Ohss olmuyorum ama kendimi toparlamam uzun suruyor haliyle o sekilde transfer olsam tutmayacagı cok bariz..
Birde taze bile dusunulse transferden once hormon değerlerine bakıyorlar, yuksekse zaten tutunma sansı azalacağından transferi ertelenen hastalar oluyor..
Taze transfere gitme nedenleri genelde şu; ya embriyonun kalitesi cok iyi degil biran once anne rahmine verip kendini onarma sansı oldugu için onu deniyorlar yada labın kalitesi iyi değil o yuzden dondurma çözdürme işleminde embriyo hasara ugrayabilir diye yapmak istiyorlar.
Benim ilk iki denemem bahçecide oldu. İlkinde drum kendi dondurma kararı almıstı. İkincide aynı merkez farklı bir dr seçtim. tedaviye baslamadan ben direkt druma dondurulmus transfer istedigimi opudan sonraki surecimin zorlu oldugunu soyledim. Drum ikiletmeden tamam demişti. Yine üçüncüde farklı bir merkeze memoriale gectim orada da tedaviye baslamadan kesinlikle dondurulmus transfer istedigimi belirttim drumda not alıp onayladı.
Birde şu var dondurulmus embriyo olacaksa dondurma işlemi için ekstra ucret alınıyor embriyo basına. Tedaviden once bunu konusup ogrenmekde fayda var. Bazı kişiler ekstra masraf cıkmasın dye istemiyor olabilir cunku..
Yarın narkozdan sonra uyursun rahat rahat olmadı cnm . Ben narkozu çok seviyorum ya hop bi sıcaklık hemen uykuya dalış . Bu tedavinin en güzel kısmı olsa gerekİnşallah canim çok teşekkür ederim Amin Aminvalla heyecan stres fena nasıl uyucam bakalim bu gece hayırlısı inşallah
Hahahah dur daha kurtlu mide bulantın geçer geçmez testi düşünmeye başlamışsınÇabuk geçsinn
Sağ ol canım benimm suya biraz limon suyu katıp içmeye çalışıyorum bakalım artık
Hiç bilmiyorum ki doktoru da baya aradım bu konu için kuzum illa normal bekle diye tutturmuş kadın beni deli ediyoriyi çok şükür birkaç güne inşallah hiçbir şeyin kalmaz Bugün 4.gün yavaş yavaş testi ne zaman yapsam diyen kurt kemirmeye başlıyor beni
Yarın narkozdan sonra uyursun rahat rahat olmadı cnm . Ben narkozu çok seviyorum ya hop bi sıcaklık hemen uykuya dalış . Bu tedavinin en güzel kısmı olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?