Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Oy kurban olurum ben onlara amin aminn bırakmasınlar annişlerini Bilmiyorum o cesareti kendimde görmüyorum açıkçası ama meraktan da çatlıyorum

Aynen kuzum bi progestan bi de o iğne işte adı aklımda değil şu an o kadar valla başka da bi şey vermedi Ama o iğne benim göbeğimi mosmor ediyor ya o kadar iğne yaptım hiç böyle olmamıştı
Pruloton mu canım?
Kan sulandırıcı bazen benimkini de morartıyor ama geçiyor merak etme

Merhaba, iyi merkezlerin drların dediği şu embriyo dondurma tutunma oranını yukseltiyor. Cunku o bir yada iki aylık surecte hormonlar ilaclar vucuttan atılıyor, rahim kendini topluyor. Annede daha az stresli oluyor. Sonucta opu işlemide bir ameliyat ve cok agrılı bir surec(sahsen benim için oyle) Benim opulardan sonra bir hafta ciddi kasık agrılarım oluyor yurume seklim bile değişiyor, lekelenme 4-5 gun suruyor.. Ohss olmuyorum ama kendimi toparlamam uzun suruyor haliyle o sekilde transfer olsam tutmayacagı cok bariz..
Birde taze bile dusunulse transferden once hormon değerlerine bakıyorlar, yuksekse zaten tutunma sansı azalacağından transferi ertelenen hastalar oluyor..

Taze transfere gitme nedenleri genelde şu; ya embriyonun kalitesi cok iyi degil biran once anne rahmine verip kendini onarma sansı oldugu için onu deniyorlar yada labın kalitesi iyi değil o yuzden dondurma çözdürme işleminde embriyo hasara ugrayabilir diye yapmak istiyorlar.

Benim ilk iki denemem bahçecide oldu. İlkinde drum kendi dondurma kararı almıstı. İkincide aynı merkez farklı bir dr seçtim. tedaviye baslamadan ben direkt druma dondurulmus transfer istedigimi opudan sonraki surecimin zorlu oldugunu soyledim. Drum ikiletmeden tamam demişti. Yine üçüncüde farklı bir merkeze memoriale gectim orada da tedaviye baslamadan kesinlikle dondurulmus transfer istedigimi belirttim drumda not alıp onayladı.
Birde şu var dondurulmus embriyo olacaksa dondurma işlemi için ekstra ucret alınıyor embriyo basına. Tedaviden once bunu konusup ogrenmekde fayda var. Bazı kişiler ekstra masraf cıkmasın dye istemiyor olabilir cunku..

Teşekkür ederim canım gerçekten çok stresli konular
Ah işte ya bende çok korkuyorum opudan cok fena oluyorum bende zaten belim sabahtan başladı ağrımaya yarın ola hayrola teşekkür ederim
Bu detaylı cvp emeğin için teşekkür ederim benim işlerim o kadar karisti ki neyi düşüncegimi şaşırdım kendi evimde olsam rahat olabilirdim bakalim yaşayıp girucem sanırım bütün sorularımın cevapları o zaman hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Merhaba bende şuan bahçeci de tedavi görüyorum ilk deneme Süleymaniye de yaptım tutmadı eşimle özele gitme kararı aldık tedaviye Temmuz da başladım Ağustos sonu gibi transfer olacaktım doktor erteledi hsg yapıldı rahim de polip et parçası varmış onu almam lazım dedi ameliyat oldum Eylül ayında regl olduğun zaman gel transferini hazırlayalım dedi bakalım artık hakkımda hayırlısı artık regl olmamı bekliyorum

İnşallah canim çok teşekkür ederim Amin Amin valla heyecan stres fena nasıl uyucam bakalim bu gece hayırlısı inşallah
Yarın narkozdan sonra uyursun rahat rahat olmadı cnm . Ben narkozu çok seviyorum ya hop bi sıcaklık hemen uykuya dalış . Bu tedavinin en güzel kısmı olsa gerek

Hahahah dur daha kurtlu mide bulantın geçer geçmez testi düşünmeye başlamışsın daha zaten küçücük annesi bi de testte çıkmaz morelini bozma sonra valla yolu yarıladın şaka maka ama 8. Gün falan olsa kesin çıkar ya ne kadar heyecanlı

Yarın narkozdan sonra uyursun rahat rahat olmadı cnm . Ben narkozu çok seviyorum ya hop bi sıcaklık hemen uykuya dalış . Bu tedavinin en güzel kısmı olsa gerek
cok tatlısın ay evet narkoz var dimi, oğlumda tam gitmedim ben konuşulanları duyuyordum gözüm acıktı varla yok arası gibi birsey tam bayılma olmamıştı. Off simdi daha çok heyecanlandim bu arada nasıl.gecti gecen ağrın sizin ne durumdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…