Eylül Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah canım benim Sağlıkla gelsinler genetikten inşallah Ben de ne yalan söyliyim çift istiyorum inşallah hayırlısı böyledir ve doktorumda onaylar

Merhaba benimde 3 Eylül transfer tarihim. Pazartesi kontrolüm var. İnşallah inşallah hepimiz güzel hayırlı haberi alırız
Merhaba transfer günü nasıl belli oluyor acaba 9 eylülde regl olacağım haftasonu giriyor araya o yüzden 12sinde işlem başlayacak acaba sperm alma işlemi kaç gün sonra olur ?

Haklısın canım rabbim hayırlısını versin inşallah evet önemli olan kalitesi nasibimiz belli zaten rabbim hayırlı sağlıklı nasipler versin inşallah
Ay masallah ya gozunaydin canim çok şükür
Benimde ilk denememde 28 yasindaydim doktor 2 tane koymuştu 2 deneme de 2 tane simdi nasipse bu transferde yaşım 37 yumurtaya göre doktorum 2 tane transfer etcem dedi yine. Doktorla alakalı galiba canım yinede bi konuş rabbim gönlüne göre versin inşallah

ammiiinnn canım ınsallaaahhh,
olur cok sevınırım :)
Kuzum içinde kapsül ve şase bulunuyor . Kapsülü sabah içiyorsun , şaseyi bir bardak suya karıştırıp akşam içiyorsun . Yeni eve gelebildim kusura bakma anca atabildim

Eklentiler

• image.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 52
  • image.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 45
  • image.jpg
    133,1 KB · Görüntüleme: 45
İnşallah canım benim Sağlıkla gelsinler genetikten inşallah Ben de ne yalan söyliyim çift istiyorum inşallah hayırlısı böyledir ve doktorumda onaylar
Aminnn İnşallah kuzum çok sağol ben de çift istiyorum ama tabi rabbimden hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diye dua edelim yine de

Sağol kuzum benim Allah razı olsun Tek bir embriyo bile yeter rabbim yeterki ol desin önce sağlıkla tutunsun sonra sağlıkla kucaklayalım inş hepimiz kuzucum

Günaydınnnnn
Ben de dün transfer oldum. Erkenden uyandım uzanıyorum film izleyeceğim. Uzun zamandır haftaici evde değildim biraz keyfini çıkarayım iyi taraftan bakıyorum ☺
17 Eylül test yap dedi bana doktor. Zaten haftaya çalışırım akşam 7de geliyorum eve test kiti falan alamam herhalde erken test yapamam. Evde olsam kesin yapmaya kalkardım. İlk denemem bakalım inşallah pozitif sonuçlar görürüz. Hepimiz sonra inşallah hangi bebek odası alsak yeni doğan hangi kıyafet olsun onları sorsak birbirimize

Canım benim hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebişin

Hayırlı olsun canım bebişlerimiz annelerine sımsıkı tutunsunlar

Amin canım benim çok teşekkür ederim bilgi için Hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah

Hayırlı olsun kuzum sımsıkı tutunsun inş annesine peki dayanabilecek misin gerçekten 17 sine kadar

Merhaba transfer günü nasıl belli oluyor acaba 9 eylülde regl olacağım haftasonu giriyor araya o yüzden 12sinde işlem başlayacak acaba sperm alma işlemi kaç gün sonra olur ?
Merhaba siz tedaviye başladığınızda ilk isteyeceği testlerden biri de sperm testi yani hemen isteyeceğini düşünüyorum. Transfer de kişiden kişiye değişiyor ama genelde diğer regle 10,12gün kala yapılıyor. Sizin ilk tedavinizmi umarım Allah gönlünüze göre verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…