- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
İnşallah geçer canım aman dikkat et ıhlamur falan iç ayaklarını sıcak tutAllah razı olsun kuzum benimSende hemen toparla inşallah Biraz grip gibiyim inşallah transfere kadar geçer benim de
Gaz sorunun var mıCanım hoşgeldin şimdilik her şey aynı gibi bir belirti vs yok
Yani arada oluyor canım ama ilaçlardandır diye düşünüyorumGaz sorunun var mı
Anladım hayırlısı olur inşallahYani arada oluyor canım ama ilaçlardandır diye düşünüyorum
İnşallah canım benimEvet doktor insiyatifine de bağlı biraz cnm benim ilk tüpte 24 yaşındaydım ona rağmen çift koymuştu doktorum , şimdi 30 yaşındayım yine çift genetiğe gidecek o yüzden tam emin değilim belki biri bozuk çıkarsa 1 tane de olur belki tam bilmiyorum ama ikisi de iyi olursa çift olacak kuzum
Merhaba transfer günü nasıl belli oluyor acaba 9 eylülde regl olacağım haftasonu giriyor araya o yüzden 12sinde işlem başlayacak acaba sperm alma işlemi kaç gün sonra olur ?Merhaba benimde 3 Eylül transfer tarihim. Pazartesi kontrolüm var. İnşallah inşallah hepimiz güzel hayırlı haberi alırız
Haklısın canım rabbim hayırlısını versin inşallahAmin canım çok teşekkür ederimTutacak 1 tane bile Embriyo yeter cnm rabbim yeter ki ol desin Ve bence dönem dönem insanın vücudu çok değişebiliyor . Mesela benim de ilk tüp bebek tedavimde 30 yumurta toplanmıştı 12 tanesi embriyo olmuştu , şimdi 14 toplandı 9 tanesi embriyo oldu toplanan sayısı yarısından bile az olmasına rağmen embriyo sayısı birbirine yakın mesela . O yüzden hiç sayısını kafana takma belki bu toplanan 10 tanesi de kaliteli ve olgundur ki sayı az olunca bence daha çok kaliteli oluyor. Ay hadi heyecanlı geri sayım başladı desene bu ay bir sürü bebiş anneleri ile buluşacak inş
Ay masallah ya
Benimde ilk denememde 28 yasindaydim doktor 2 tane koymuştu 2 deneme de 2 tane simdi nasipse bu transferde yaşım 37 yumurtaya göre doktorum 2 tane transfer etcem dedi yine. Doktorla alakalı galiba canım yinede bi konuş rabbim gönlüne göre versin inşallahİnşallah kuzum benimBelli değil canım daha doğrusu benim ilk denemem ve yaşım 29 olduğu için tek oluyormuş ama yine de doktorla görüşün dediler.Cumartesi soracağım hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah Senin çift olacak dimi
Maşallah canım inşallah tutar bebisinCuma tekrar gitcem kontrole o zaman belli olacak muhtemelen 11 12 olur dedi drum..sonrasinda ne zaman diyecej bende bilmiyorun donmus 5. Gun olacak
Kuzum içinde kapsül ve şase bulunuyor . Kapsülü sabah içiyorsun , şaseyi bir bardak suya karıştırıp akşam içiyorsun . Yeni eve gelebildim kusura bakma anca atabildimammiiinnn canım ınsallaaahhh,
olur cok sevınırım :)
Aminnn İnşallah kuzum çok sağolİnşallah canım benimSağlıkla gelsinler genetikten inşallah Ben de ne yalan söyliyim çift istiyorum inşallah hayırlısı böyledir ve doktorumda onaylar
Sağol kuzum benim Allah razı olsunHaklısın canım rabbim hayırlısını versin inşallahevet önemli olan kalitesi nasibimiz belli zaten rabbim hayırlı sağlıklı nasipler versin inşallah
Ay masallah yagozunaydin canim çok şükür
Benimde ilk denememde 28 yasindaydim doktor 2 tane koymuştu 2 deneme de 2 tane simdi nasipse bu transferde yaşım 37 yumurtaya göre doktorum 2 tane transfer etcem dedi yine. Doktorla alakalı galiba canım yinede bi konuş rabbim gönlüne göre versin inşallah
Canım benim hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebişinGünaydınnnnn
Ben de dün transfer oldum. Erkenden uyandım uzanıyorum film izleyeceğim. Uzun zamandır haftaici evde değildim biraz keyfini çıkarayım iyi taraftan bakıyorum ☺
17 Eylül test yap dedi bana doktor. Zaten haftaya çalışırım akşam 7de geliyorum eve test kiti falan alamam herhalde erken test yapamam. Evde olsam kesin yapmaya kalkardım. İlk denemem bakalım inşallah pozitif sonuçlar görürüz. Hepimizsonra inşallah hangi bebek odası alsak yeni doğan hangi kıyafet olsun onları sorsak birbirimize
yok canımm ne kusuru, cok tesekkur ederımKuzum içinde kapsül ve şase bulunuyor . Kapsülü sabah içiyorsun , şaseyi bir bardak suya karıştırıp akşam içiyorsun . Yeni eve gelebildim kusura bakma anca atabildim
Hayırlı olsun canım bebişlerimiz annelerine sımsıkı tutunsunlarGünaydınnnnn
Ben de dün transfer oldum. Erkenden uyandım uzanıyorum film izleyeceğim. Uzun zamandır haftaici evde değildim biraz keyfini çıkarayım iyi taraftan bakıyorum ☺
17 Eylül test yap dedi bana doktor. Zaten haftaya çalışırım akşam 7de geliyorum eve test kiti falan alamam herhalde erken test yapamam. Evde olsam kesin yapmaya kalkardım. İlk denemem bakalım inşallah pozitif sonuçlar görürüz. Hepimizsonra inşallah hangi bebek odası alsak yeni doğan hangi kıyafet olsun onları sorsak birbirimize
Amin canım benim çok teşekkür ederim bilgi içinHaklısın canım rabbim hayırlısını versin inşallahevet önemli olan kalitesi nasibimiz belli zaten rabbim hayırlı sağlıklı nasipler versin inşallah
Ay masallah yagozunaydin canim çok şükür
Benimde ilk denememde 28 yasindaydim doktor 2 tane koymuştu 2 deneme de 2 tane simdi nasipse bu transferde yaşım 37 yumurtaya göre doktorum 2 tane transfer etcem dedi yine. Doktorla alakalı galiba canım yinede bi konuş rabbim gönlüne göre versin inşallah
Rica ederim kuzum ne demekyok canımm ne kusuru, cok tesekkur ederım
Ay senin de bugün 3. Gün falan galiba cnm dimi ? Ne zaman yapacaksın testiHayırlı olsun canım bebişlerimiz annelerine sımsıkı tutunsunlar
Hayırlı olsun kuzum sımsıkı tutunsun inş annesineGünaydınnnnn
Merhaba siz tedaviye başladığınızda ilk isteyeceği testlerden biri de sperm testi yani hemen isteyeceğini düşünüyorum. Transfer de kişiden kişiye değişiyor ama genelde diğer regle 10,12gün kala yapılıyor. Sizin ilk tedavinizmi umarım Allah gönlünüze göre verir inşallah.Merhaba transfer günü nasıl belli oluyor acaba 9 eylülde regl olacağım haftasonu giriyor araya o yüzden 12sinde işlem başlayacak acaba sperm alma işlemi kaç gün sonra olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?