- 14 Haziran 2021
- 75
- 140
- 23
- 30
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Amin inşallah canım teşekkür ederim. Her gün okumaya çalışıyorum burayı ama yazamıyordum şimdi haber vereyim dedim evdeyken☺Hayırlı olsun kuzum sımsıkı tutunsun inş annesinepeki dayanabilecek misin gerçekten 17 sine kadar
Evet canım 3.günAy senin de bugün 3. Gün falan galiba cnm dimi ? Ne zaman yapacaksın testi
Amin amin aminBende minik embriyolarımı almaya gidiyorum yoldayım. Allahım sen nasip et hepimiz burayı mutluluk haberleriyle dolduralım emeklerimizi boşa çevirme Rabbim (amin)
Kız erken değil mi daha bari 5.günü bekleEvet canım 3.gün
Yarın bi yapıcam canım ama korkuyorum da
Ay erken demiKız erken değil mi daha bari 5.günü bekle
Ben dün yaptım baya silikti ya 4.gün çıkmazsa Allah korusun moralin bozulurAy erken demi
O zaman 5.gün yapayım
Doğru kuzum haklısın sen ne yaptın bugün yaptın mı tekrar test?Ben dün yaptım baya silikti ya 4.gün çıkmazsa Allah korusun moralin bozulurbence bi gün daha bekle kuzum
Yaptım ama alete sokmam gereken bi testti onda da dünden daha silik çıktı inşallah testle alakalıdırDoğru kuzum haklısın sen ne yaptın bugün yaptın mı tekrar test?
İlk idrarla mı yaptın canım? Bence artık idrar testi yapma kan ver dicem de Almanya’da nasıl ilerliyor süreç?Yaptım ama alete sokmam gereken bi testti onda da dünden daha silik çıktı inşallah testle alakalıdır
Ne güzel bir özellik gerçekten ben de sonuç çıktı mı diye ekranı sürekli yenileyen cinsinden bir insanımAmin inşallah canım teşekkür ederim. Her gün okumaya çalışıyorum burayı ama yazamıyordum şimdi haber vereyim dedim evdeyken☺
Beklerim diye tahmin ediyorum. Üniversite sınav sonucum mesela açıklanmıştı herkes sabah baktı ben sakinledim falan öyle akşam bakmıştım
17si için hazırladım kendimi
Farklı hamilelik testlerinin hassasiyet oranları da farklı oluyor kuzum onun için kafana takma hep tek tip testle yap benceKızlar benim clearblue aletten vardı onun hamilelik çubuklarıyla test yaptım ama alete sokmadım şarjı bitmişti diye bugün 6.gün yine baya silik çıktı
Amin amin canım sağlıkla tutunsun meleğin inş sanaBende minik embriyolarımı almaya gidiyorum yoldayım. Allahım sen nasip et hepimiz burayı mutluluk haberleriyle dolduralım emeklerimizi boşa çevirme Rabbim (amin)
Çok erken değil mi kuzum ? En erken 5. Günü mü beklesen?Evet canım 3.gün
Yarın bi yapıcam canım ama korkuyorum da
Öyle sanırım canım 5.günü beklerim cumartesi sabah yaparım inş dayanabilirsem , hepimiz pozitif güzel sonuçları alalım inş o kadar mutlu oluyorum ki pozitif haberler duyuncaÇok erken değil mi kuzum ? En erken 5. Günü mü beklesen?
Ben de öyle vallahi canım , gözlerim doluyor zor tutuyorum kendimi . Pozitifleri gördükçe insan kendi de umutlanıyor . Benim de 5. Güne çıkan embriyo sayısının haberini verecekler cumartesi inş ikimiz de olumlu sonuçlar alalım o gün kuzumÖyle sanırım canım 5.günü beklerim cumartesi sabah yaparım inş dayanabilirsem , hepimiz pozitif güzel sonuçları alalım inş o kadar mutlu oluyorum ki pozitif haberler duyunca
Yok ilk değildiİlk idrarla mı yaptın canım? Bence artık idrar testi yapma kan ver dicem de Almanya’da nasıl ilerliyor süreç?
Bu arada senin taze transferdi demi?
Evet evet çok haklısın canım benim ya bugün onu anladım kesin. Dün erken gebelik testi yaptım bi tane daha vardı dedim kalsın o yarın yaparım ama bugün yapmalıydım sanırımFarklı hamilelik testlerinin hassasiyet oranları da farklı oluyor kuzum onun için kafana takma hep tek tip testle yap bence
Hayır hayır bence bugün yapma artık kuzum yarın ilk idrarınla yap . Çünkü hcg nin birikmesi gerekiyor idrarda . O da çok fark eder . Ki aynı testi yarın yapman daha iyi olur tam belirgin fark olur çünkü 2 günde hcg 2 katına katlıyor en azından koyulduğu gözle görülebilirYok ilk değildiYa ben mecbur bekliycem yoksa hem ücret ediyosun hadi onu boşver elli tane soru soruyorlar kuzum yaa evet taze bebiş benimki
Evet evet çok haklısın canım benim ya bugün onu anladım kesin. Dün erken gebelik testi yaptım bi tane daha vardı dedim kalsın o yarın yaparım ama bugün yapmalıydım sanırımnapsam bi daha mı yapsam
Ay kuzumm inşallah sende yaşıyıcan bu tatlı heyecanı gelecek ay valla dayanamıyorum napiyimHayır hayır bence bugün yapma artık kuzum yarın ilk idrarınla yap . Çünkü hcg nin birikmesi gerekiyor idrarda . O da çok fark eder . Ki aynı testi yarın yapman daha iyi olur tam belirgin fark olur çünkü 2 günde hcg 2 katına katlıyor en azından koyulduğu gözle görülebilirSabırsız anniş seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?