Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Hanımlar bir de direk transfer olacaklar olana ilaç başlatmıyor mu doktor? mesela ben transfere 5 gün önceden bebek Rahime tutunsun diye ilaçlara başladım bu taze transfer de nasıl oluyor?
Ben de nasip olursa taze olacağım canım .Opu gününden itibaren sabah akşam progestan dex iğne, sabah öğle akşam da lutinus fitil ve estrofem verdi bana.Şuan embryo gelişimindeyiz Opu bu pazartesi oldum

Ben de nasip olursa taze olacağım canım .Opu gününden itibaren sabah akşam progestan dex iğne, sabah öğle akşam da lutinus fitil ve estrofem verdi bana.Şuan embryo gelişimindeyiz Opu bu pazartesi oldum
Canım hayırlı olsun inş, anladım kuzum demekki tazede de opu sonrası veriliyor ilaç anladım

AA tam bayılmazsan söyle bence elini kolunu oynat anlarlar. İlk günüm ve gecem kötüydü cnm çok gaz sancım vardı dün 2. Günümdü mesela öğlene kadar da biraz sancım vardı öğleden sonra baya baya geçti bu sabah mesela yok gibi bişey artık. Bi de dün gece evlilik yıldönümümüzdü gezdik biraz eşimle belki gezmekte iyi geldi annem hep der gezmek denince düz duvara tırmanırsın diye ama karnımın şişliği inmedi henüz bakalım ne zaman inecek 5 aylık gibi geziyorum ortalarda ay beni boşver sen şimdi hastaneye gidiyorsundur nasıl heyecanlı bol bol oku cnm hadi benim de dualarım seninle çok kolay geçsin kaliteli bir sürü yumoş olsun inş

Aynen valla şimdi diyorum allahtan ilk günler o ağrılarım oldu da aklıma gelmedi test mest aşkım sorma yaptım şimdi test dayanamadımmm tabiki çok çooookkkkk silik bi çizgi gördüm teyzesi

Aynen valla şimdi diyorum allahtan ilk günler o ağrılarım oldu da aklıma gelmedi test mest aşkım sorma yaptım şimdi test dayanamadımmm tabiki çok çooookkkkk silik bi çizgi gördüm teyzesi
Yaaaa ayyyyy canım benim çok sevindim çoookk inş her geçen gün kopkoyu olsun, bak sen şu velede hemen de nasıl tutunmuş annesine de silik silik ordan burdayım ben demiş maşallah kuzum ya rabbim sağlıkla kucakladığın günleri de göstersin Resim de at biz de görelim

Amin amin aminn kuzumm dua edelim birbirimize bol bol Ay resim atmaya da korkuyorum diyorum belki halüsinasyon görüyorum resim atıp rezil olmiyim

Amin amin aminn kuzumm dua edelim birbirimize bol bol Ay resim atmaya da korkuyorum diyorum belki halüsinasyon görüyorum resim atıp rezil olmiyim
Ay yok kuzum benim gözler Şahin gibidir mutlaka görürüm çok severim zaten idrar testlerini ben de stok yapmam lazım bi dahaki aya . Bol bol atar darlarım sizi benim gördüğümü görüyor musunuz diye tabi rabbim nasip ederse

Ay ay yerim ben senii kız sen benden beter misin acaba hiç de darlanazsın biz bakarız seve seve canım benimm

Eklentiler

• 91A3B594-6656-43F4-AEBC-0E829FA6C4B8.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 62
MAŞALLAAHH KUZUM, ANNESINE YAVRU OLSUN YUMOŞLARIN.
AMH KACTI ACABA? BIRDE TAKVIYE KULLANMIS MIYDIN OPU ONCESINDE?

Nice yıllarıniz olsun inşallah iyi olmana çok sevindim canim benimde işletim bitti 10.yumurta toplandı ilkinde 20.kusur yumurtadan 2 tane kalmıştı elimizde simdi 10 yumurtadan nasip artık eğer hersey yolunda giderse insallah pazartesi transfer nasipse, ilaçlarımı aldim kaşık agrim çok fazla eve doğru gidiyorum bakal doktor yarın bilgilendircem seni dedi

Ay ay yerim ben senii kız sen benden beter misin acaba hiç de darlanazsın biz bakarız seve seve canım benimm
Ay maşallah maşallah ee baya belirgin canım gözlerimi açmama gerek bile kalmadı Ay evet kuzum valla beter olabilirim siz de bana deneyimli annişler olarak telkin verirsiniz

MAŞALLAAHH KUZUM, ANNESINE YAVRU OLSUN YUMOŞLARIN.
AMH KACTI ACABA? BIRDE TAKVIYE KULLANMIS MIYDIN OPU ONCESINDE?
Amin canım benim çok sağol hepimizin tedavileri yumoşları sonra embriyoları kaliteli olsun sımsıkı annelerine tutunsun inş Amh bilmiyorum cnm , ya bakıldı ben dikkat etmedim ya da bakılmadı . Evet doktorum takviye verdi multivitamin cnm içinde bir sürü vitamin var 30 günlük 450 liraydı fiyatı .Şimdi ben evde değilim geçince adına bakıp yazayım kuzum

Amin canım çok teşekkür ederim Tutacak 1 tane bile Embriyo yeter cnm rabbim yeter ki ol desin Ve bence dönem dönem insanın vücudu çok değişebiliyor . Mesela benim de ilk tüp bebek tedavimde 30 yumurta toplanmıştı 12 tanesi embriyo olmuştu , şimdi 14 toplandı 9 tanesi embriyo oldu toplanan sayısı yarısından bile az olmasına rağmen embriyo sayısı birbirine yakın mesela . O yüzden hiç sayısını kafana takma belki bu toplanan 10 tanesi de kaliteli ve olgundur ki sayı az olunca bence daha çok kaliteli oluyor. Ay hadi heyecanlı geri sayım başladı desene bu ay bir sürü bebiş anneleri ile buluşacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…