Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Evet doktor insiyatifine de bağlı biraz cnm benim ilk tüpte 24 yaşındaydım ona rağmen çift koymuştu doktorum , şimdi 30 yaşındayım yine çift genetiğe gidecek o yüzden tam emin değilim belki biri bozuk çıkarsa 1 tane de olur belki tam bilmiyorum ama ikisi de iyi olursa çift olacak kuzum
İnşallah canım benim ❤️ Sağlıkla gelsinler genetikten inşallah ❤️🤲🏻 Ben de ne yalan söyliyim çift istiyorum inşallah hayırlısı böyledir ve doktorumda onaylar 😍

Merhaba benimde 3 Eylül transfer tarihim. Pazartesi kontrolüm var. İnşallah inşallah hepimiz güzel hayırlı haberi alırız:dua:
Merhaba transfer günü nasıl belli oluyor acaba 9 eylülde regl olacağım haftasonu giriyor araya o yüzden 12sinde işlem başlayacak acaba sperm alma işlemi kaç gün sonra olur ?

Amin canım çok teşekkür ederim 🙏🏻 Tutacak 1 tane bile Embriyo yeter cnm rabbim yeter ki ol desin ❤️Ve bence dönem dönem insanın vücudu çok değişebiliyor . Mesela benim de ilk tüp bebek tedavimde 30 yumurta toplanmıştı 12 tanesi embriyo olmuştu , şimdi 14 toplandı 9 tanesi embriyo oldu toplanan sayısı yarısından bile az olmasına rağmen embriyo sayısı birbirine yakın mesela . O yüzden hiç sayısını kafana takma belki bu toplanan 10 tanesi de kaliteli ve olgundur ki sayı az olunca bence daha çok kaliteli oluyor. Ay hadi heyecanlı geri sayım başladı desene bu ay bir sürü bebiş anneleri ile buluşacak inş 😍
Haklısın canım rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲 evet önemli olan kalitesi nasibimiz belli zaten rabbim hayırlı sağlıklı nasipler versin inşallah 💜😘
Kızlaaar hastaneden aradılar 9 tane döllenen embriyonun 9 u da bölünmüş gelişimleri çok iyi dedi embriyolog artık 5. Gün arayıp bilgi vericem dedi . Çok sevinçliyim 🥹
E EsrSvm bugün seni aradılar mu kuzum ? Karnın gerginliğin falan ne durumda ?
Ay masallah ya 😍 gozunaydin canim çok şükür 🤲
İnşallah kuzum benim ❤️ Belli değil canım daha doğrusu benim ilk denemem ve yaşım 29 olduğu için tek oluyormuş ama yine de doktorla görüşün dediler.Cumartesi soracağım hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah ❤️ Senin çift olacak dimi 💕
Benimde ilk denememde 28 yasindaydim doktor 2 tane koymuştu 2 deneme de 2 tane simdi nasipse bu transferde yaşım 37 yumurtaya göre doktorum 2 tane transfer etcem dedi yine. Doktorla alakalı galiba canım yinede bi konuş rabbim gönlüne göre versin inşallah 💜🤲

ammiiinnn canım ınsallaaahhh,
olur cok sevınırım :)
Kuzum içinde kapsül ve şase bulunuyor . Kapsülü sabah içiyorsun , şaseyi bir bardak suya karıştırıp akşam içiyorsun . Yeni eve gelebildim kusura bakma anca atabildim 🥰

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 51
  • image.jpg
    image.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 44
  • image.jpg
    image.jpg
    133,1 KB · Görüntüleme: 45
İnşallah canım benim ❤️ Sağlıkla gelsinler genetikten inşallah ❤️🤲🏻 Ben de ne yalan söyliyim çift istiyorum inşallah hayırlısı böyledir ve doktorumda onaylar 😍
Aminnn İnşallah kuzum çok sağol 🙏🏻 ben de çift istiyorum ama tabi rabbimden hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diye dua edelim yine de 😍❤️

Haklısın canım rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲 evet önemli olan kalitesi nasibimiz belli zaten rabbim hayırlı sağlıklı nasipler versin inşallah 💜😘

Benimde ilk denememde 28 yasindaydim doktor 2 tane koymuştu 2 deneme de 2 tane simdi nasipse bu transferde yaşım 37 yumurtaya göre doktorum 2 tane transfer etcem dedi yine. Doktorla alakalı galiba canım yinede bi konuş rabbim gönlüne göre versin inşallah 💜🤲
Sağol kuzum benim Allah razı olsun 🥰🙏🏻❤️Tek bir embriyo bile yeter rabbim yeterki ol desin önce sağlıkla tutunsun sonra sağlıkla kucaklayalım inş hepimiz kuzucum 🙏🏻❤️

Günaydınnnnn 🥰🥰🥰
Ben de dün transfer oldum. Erkenden uyandım uzanıyorum film izleyeceğim. Uzun zamandır haftaici evde değildim biraz keyfini çıkarayım iyi taraftan bakıyorum ☺
17 Eylül test yap dedi bana doktor. Zaten haftaya çalışırım akşam 7de geliyorum eve test kiti falan alamam herhalde erken test yapamam. Evde olsam kesin yapmaya kalkardım. İlk denemem bakalım inşallah pozitif sonuçlar görürüz. Hepimiz 🥰 sonra inşallah hangi bebek odası alsak yeni doğan hangi kıyafet olsun onları sorsak birbirimize 🤗

Günaydınnnnn 🥰🥰🥰
Ben de dün transfer oldum. Erkenden uyandım uzanıyorum film izleyeceğim. Uzun zamandır haftaici evde değildim biraz keyfini çıkarayım iyi taraftan bakıyorum ☺
17 Eylül test yap dedi bana doktor. Zaten haftaya çalışırım akşam 7de geliyorum eve test kiti falan alamam herhalde erken test yapamam. Evde olsam kesin yapmaya kalkardım. İlk denemem bakalım inşallah pozitif sonuçlar görürüz. Hepimiz 🥰 sonra inşallah hangi bebek odası alsak yeni doğan hangi kıyafet olsun onları sorsak birbirimize 🤗
Canım benim hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebişin 🥰♥️

Günaydınnnnn 🥰🥰🥰
Hayırlı olsun canım bebişlerimiz annelerine sımsıkı tutunsunlar 😍🤲🏻🥰🥰

Amin canım benim çok teşekkür ederim bilgi için ❤️ Hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah ❤️

Günaydınnnnn 🥰🥰🥰
Hayırlı olsun kuzum sımsıkı tutunsun inş annesine 😍 peki dayanabilecek misin gerçekten 17 sine kadar 😀

Merhaba transfer günü nasıl belli oluyor acaba 9 eylülde regl olacağım haftasonu giriyor araya o yüzden 12sinde işlem başlayacak acaba sperm alma işlemi kaç gün sonra olur ?
Merhaba siz tedaviye başladığınızda ilk isteyeceği testlerden biri de sperm testi yani hemen isteyeceğini düşünüyorum. Transfer de kişiden kişiye değişiyor ama genelde diğer regle 10,12gün kala yapılıyor. Sizin ilk tedavinizmi umarım Allah gönlünüze göre verir inşallah. ☺️

Back