- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
Evet ıkı ay dinlenme verdı doktor ben bir yıl bıle dınlemsem kendıme gelemem heralde ilk defa bunda esım agladı olmadı dıye kendımı çok ama çok kötü hissediyorumbiraz dinlenip yola devam… seni çok iyi anlıyorum rabbim bir an önce yüzümüzü güldürsün
Yaa vardır rabbiminde bir bildiği rahime çizik işlemi uygulanmismiydiBenm bu üçüncü denemeydi
Evet ağustos 9 da yapıldı 29 da adet oldum tedavıye basladım canmYaa vardır rabbiminde bir bildiği rahime çizik işlemi uygulanmismiydi
Geçmiş olsun canım en büyük sınavımız buda hayırlısı hakkinizdaEvet ağustos 9 da yapıldı 29 da adet oldum tedavıye basladım canm
Amin canım inşaAllahRabbim yar ve yardımcın olsun inşallah kaderinde bebişinizi kucağına almak vardır
Ah canım hamdolsunArkadaşlar hepinize merhaba benim yarın test günüm bugün evde test yaptım ve elhamdülillah pozitif çıktı inşallah buradaki tüm arkadaşlarım hepimiz sağlıkla ilerleyen bir hamilelik geçiririzEki Görüntüle 3136324
Yakinda catlatma ignesi yaptinmi ? Ben yaptim o yuzden testinde hatali cikma durumu olduğu icin yapamıyorum. Cumartesiyi bekliyorumArkadaşlar hepinize merhaba benim yarın test günüm bugün evde test yaptım ve elhamdülillah pozitif çıktı inşallah buradaki tüm arkadaşlarım hepimiz sağlıkla ilerleyen bir hamilelik geçiririzEki Görüntüle 3136324
Çatlama iğnesini yapalı tahminen taze transferse ıkı hafta geçmiştir:) hayırlı olsun benimkide bugun aşırı koyu cıktı ikinci çizgimYakinda catlatma ignesi yaptinmi ? Ben yaptim o yuzden testinde hatali cikma durumu olduğu icin yapamıyorum. Cumartesiyi bekliyorumhayirli ugurlu olsun bebisiniz
Yok benim dondurulmuş ile gerçekleştiYakinda catlatma ignesi yaptinmi ? Ben yaptim o yuzden testinde hatali cikma durumu olduğu icin yapamıyorum. Cumartesiyi bekliyorumhayirli ugurlu olsun bebisiniz
Benimde 5. Kaç yıllık evlisin ben 19Benm bu üçüncü denemeydi
Ay çok sevindim Allah tamamına erdirsin.Arkadaşlar hepinize merhaba benim yarın test günüm bugün evde test yaptım ve elhamdülillah pozitif çıktı inşallah buradaki tüm arkadaşlarım hepimiz sağlıkla ilerleyen bir hamilelik geçiririzEki Görüntüle 3136324
Yaa maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sevindim ilk denememiBende bugün test yaptım.
5. DenememYaa maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sevindim ilk denememi
Sağol teşekkür ederimYaa maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sevindim ilk denememi
Benimde dondurulmustu. Yinede 14 gun ve transferden sonra 1 tane catlatma ignesini 3 defada yaptik.Yok benim dondurulmuş ile gerçekleşti
Dondurulmus canim benimde. Adetin 14 günü ve tranaferden 9 gun sonrada 1 ovitrellayi 3 defada yapıyoruz. O yuzden erken gebelik testi yapamiyorum. Sizin hayirli olsun vvalla cok sevindim. Kan tahlilinizde yuksek beta cikar insallahÇatlama iğnesini yapalı tahminen taze transferse ıkı hafta geçmiştir:) hayırlı olsun benimkide bugun aşırı koyu cıktı ikinci çizgimYarın tekrar kan vericem yarın 8.günüm..
Kızlar bugunde test verdim dün 99,5 di bugun 162,63 cıkmıs sizce iyimi?Dondurulmus canim benimde. Adetin 14 günü ve tranaferden 9 gun sonrada 1 ovitrellayi 3 defada yapıyoruz. O yuzden erken gebelik testi yapamiyorum. Sizin hayirli olsun vvalla cok sevindim. Kan tahlilinizde yuksek beta cikar insallah