Eylül ayı transfer bekleyenler :) Tüp Bebek sürecim

Merhaba kızlar 3.gun embriyosu transferi olup idrar testinde kacinci gün ogrendiniz acaba,

Kızlar selam bende de hiç belirti yok ister istemez moralim bozuluyor
10 ekimde test yapacağım 30 eylülde transfer oldum allah yardımcımız olsun
Merhaba bende 30 eylulde transfer oldum 3. Gun embriyosu test yaptım ama negatif siz test yaptınız mi 🥺

ÇOK ACİL YARDIM
Arkadaşlar yumurta toplama işlemi sonrası "lunitus fitil" kullanmaya başladım ama beceremiyorum. Fitili yerleştirmede sorun yaşıyorum vajinal kuruluk sebebi ile ve canım acıyor çok, tam yerinede girmiyor. Allah aşkına kullananlar nasıl yapıyor yardımcı olabilir mi?

ÇOK ACİL YARDIM
Arkadaşlar yumurta toplama işlemi sonrası "lunitus fitil" kullanmaya başladım ama beceremiyorum. Fitili yerleştirmede sorun yaşıyorum vajinal kuruluk sebebi ile ve canım acıyor çok, tam yerinede girmiyor. Allah aşkına kullananlar nasıl yapıyor yardımcı olabilir mi?
Canim yatar pozisyonda olup ayaklarını omuzlarına doğru çekerek deneyebilirsin

Bugun test günümdü negatif cikti üzgünüm ilk tedavimdi ikinciye basliycam allah izin verirse 1 adt goruceksin ikincisinde gel dedi doktor hayirlisi
İnşallah tez zamanda Anne olursun canım zor süreçlerden geçiyoruz Rabbim yüzünü güldürsün 🤲💗

Cok üzgünüm..
En son değerim 900 dü bugün kese görmek için gittim kan verdim sonucum 26 çıktı :KK43:

Yaaa neden ya valla cok üzüldüm. Offf 😭😭😭
Hiç bilmiyorum sok oldum pazartesi değerim 908 di bugün kese için gittim doktor çok küçük bir şey gordum yine de bir kan verin degerinize bakalım dedi kan sonucum 26 çıkınca gerçekten çok şaşırdım ne diyeyim nasip böyleymiş:KK43:(

Bugun test günümdü negatif cikti üzgünüm ilk tedavimdi ikinciye basliycam allah izin verirse 1 adt goruceksin ikincisinde gel dedi doktor hayirlisi
Üzülme... Gerçi ne kadar üzülme desemde bende çok kötüyüm.. Benim de bugün kesinleşti benimde negatif.. Biz bir süre ara vereceğiz çok yıprandık maddi ve manevi... Benim yumurtalar çok sıkıntılı olduğu için doktor kesin konuşmuyor denemeye devam diyor... Ama maddiyat artık yordu bizi... Sen çok başındasın daha pes etme.. Eğer yaşın da çok yoksa denemeye devam et derim ben 5 yıl önce denemediğimiz için çok pişmanım...rabbim bu mübarek gece hürmetine seninde benim de ve cümle isteyenlere nasip etsin inşallah..

ÇOK ACİL YARDIM
Canım bi yere uzan ama uzandığın yerde ayaklarını havaya kaldırıp destekleyecek bir yer olsun muhakkak.. Rahimde kuruluk varsa biraz vazelin sürebilirsin korkma bişey olmaz.. Ama fazla değil.. Yada dizlerini omuzlarına kadar çek öyle yerleştir. Bi çocuğun altını değiştirirken nasıl ayaklarını kaldırırsın havaya aynı o şekil.. Allah yardimciın olsun

Hiç bilmiyorum sok oldum pazartesi değerim 908 di bugün kese için gittim doktor çok küçük bir şey gordum yine de bir kan verin degerinize bakalım dedi kan sonucum 26 çıkınca gerçekten çok şaşırdım ne diyeyim nasip böyleymiş:KK43:(
Kismet nasip zamani degilmis. Elimizden geleni yapiyoruz. Gerisi allaha kalmis.

Taze transfer mi oldun canım yoksa dondurulmuş mu birde ovitrelle yaptın mı inşallah kanda çıkar dualrm hepinizle canım 🤲💗
Taze transfer oldum evet. Ovitrelle de oldum ama tranferin ucuncu gununde basladim ben testlere hiç cikmadi catlatma ignesinin cizgisi 😂

X