- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
- Konu Sahibi Berenimo877
Ne guzel söyledin canim. Bende ultra erken gebelik testi var yapsammi kiBelirti falan hikaye testteki çift çizgi şahaneHepimize çift çizgili bir ay diliyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel söyledin canim. Bende ultra erken gebelik testi var yapsammi kiBelirti falan hikaye testteki çift çizgi şahaneHepimize çift çizgili bir ay diliyorum
![]()
Bence yap ben açık eczane bulursam ben de yarın yapıcamNe guzel söyledin canim. Bende ultra erken gebelik testi var yapsammi ki
Ben bi çizgi görüyorum gibi amaYardımcı olursanız sevinirim
Yarn bat canımBen bi çizgi görüyorum gibi amainşaallah hamilesindir bu arada Bat a kaç gün var
Canm yumurlama belirtisiArkadaslar benden bildigimiz su gibi akinti geliyor renksiz ve kokusuz bilen varmi
Aminnn insallahBelirti falan hikaye testteki çift çizgi şahaneHepimize çift çizgili bir ay diliyorum
![]()
Hamilesinnn canm oleyyy gerçekten sevindim adinaYardımcı olursanız sevinirim
Bat ne zamanYardımcı olursanız sevinirim
Ama beta hcg 4gün önce 0.1diHamilesinnn canm oleyyy gerçekten sevindim adina
Yarın canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsunBat ne zaman
Ama beta hcg 4gün önce peki ozaman evde test yapmismiydin
Normaldir canim akinti = kadin olmak sen icini ferahtut en cok ihtiyacin olan sey buSelam kizlar iyi bayramlar :)
Bugün ignemin 5.gunu camasirimda beyaz akinti var bu normalmi acaba
Dogru dedin :)) insallah iyiye isarettir bideNormaldir canim akinti = kadin olmak sen icini ferahtut en cok ihtiyacin olan sey bu
Insallah insallah. Evrene pozitif enerji yayalim. Gerci soz konusu kendim olunca hic te iyimser olamiyorum ben amaDogru dedin :)) insallah iyiye isarettir bide