- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
- Konu Sahibi Berenimo877
Yazan olduğunda hemen guncelliyorum :). Ama yine eylulde kaldin bak. Eylul bitmeden insallah hepimiz aliriz mutlu haberi.Canım ya listeyi hemende güncellemişsin Berenimo877
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazan olduğunda hemen guncelliyorum :). Ama yine eylulde kaldin bak. Eylul bitmeden insallah hepimiz aliriz mutlu haberi.Canım ya listeyi hemende güncellemişsin Berenimo877
Kizlar bata 10 gun var elimde gebelik testi var nerdeyae yapcam. Baya sabirlisiniz :). P Pinarrr89 senin kacinci deneme oldu. Ya ben 4 aydir kendimi dinlemekten artik hangi gun hangi agrim oluyo biliyorum. Bu kasikla rahim arasi batma bicak saplanmasi gibi agrilarim var dunden beri. Ve ben yine cok umutsuzum. Bu ay esimi doktora goturcem artik kendimde gidicem ilac mi ne veriyosa versin artik. Hormon testlerimde normal ama.aay amin canim benim cümlemize inşallahbakalim bekleyebilirsem beklemek istiyorum ama zor
![]()
Uzel hikayenizi uzun uzun anlatmissiniz. Hosgeldinnn aramiza. Peki bisey sorucam. Bu klomen ve catlatma ignesi olayini normal duzgun calisan yumurtaliklarada ypiyolar o nedenKızlar herkese merhaba, benim iki kimyasal gebelik bir düşük olmak üzere totalde üç düşüğüm var.Ayrıca rahmim kalp şeklinde olduğu için bu düşüklerimi yaşadığımı düşündü doktorlar.Bu sene mart ayında ameliyat oldum ve haziran ayından beri tekrardan bebek düşünmeye başladık.Biraz yıpratıcı bir süreçten geçmiş olsamda bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ve eylülde hamilelik listenize beni de alırsanız sevinirim Bat 9 Eylül
Anladim canim lh hormonun yuksek cikiyodur o zaman. Pco ya ragmen ne guzel hamile kalmanda sıkıntı yokHoşbuldum teşekkür ederimAslında Dr sıkıntı Yok dedi ama bende pco olduğu için adet düzensizliğim var bu yüzden Dr kontrollü ilerlemek istedi bu ay diye düşünüyorum,yani yumurtlama zamanını tahmin ederek deneme yapalım dedi
Teşekkürler
- 27.Agustos fcevriye...............
- .................nevisnneva...........4yil
- .................asliumut................1.5yil
- 01 Eylul. Pinar89
- 02.Eylul. Lady8
- 07.Eylul. Berenimo877.......5. Ay
- 08.Eylul. fnd_50...................15. Ay
- 09.Eylul. Amine92...............3. Ay
- 09.Eylul. pocahantas01......
- 10.Eylul. Hasumran............5. Ay
- 10.Eylul. hsnoya..................1. Ay
- 12.Eylul. gzmdncr33...........7. Ay
- 12.Eylul. Eda3883
- 12.Eylul. incilim
- 13.Eylul. Eskigunler............18.Ay
- 14.Eylul. RanaZ33................4. Ay
- 15.Eylul. asymkrdg..............6. Ay
- 18 Eylul. Esma_91
- 18 Eylul. Anesinineseri......24 Ay
- 21 Eylul. Nisanali18
- 23 Eylul. Gulayse6378
- 23 Eylul. Sellida....................13.Ay
- 25 Eylul. theblueheart........7. Ay
- 28 Eylul. Mutlugunlergelecek
İnşallah canım teşekkür ederimBence var canım sonradan değeri yükselenleri gördüminşaallah hamilesindir iki gün daha sabret bence
Yani aslında kanda çıkması lazım neden kanda çıkmadı testte çıktı canmBenimde 3eylül dün kan verdim hcg 0.1di test yaptım silik çıktı şansım var mı sizce
Bende üzen kafamı karıştıran da buYani aslında kanda çıkması lazım neden kanda çıkmadı testte çıktı canm