• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim adet agrısına yakın kasık ağrım baya şiddetliydi on dk falan sürdü ara ara, ayağa kalkınca sanki daha çok oldu bugün iğnenin 11.günü Acaba test yapsam mı iğnenin etkisi sürüyor mudur

Kızlar benim adet agrısına yakın kasık ağrım baya şiddetliydi on dk falan sürdü ara ara, ayağa kalkınca sanki daha çok oldu bugün iğnenin 11.günü Acaba test yapsam mı iğnenin etkisi sürüyor mudur
Bence sabah yap 10 gun suruyomus etkisi 12.gun test oneriyo doktorlar genelde.. bende igne oldum sende beyaz akinti oldumu

Elinde fazla varsa yp gitsin benim gibi. Ama benm.moralimi bozdu
Senin kacinci denemndi canim

Bugun 8. Gunmus canim. Bata da 6 var. Ne biliyim erken gebelik testi diye yaptim ama tertemiz tek cizgi
Oyle ama senin vucudun ignenin hcgsini daha yeni atmistir ve eger gebelik varsa daha cok cok dusukdur testlerde cikmaz heleki oyle aksam idariyla hic cikmaz hem bence cikarsa normal testlerdede cikiyo erken gebelik testleri bos muhabbet bana iliskiden 3gun sonra testte cikar dedi verirken zaten bebegin yerlesmesi 6 ila 10 gun suruyo ve ondan sonra hcg kana ordan idrara geciyor ve ilk hamileligimde erken test normal ucuz testten daha sonra iyice koyulasmisdi

1. 27.Agustos fcevriye...............:anneadayı:
  2. .................nevisnneva...........4yil
  3. .................asliumut................1.5yil
  4. 01 Eylul. Pinar8
  5. 06.Eylul. Hiraberil
  6. 06.Eylul. Hayallidya7..........3. Ay
  7. 07.Eylul. Berenimo877.......5. Ay
  8. 07.Eylul. Gelartik00 ......2.5 yıl
  9. 08.Eylul. fnd_50...................15. Ay
  10. 09.Eylul. Amine92...............3. Ay
  11. 09.Eylul. pocahantas01......
  12. 10.Eylul. Hasumran............5. Ay
  13. 10.Eylul. hsnoya..................1. Ay
  14. 12.Eylul. gzmdncr33...........7. Ay
  15. 12.Eylul. Eda3883
  16. 12.Eylul. incilim
  17. 13.Eylul. Eskigunler............18.Ay
  18. 14.Eylul. RanaZ33................4. Ay
  19. 14 Eylul. Buecriy..................20. Ay
  20. 15.Eylul. asymkrdg..............6. Ay
  21. 15 Eylul. Nurumcan94........12 Ay
  22. 18 Eylul. Esma_91
  23. 18 Eylul. Anesinineseri......24 Ay
  24. 18 Eylul. D-E..........................3 Ay
  25. 19 Eylul. Zeycan123
  26. 21 Eylul. Nisanali18
  27. 22 Eylul. Elif1515
  28. 23 Eylul. Gulayse6378
  29. 23 Eylul. Sellida....................13.Ay
  30. 25 Eylul. theblueheart........7. Ay
  31. 27 Eylul. Lady8.....................2. Ay
  32. 28 Eylul. Mutlugunlergelecek

Ben pkoluyum adetin birinci günü doktora gideceğim yarın tarlusala baslamam gerekiyor.kendi gelmez yine..bu ay hsg çekildi bir umut belki vardır diye yarın test yapicam acaba erken mi olur bat 7 Eylül

Bat 5 Eylül kaldi 3 gun ebru destan kurleri yaptim bu ay. 6 ci bebek denemem pko var ama duzenli adetler tuylenme kilo yok . Bir kerede şaşsın sasirayim yaaa okadar yillardir yatak dosek komalik edici sancilar cekiyorum gunum de gecmiyor umutlanmama firsatta yok bu duzene sevineyim mi delireyim mi bilemiyorum bir hevesle test aliyorim olacagim gun yapiyorum misler gibi tek cizgi cikiyor sonra saatler gecmiyor test neyine dona bak diyo:işsiz:r orda degil burdayim :duduk:uzulmeyede fırsat birakmiyor al sana sanci al sna :KK53::KK53::KK53:

Bat 5 Eylül kaldi 3 gun ebru destan kurleri yaptim bu ay. 6 ci bebek denemem pko var ama duzenli adetler tuylenme kilo yok . Bir kerede şaşsın sasirayim yaaa okadar yillardir yatak dosek komalik edici sancilar cekiyorum gunum de gecmiyor umutlanmama firsatta yok bu duzene sevineyim mi delireyim mi bilemiyorum bir hevesle test aliyorim olacagim gun yapiyorum misler gibi tek cizgi cikiyor sonra saatler gecmiyor test neyine dona bak diyo:işsiz:r orda degil burdayim :duduk:uzulmeyede fırsat birakmiyor al sana sanci al sna :KK53::KK53::KK53:
adetlerinin düzenli olduğuna sevin bence benimki o kadar düzensiz ki 2017 nin 9.ayina girdik sadece 4tdefa adet oldum dördünde de tarlusal kullandım

adetlerinin düzenli olduğuna sevin bence benimki o kadar düzensiz ki 2017 nin 9.ayina girdik sadece 4tdefa adet oldum dördünde de tarlusal kullandım
Sogan kuru yaptin mi hic pko varsa cok iyi diye biliyorum

Yaptım yaptım da iyi gelmedi bana
Benim dusuk yapan dogum yapan kadinlar gibi sancilarim Oluyor Dehsetler bekarken oldugum da aglardim anne yeter alsinlar yumurtliklarimi diye . Neden olmadan iki hafta once basliyor son hafta kala olmusum da 3,4 gun gibi agriyor ha bide olunca dusun. Surekli belim
Karnim agriyor diye sizlanan bir insan. Bir haftam sakin!! Kuzenim de senin gibiydi. Evlendi 9 ay sonra hamile kaldi ve baska bir arkadasimda 4 ayinda sanss canim benim allah buyuk

Benim dusuk yapan dogum yapan kadinlar gibi sancilarim Oluyor Dehsetler bekarken oldugum da aglardim anne yeter alsinlar yumurtliklarimi diye . Neden olmadan iki hafta once basliyor son hafta kala olmusum da 3,4 gun gibi agriyor ha bide olunca dusun. Surekli belim
Karnim agriyor diye sizlanan bir insan. Bir haftam sakin!! Kuzenim de senin gibiydi. Evlendi 9 ay sonra hamile kaldi ve baska bir arkadasimda 4 ayinda sanss canim benim allah buyuk
Sancı için doktora gittin mi

Sancı için doktora gittin mi
Defalarca gittim pko dedi sancilar kalitsal olabilirmis.anneme cekmisim sancilarimla .problem yok dogumdan sonrasi gecebilir .pkon da hamilelige engel degil dediler etkileri sende yok bukadar.

Back