• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat 22 eylul kizlar pikoluyum 2 asilama yaptirdim ikiside tutmadi bu ay sogan kuru deneyecegim beni de kabul edin araniza
rabbim hepinize hayirli evlatlar nasip etsin insallah..

Bat 7 Eylül ama pko var kim bilir ne zaman gelir:-( doktorum kesin konuşmadı ama aşılama falan yapma ihtimali var Rabbim bu mübarek gün hürmetine isteyen herkese nasip etsin benide unutmasin inşaallah bu arada iyi bayramlar:halay::KK25:

Kızlar beni de ekleyin bat 15 eylül 1 senedir istiyoruz zaman geçtikçe ümitlerim kırılıyor sanki hiç olmicak gibi geliyo Rabbim hepimize ve isteyen herkese nasip etsin bu mubarek gunlerde aminnnnn..:dua::KK200:

Rabbim şu mübarek günde hepimizin duasını kabul eylesin inşallah bende pko luyum geçen ay klomen kullandım ve gliforla folik asit aldım 2 aya bir adet görürken 32 gunde geldi ama bebek olmadı bu ay sadece glifor ve folik asit kullanıyorum adetim 19 eylül bakalım inşallah rabbim gönlümüze göre verir :dua:

Rabbim şu mübarek günde hepimizin duasını kabul eylesin inşallah bende pko luyum geçen ay klomen kullandım ve gliforla folik asit aldım 2 aya bir adet görürken 32 gunde geldi ama bebek olmadı bu ay sadece glifor ve folik asit kullanıyorum adetim 19 eylül bakalım inşallah rabbim gönlümüze göre verir :dua:
Bende de pkos var canimm klomen kullandım ama büyümedi yumlar kendi haline bıraktım inofolic kullanıyorum bide doktor progestan verdi ona başladım herseyin hayırlısı ama insan olsun istiyo iste

Bat 14 eylül kizlar bir yil 8 aydir istiyoruz ocakta dis gebelik geçirmistim bu ayda klomen ve igne vuruldum ignenin bugun 4.günü Allah hepimize hayirlisiyla evlat nasip etsin iyi bayramlaar

Kizlar herkese merhaba. Oldugum yerde telefon cekmiyodu ancak girebildim. Herkesi ekleyecegim ancak yoldayim aksam eklerim. Kizlar 4 aydir her turlu psikolojik belirtiyi yasadim ama hamilelik falan olmadi. Bu ay hic belirtim yok. Goguslerim siserdi yumurtlamadan sonra. Goguslerim bile sismedi. Belirti soran arkadas olmis. Bende durum bu adete son 7 gun. Pek bi umutsuzum anliyacaginiz. Sizde durumlar ne

Kizlar herkese merhaba. Oldugum yerde telefon cekmiyodu ancak girebildim. Herkesi ekleyecegim ancak yoldayim aksam eklerim. Kizlar 4 aydir her turlu psikolojik belirtiyi yasadim ama hamilelik falan olmadi. Bu ay hic belirtim yok. Goguslerim siserdi yumurtlamadan sonra. Goguslerim bile sismedi. Belirti soran arkadas olmis. Bende durum bu adete son 7 gun. Pek bi umutsuzum anliyacaginiz. Sizde durumlar ne
bende aynı bat a 10 gün kaldı :(

Back