- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Canm sen en iyisi bayram ertesi hemen kan ver varsa kesin kesin çıkar zaten inşallah vardirBende üzen kafamı karıştıran da bu
İnşallah canım teşekkür ederimCanm sen en iyisi bayram ertesi hemen kan ver varsa kesin kesin çıkar zaten inşallah vardir
Bende de pkos var canimm klomen kullandım ama büyümedi yumlar kendi haline bıraktım inofolic kullanıyorum bide doktor progestan verdi ona başladım herseyin hayırlısı ama insan olsun istiyo isteRabbim şu mübarek günde hepimizin duasını kabul eylesin inşallah bende pko luyum geçen ay klomen kullandım ve gliforla folik asit aldım 2 aya bir adet görürken 32 gunde geldi ama bebek olmadı bu ay sadece glifor ve folik asit kullanıyorum adetim 19 eylül bakalım inşallah rabbim gönlümüze göre verir
Aynen canım hayırlısı olsunBende de pkos var canimm klomen kullandım ama büyümedi yumlar kendi haline bıraktım inofolic kullanıyorum bide doktor progestan verdi ona başladım herseyin hayırlısı ama insan olsun istiyo iste
Catlatma ignesi oldm cnm catlatali 2 haftayi gectiYumurtlama gününüz olabilir mi yada yaklaşıyor
Çatlatma iğnesi olduğumda bendende şeffaf akıntı gelmişti korkma canımCatlatma ignesi oldm cnm catlatali 2 haftayi gecti
bende aynı bat a 10 gün kaldıKizlar herkese merhaba. Oldugum yerde telefon cekmiyodu ancak girebildim. Herkesi ekleyecegim ancak yoldayim aksam eklerim. Kizlar 4 aydir her turlu psikolojik belirtiyi yasadim ama hamilelik falan olmadi. Bu ay hic belirtim yok. Goguslerim siserdi yumurtlamadan sonra. Goguslerim bile sismedi. Belirti soran arkadas olmis. Bende durum bu adete son 7 gun. Pek bi umutsuzum anliyacaginiz. Sizde durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?