- Konu Sahibi Berenimo877
Canim benim Rabbimin bir bildigi vardir. Sıkma canini derdi veren dermanini da verir elbet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim senin testin pozitif cikmis hemen kan versene bayramdan once. Neden imkansiz olsun. ? Bilmeden bisey konusmak istemem ama bak daha 1 yil bile dolmadan gelmis bebeginKasimdan beri deniyoruz. 34 yaşındayım gec evlendim ve ilk çocuk için deniyoruz. erkek infertilitesi sorunumuz var daha tam tedaviye başlamadık, bakalım bebiş tutarsa detayli yazarim. Bana benim hamile kalmam mucize gibi geliyor ama annemin duaları tutmuş olabilir.
Şans eseri sabah test yaptim da farkettim, normalde test yapmıyordum ( fırsatım da olmuyor du kırmızılar hemen geliyordu). Hala kırmızılar gelmedi. Gelmesinler. Allah hepimize nasip etsin inşaallah.
Demekki hayirlisi buymus demekten baska careniz yok. Olmuyor degil olucak bir gun olucak boyle düşün.Ne yapacağımı bilmiyorum artık gerçekten o kadar ilaç falan hiç bir işe yaramıyor demek ki olmuyor olmuyor olmuyor![]()
Bi problem var mi peki hormonlarin falan normalmi?Kizlar benide araniza alin. 3 kere catlatma ignesi oldum. 3.yu olali 12 gun oldu bu ay hayit suyu ve ari sutu hapi kullaniyorum
Hosgeldin tatlim. Valla senin vuslata ermene cok az kalmis bence. Tup bebek dusunuyomusunhz. Bide ne icin tedavi gordunuz. Problem neydiSelam.. bizde üç yıllık evliyiz yaklaşık iki yıldır bebek istiyoruz.. eşimde bende kısa süren tedavi gördük sonra bir aşılama denememiz oldu başarısızlıkla sonuçlananşimdi beklemedeyiz.. hayıt içiyorum bende yaklaşık on gündür. inşallah bi faydası olur.. bat 18 eylül...
Hosgeldin tatlim. Valla senin vuslata ermene cok az kalmis bence. Tup bebek dusunuyomusunhz. Bide ne icin tedavi gordunuz. Problem neydi
Sende hosgeldin canim ekledim bileAyyyy beni de ekleyin beni deeeebat 10 eylül ilk denemem 1 inde test alıp bakicam
![]()
Belli olmaz canim ben genelde 14 15 de yumurtlutodum. Ama son 3 aydir 12 13 oldu hep. Ki spermlerin 3 gun yasadigini dusunursek. Ihtimal cok yuksekKızlar bişey sorucam benim sat 10 agustostu ben 22 ve 23 ünde ilişki girdim sonra bıraktım yumurtlama öncesi yani sizce tutar mı adetin 12 ve 13.günü yani ilişkiyi yaşadığım zaman araligi
Belli olmaz canim ben genelde 14 15 de yumurtlutodum. Ama son 3 aydir 12 13 oldu hep. Ki spermlerin 3 gun yasadigini dusunursek. Ihtimal cok yuksek
Hadi hayirlisi insallah ilk bebegin hemen gelmismiydiYalnız çok sıkıntı stres yaptım şu sıra tutunmayı etkiler mi bilmiyorum ama umarım hamileyimdir benim bir oğlum var ve gün içinde çok yoruluyorm ve bağır çağır geçiyor çok yaramaz aşırı 27 aylık bu ay anca cesaret edebildim hayırlıysa olsun inş ayın 1 ı gelsinnnn
Insallah canimmmm bat ne zamn. Bide ilk denemen miBen inşallah hamile kalirim eylülde müjdeyi alirim