- 23 Eylül 2014
- 169
- 216
- 53
- 34
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Ben de regl olmadım daha. Bide böyle günüde gelmeyip iyice strese sokmuyo mu :)Benim de BAT bugün. Bekliyorum bakalım. Ben 2 aydir deniyorum. Ilk günlerde hep sanki hamileymisim gibi geliyordu. Ama bu ay o psikolojide olmadım hiç. Hiçbir hissiyat yok içimde. Tabi ki acabalarım var kendimce. ancak ilk günlerde ki o yoğun psikoloji kalmadı. Birde eşim enfeksiyon belirtileri gösterince dün doktora gittik. Ikinizinde muayene olması gerek birlikte tedavi vermemiz lazım dedi. Bugün adet olursam ilaçlara öyle başlayacağım.
Hadi bakalım bu ay bizim ayımız olsunBen de regl olmadım daha. Bide böyle günüde gelmeyip iyice strese sokmuyo mu :)
Hayırlısı canım. Ama ben hamile değilim hissediyorum. Regl olcam. 28ile 30gün arasında oluyorum. Bugün değilse yarın değilse öbür gün :)Hadi bakalım bu ay bizim ayımız olsun
Insallah bebegin mujdecisidir bu belirtin. Vücudumu dinlemedigim zamanlar ne kadar da mutluymuşum meğer. Herşeyi ona yorar oldukkizlar bugun hersey pis pis kokmaya basladi ilk gebeligimdede bu vardi ama insallah delirmiyorumdur ya offff
inşaallah gerek kalmaz dr a falan..yarın güzel haberlerini alırız inşaallahRabbim hayırlı sonuç nasip etsin. Daha test olayına girmedim. Bugün olmazsam yarın kesin yaparım ilk testimi. 28 günde bir olurum hiç şaşmaz gecikmez. Olursam da adet bitiminde bende gidecegim esimle doktora. Bakam ne olacak halimiz.
geç yumurtlucam sanırım canım yapmaya devam etKızlar bu şekilde 21.gün ovu testim
Amannnnnn inşallah hepimiz inşallah.inşaallah gerek kalmaz dr a falan..yarın güzel haberlerini alırız inşaallah
Cnm acaba hamileyim de bole ondan mi silik çıkıyor diye düşündüm bugün 22.günüm 4.5 gün var bata bu zmana yumurtalama olmz diye dusunuyorm çünkü az kaldı adetimeYa
geç yumurtlucam sanırım canım yapmaya devam et
Cnm bndé de sol kasikta ağrı belde ağrı bulantı ve akıntı bar bata 4.5 gün inşallah hamileyizdirKızlar bata 7gün var sabah bulantılarım ve kasık batmalarım var 2 günden beride beyaz kokusuz akıntım var. 2kere kimyasal gebelik yaşadım, 2 hamileliğimdede belirtilerim aynı. Hamile olduğumu hissettim 2 seferdir. Şuanda öyle bir his var sizce hamilemiyim? Hamişler sizdede bu belirtiler varmıydı
Yumurtlaman oldumu canım öyleyse bilemem inşallAh hamilesindirCnm acaba hamileyim de bole ondan mi silik çıkıyor diye düşündüm bugün 22.günüm 4.5 gün var bata bu zmana yumurtalama olmz diye dusunuyorm çünkü az kaldı adetime
Evt cnm 13.gündü oldu yumurtlamam hem o gün hmde ertesi gün eşimle birlikte oldum umarım denk gelmiştir Rabbim görsün emeklerjmizi hayırlı evlatlar nasip etsin insallahYumurtlaman oldumu canım öyleyse bilemem inşallAh hamilesindir
Ay inşallah canım bende bu ay yakaladım koyu çok koyu ve silikleştigi üç gün arka arka ya oldu bizimse nasip bakalım beklemedeyiz sen iki gün sonra tekrar yap ovu testinde ikisinde aynı koyuluştaysa hamilesindirEvt cnm 13.gündü oldu yumurtlamam hem o gün hmde ertesi gün eşimle birlikte oldum umarım denk gelmiştir Rabbim görsün emeklerjmizi hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Cnm ben ilk kez bu ay yaptm ovu testi hamile olmaSam yine de ole silik çıkar mı.pek bilmiyorm bilgin varsa bilgilendirir misnAy inşallah canım bende bu ay yakaladım koyu çok koyu ve silikleştigi üç gün arka arka ya oldu bizimse nasip bakalım beklemedeyiz sen iki gün sonra tekrar yap ovu testinde ikisinde aynı koyuluştaysa hamilesindir
Bende ilk kez yaptım bu ay vücutta lh hormonu hep olduğu için silik cıkabilır diye biliyorum adetine bir gün kala yap ikisi de aynı koyuluştaysa hamile olma ihtimalin yüksek canım mesela ben yumurtlamamdan üç gün sonra yaptım test böyle çıktıCnm ben ilk kez bu ay yaptm ovu testi hamile olmaSam yine de ole silik çıkar mı.pek bilmiyorm bilgin varsa bilgilendirir misn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?