Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de regl olmadım daha. Bide böyle günüde gelmeyip iyice strese sokmuyo mu :)

Ne zaman başlasam acaba bugün 7. Günüm adetin ama bitti yani tamizlendim testin icindede 5 tane var çok az bitince ne yaparım bilmiyorum ucuza değil 30 tl 5 tanesi

kizlar bugun hersey pis pis kokmaya basladi ilk gebeligimdede bu vardi ama insallah delirmiyorumdur ya offff

inşaallah gerek kalmaz dr a falan..yarın güzel haberlerini alırız inşaallah

Bende beklemedeyim kızlar 19 bat ama bu ay mantar tedavisi gördüm yine (cildiracagim bir türlü tam anlamıyla gecmedi) inşallah ilaçlar etki etmez pko var glifor ve folikasit kullanıyorum sadece bembeyaz bir akintim var kasik ağrısı ve hafif mide bulantısı her sabah oluyor hemen hemen acaba ilaçlardan mi diyorum inşallah vücudum benle oyun oynamiyordur rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin

Benim de 24 eylül bakalım ne olacak merakla bekliyorum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Kızlar bata 7gün var sabah bulantılarım ve kasık batmalarım var 2 günden beride beyaz kokusuz akıntım var. 2kere kimyasal gebelik yaşadım, 2 hamileliğimdede belirtilerim aynı. Hamile olduğumu hissettim 2 seferdir. Şuanda öyle bir his var sizce hamilemiyim? Hamişler sizdede bu belirtiler varmıydı

Cnm bndé de sol kasikta ağrı belde ağrı bulantı ve akıntı bar bata 4.5 gün inşallah hamileyizdir

Cnm acaba hamileyim de bole ondan mi silik çıkıyor diye düşündüm bugün 22.günüm 4.5 gün var bata bu zmana yumurtalama olmz diye dusunuyorm çünkü az kaldı adetime
Yumurtlaman oldumu canım öyleyse bilemem inşallAh hamilesindir

Evt cnm 13.gündü oldu yumurtlamam hem o gün hmde ertesi gün eşimle birlikte oldum umarım denk gelmiştir Rabbim görsün emeklerjmizi hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Ay inşallah canım bende bu ay yakaladım koyu çok koyu ve silikleştigi üç gün arka arka ya oldu bizimse nasip bakalım beklemedeyiz sen iki gün sonra tekrar yap ovu testinde ikisinde aynı koyuluştaysa hamilesindir

Ay inşallah canım bende bu ay yakaladım koyu çok koyu ve silikleştigi üç gün arka arka ya oldu bizimse nasip bakalım beklemedeyiz sen iki gün sonra tekrar yap ovu testinde ikisinde aynı koyuluştaysa hamilesindir
Cnm ben ilk kez bu ay yaptm ovu testi hamile olmaSam yine de ole silik çıkar mı.pek bilmiyorm bilgin varsa bilgilendirir misn

Cnm ben ilk kez bu ay yaptm ovu testi hamile olmaSam yine de ole silik çıkar mı.pek bilmiyorm bilgin varsa bilgilendirir misn
Bende ilk kez yaptım bu ay vücutta lh hormonu hep olduğu için silik cıkabilır diye biliyorum adetine bir gün kala yap ikisi de aynı koyuluştaysa hamile olma ihtimalin yüksek canım mesela ben yumurtlamamdan üç gün sonra yaptım test böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_1973.PNG
    233,9 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…