- 12 Temmuz 2017
- 42
- 22
- 88
- 32
- Konu Sahibi Berenimo877
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına. Adet oldum bugün bnde üç gün gecikince heycanlanmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına. Adet oldum bugün bnde üç gün gecikince heycanlanmıştım
Bndé de aynı belirtiler var cnm inşallah hayırlı haberler veririz birbirimizeaynen kuzum ya heycan dorukta i sallah guzel haberleri vericez birbirimize bugun butun gun kasiklarda batma oldu birde damarlarim belirginlesti cok goguslerde ayaklar eller orumcek agi gbi
Cnm bazen idrar da cikmiyo bnce gidip bi kan ver istersenBenimde 3 gün gecikmem oldu . Iki gun önce test yapmıştım sonuç negatif. Akıntı şeklinde kanamam oluyor ama adette değil nedir bu bilemedim![]()
Ama hic bi belirti yok ki ne batma var ne ağrıCnm bazen idrar da cikmiyo bnce gidip bi kan ver istersen
Cnm bazen belirti de olmuyo biliyosn inş sana süpriz yapar annesiAma hic bi belirti yok ki ne batma var ne ağrıDoktora gidicem bu akintilar için o zaman tahlilde yaptırırım canım
İnşallah canım benimCnm bazen belirti de olmuyo biliyosn inş sana süpriz yapar annesi
canım inşallah hamilesindir fakat eğer değilsen de üzülme normal süreçler bunlar ama gebelik düşünmeden önce bence her kadının bir kontrolden geçmesi gerekiyor, mesela ben ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim ,sonra bir süre korundum ve tekrar karar verdiğimizde yine kontrole gittim ve bu sefer de iltihaplanma çıktı ki benim aklımın ucundan bile geçmezdi çünkü hiçbir belirtim yoktu ve çok sık ta temizlerim aslında yapmamak gerekirmiş, neyse işte bu yüzden antibiyotik kullandım çünkü o iltihaplanma spermleri öldürürmüş, ve rahimde ufak ufak her kadında olan kistlerden var dedi doktorum ama gebeliği kolaylaştırmak için sana inofolic combi veriyorum dediMerhaba arkadaşlar evlendiğim günden beri sürekli Kadınlar Kulübü takibindeyim ancak ilk defa yazıyorum. 2,5 aylık evliyim ilk günden beri çocuk istiyoruz. İlk ay sanırım biraz psikolojik çok etkilenmiştim sanki belirtilerim var gibiydi. ancak adet olunca çok hayal kırıklığına uğradım. Daha sonra Yumurtlama günümü takip edip bu şekilde ilerlemeye çalıştım ve ikinci kez adet oldum. Şimdi de 3. Adet dönemim geldi 14 Eylül bat. Normal adet dönemi belirtilerim var. Sadece üç dört defa kasığıma iğne gibi bir batma oldu. Bunun dışında ayak üşümesi ve sağ kasık ağrısından başka hiçbir şey yok. Sanırım bu ayda olmazsa bir kadın doğum uzmanına görürsem iyi olacak. Ben daha yeni başladım uzun süredir bekleyenlere Allah sabır versin. bizlere de aramadan bulmayı nasip etsin..
canım inşallah hamilesindir fakat eğer değilsen de üzülme normal süreçler bunlar ama gebelik düşünmeden önce bence her kadının bir kontrolden geçmesi gerekiyor, mesela ben ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim ,sonra bir süre korundum ve tekrar karar verdiğimizde yine kontrole gittim ve bu sefer de iltihaplanma çıktı ki benim aklımın ucundan bile geçmezdi çünkü hiçbir belirtim yoktu ve çok sık ta temizlerim aslında yapmamak gerekirmiş, neyse işte bu yüzden antibiyotik kullandım çünkü o iltihaplanma spermleri öldürürmüş, ve rahimde ufak ufak her kadında olan kistlerden var dedi doktorum ama gebeliği kolaylaştırmak için sana inofolic combi veriyorum dedi
inşallah canım amin , belki de hiçbir sorun yoktur yani ilk denemen olduğu için süreç normal zaten ama insan yine de sabırsızlanıyor inşallah hepimiz tez zamanda sağ salim alalım kucaklarımızaBadenzi iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Yarın adet günüm bittikten sonra gideceğim eşimle beraber. Eşimde de idrar yolu enfeksiyonuna dair belirtiler var. Bende 4 5 sene evvel idrar yolu enfeksiyobu yasamistim ama bir daha nüksetmedi. Trkrar kontrol olmakta fayda var.Umarım sorun bu kadar basit birseydir ve çabuk aşılır. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Ben de bilmiyorumki nasil gidiyo.B Berenimo877 canm benjm hamilelik nasıl gidyoo
Canm benim inşallah cuma günü kesecik görünür bitanem ben nasilimmmm iyi olmaya çalışıyorum işte bu ay ovulasyon testi aldım kullancam busabah yaptım 1 tane silik çıktı bakalım ne zaman koyulascakBen de bilmiyorumki nasil gidiyo.. Dun doktora gittim kese gozukmedi keseye benzer bisey gordu sadece emin degilim dedi. Ama b hcg 2000. Normalde bu degerde gozukmesi gerekir vajinal ultrasonla heryerde oyle yaziyo. Kafam allak bullak. Insallah hayirli olur sonucu. Cuma tekrar cagirdi. Her konuda Allah'tan hayirlisini istemek lazim. Sen nasilsin canim