Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm benim inşallah cuma günü kesecik görünür bitanem ben nasilimmmm iyi olmaya çalışıyorum işte bu ay ovulasyon testi aldım kullancam busabah yaptım 1 tane silik çıktı bakalım ne zaman koyulascak
Cok kendini odaklama teste. Ben manyak gibi kitleniyodum. Halada oyleyim kitleniyorum olumlu dusunemiyorum. Genellikle 2 gun ust uste koyu ckiyo. 3.gun siliklesiyo. O 3 gunu degerlendirmeye bak. Dogru sonucu gosteriyo. Ben tez zamanda hamile kalacagini düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 20 eylul adet günüm beklemedeyim ama ümit yok
Çünkü ilk ayim ve çok ağrılı bir ay geçirdim

Cok kendini odaklama teste. Ben manyak gibi kitleniyodum. Halada oyleyim kitleniyorum olumlu dusunemiyorum. Genellikle 2 gun ust uste koyu ckiyo. 3.gun siliklesiyo. O 3 gunu degerlendirmeye bak. Dogru sonucu gosteriyo. Ben tez zamanda hamile kalacagini düşünüyorum
İnşallah canm bugün adetimin 6. Günü

Kızlar benim bat yarın. Normal adet sancılarım başladı. Heran olcak gibiyim. Bu ay da beceremedik demek ki :KK48:
Beraberiz o zaman. Bende dün vardı ağrı üşüme. Ama bugün ne göğüs ağrısı kaldı ne de kasık ağrısı. Bugün de üroloji doktoruna gittik eşim için. Doktor ikimizinde kontrol olmasını istedi beraber aynı ilaçları verdi. Ben yarına göre ilaçlara başlamayı düşünüyorum. Allah hayırlısıni versin hakkımızda.:dua:

Beraberiz o zaman. Bende dün vardı ağrı üşüme. Ama bugün ne göğüs ağrısı kaldı ne de kasık ağrısı. Bugün de üroloji doktoruna gittik eşim için. Doktor ikimizinde kontrol olmasını istedi beraber aynı ilaçları verdi. Ben yarına göre ilaçlara başlamayı düşünüyorum. Allah hayırlısıni versin hakkımızda.:dua:
Bende 1haftadır hertürlü gebelik belirtisini yaşıyodu bugün hiç bişe kalmadı. Artık heran regl olcak gibiyim. Benim 28ile 30gün arasında oluyo. Oyüzden pazara kadar beklicem test yapmıcam. Negatifi görmek çok üzüyo çünkü. Reglimin 2.günüde kan tahliline gidicem. İnşallah hepimize çift çizgiyi görmek nasip olur :KK200:

mrb bayanlar bende catlatma ıgnesı vulrudum 111/09 da 14.gun. 32,05 cıktı yanı14/09 da da dun 128 cıktı doktorum sehır dısında aradım gebelık normal ılerlıyor dedı ama benım hala kuskularım var 26 eylulde kalp atısını duyabılırmıyım??

Kızlar merhaba.. Benim bat 18 eylül.. Ve maalesef tüm adet belirtilerim var.. 4 aydır hayal kırıklığı yaşıyorum.polikistik overim var. Insaallah cok beklemeyiz..

Kızlar merhaba.. Benim bat 18 eylül.. Ve maalesef tüm adet belirtilerim var.. 4 aydır hayal kırıklığı yaşıyorum.polikistik overim var. Insaallah cok beklemeyiz..
Benim de BAT bugün. Bekliyorum bakalım. Ben 2 aydir deniyorum. Ilk günlerde hep sanki hamileymisim gibi geliyordu. Ama bu ay o psikolojide olmadım hiç. Hiçbir hissiyat yok içimde. Tabi ki acabalarım var kendimce. ancak ilk günlerde ki o yoğun psikoloji kalmadı. Birde eşim enfeksiyon belirtileri gösterince dün doktora gittik. Ikinizinde muayene olması gerek birlikte tedavi vermemiz lazım dedi. Bugün adet olursam ilaçlara öyle başlayacağım.

Benim de BAT bugün. Bekliyorum bakalım. Ben 2 aydir deniyorum. Ilk günlerde hep sanki hamileymisim gibi geliyordu. Ama bu ay o psikolojide olmadım hiç. Hiçbir hissiyat yok içimde. Tabi ki acabalarım var kendimce. ancak ilk günlerde ki o yoğun psikoloji kalmadı. Birde eşim enfeksiyon belirtileri gösterince dün doktora gittik. Ikinizinde muayene olması gerek birlikte tedavi vermemiz lazım dedi. Bugün adet olursam ilaçlara öyle başlayacağım.
Test yapmayı düşünmüyor musun.ben dayanamazdım heralde..bende polikistik over var.esimde bekarken varikosel ameliyatı olmuş.şimdi acaba eşime mi bağlı olmaması diye düşünmeye başladık.yarin o da dr a gidecek bakalim.insallah hayırlı sonuclar alırız

Test yapmayı düşünmüyor musun.ben dayanamazdım heralde..bende polikistik over var.esimde bekarken varikosel ameliyatı olmuş.şimdi acaba eşime mi bağlı olmaması diye düşünmeye başladık.yarin o da dr a gidecek bakalim.insallah hayırlı sonuclar alırız
Rabbim hayırlı sonuç nasip etsin. Daha test olayına girmedim. Bugün olmazsam yarın kesin yaparım ilk testimi. 28 günde bir olurum hiç şaşmaz gecikmez. Olursam da adet bitiminde bende gidecegim esimle doktora. Bakam ne olacak halimiz.

O kaşıntı 3 gün önce bende de vardı ama inanılmaz bisey resmen kaşımaktan kanatacaktum. Ama geçti. Bugün de adet bekliyorum. Bakalim olacak mıyım?
insallah olmazsin kuzucum benimde ayni hafifte aci hissediorum ama kasik agrilarim gecti 5 6 gun once cok vardi birde ates olcuorum hep 37 cikio hic dusmuo insallaah dualarimiz kabul olurrr

izulme cnm herseyde vardir bir hayr napacaksin verende allah alanda btanem
Doğru diyon canm ama işte üzülüyorum yani buayki kanamam kanamadan çok iltihap gibi geldi yani köyü çamur gibi 2 gün yada 3 gün kanamam oldu gerisi öyleydi ama bu y ovulasyon testi kullancam bakalım inşallah tuttururm

Back