- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi Berenimo877
Oznm yumurtlmya yakınım galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstteki gibi geldi cnm banadaKızlar sizce hangisi koyu
Yaknmi acaba yumurtlamamÜstteki gibi geldi cnm banada
Üstteki bence deKızlar sizce hangisi koyu
Evt cnm bnce başla sen bugünden itibaren calismaya kaçıncı günün bugunYaknmi acaba yumurtlamam
Üstteki daha koyu cnmKızlar sizce hangisi koyu
Cnm bugün 8. GunEvt cnm bnce başla sen bugünden itibaren calismaya kaçıncı günün bugun
Evet canm onu yarım saat önce yaptimÜstteki daha koyu cnm
Başla cnm yine de calismalara sen ne olur ne olmz elinde test varsa yapmaya devam et tatlimCnm bugün 8. Gun
Tamam canm devam ozamnBaşla cnm yine de calismalara sen ne olur ne olmz elinde test varsa yapmaya devam et tatlim
Cnm belinin altına yastık koy havaya dik ayaklarını 1 saat kadr bkle hemen duş alma daha faydalı olur tatlimKızlar size birsey sorcam ama çekiniyorum benim ilişkiden sonra spermler çabuk dışarı akıyor acaba neden önceden bukadar çabuk akmazdi stres yapiyorm hepsi aktı diye
Deniycem canm insllh cabalrm boşa ckmzCnm belinin altına yastık koy havaya dik ayaklarını o zman daha az geri gelio
Dene cnm Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallahDeniycem canm insllh cabalrm boşa ckmz
Amin canm insallah yaDene cnm Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah
Aynı gün batımız erken gebelik testimi yapsam hic gecmiyor zaman kitlendi sankiBata 10 gün var geçmiyoooor günleeeer Pofff.. çatlatma iğnesinden sonra 8. günüm kasık batmam var ama kesin iğnenin etkisidir umutlanmak istemiyorum
![]()
Cnm bata kaç gün var senin benim de kasık ağrım cok yumurtlama gününden beri birde göğüs ucum yara olmuş gibi sizliyor acaba hamilemiyim benim bata 5 gün varAynı gün batımız erken gebelik testimi yapsam hic gecmiyor zaman kitlendi sanki