Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorcam benim göğüs ucu çok acıyo sizliyor kasikta ki ağrım da geçmedi bole ağrısı olup hamile olan varmı acaba yarın bata 4 gün kalıyo benim

Kızlar size birsey sorcam ama çekiniyorum benim ilişkiden sonra spermler çabuk dışarı akıyor acaba neden önceden bukadar çabuk akmazdi stres yapiyorm hepsi aktı diye

Bat 15 eylul. Yani yarin. Ama bu aksam biraz kahve rengi leke geldi kesildi bakalim yarin gelcek mi kirmizilar

Kızlar size birsey sorcam ama çekiniyorum benim ilişkiden sonra spermler çabuk dışarı akıyor acaba neden önceden bukadar çabuk akmazdi stres yapiyorm hepsi aktı diye
Cnm belinin altına yastık koy havaya dik ayaklarını 1 saat kadr bkle hemen duş alma daha faydalı olur tatlim

O çift çizgiyi burda görmek bile heyecan verici ya ama dün ki az bugünkü koyulasti ya dahaada heyecanlandm

Bata 10 gün var geçmiyoooor günleeeer ‍♀️ Pofff.. çatlatma iğnesinden sonra 8. günüm kasık batmam var ama kesin iğnenin etkisidir umutlanmak istemiyorum :KK43:
Aynı gün batımız erken gebelik testimi yapsam hic gecmiyor zaman kitlendi sanki

Aynı gün batımız erken gebelik testimi yapsam hic gecmiyor zaman kitlendi sanki
Cnm bata kaç gün var senin benim de kasık ağrım cok yumurtlama gününden beri birde göğüs ucum yara olmuş gibi sizliyor acaba hamilemiyim benim bata 5 gün var

Back