Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bata 7gün var sabah bulantılarım ve kasık batmalarım var 2 günden beride beyaz kokusuz akıntım var. 2kere kimyasal gebelik yaşadım, 2 hamileliğimdede belirtilerim aynı. Hamile olduğumu hissettim 2 seferdir. Şuanda öyle bir his var sizce hamilemiyim? Hamişler sizdede bu belirtiler varmıydı
Cnm bndé de sol kasikta ağrı belde ağrı bulantı ve akıntı bar bata 4.5 gün inşallah hamileyizdir
İnşallah canım benim hastaneye yakın olsam hemen gidip kan tahlili yaptırıcam ama malesef doğu hizmeti yaptıgımız için mahrumiyet bölgesindeyiz ve hastane cok uzak

Bende ilk kez yaptım bu ay vücutta lh hormonu hep olduğu için silik cıkabilır diye biliyorum adetine bir gün kala yap ikisi de aynı koyuluştaysa hamile olma ihtimalin yüksek canım mesela ben yumurtlamamdan üç gün sonra yaptım test böyle çıktı
Anladm cnm.saol çok tsk ederm

Haberleşelim senin az kalmış benim tahmini 24eylül inşallah olmam da seviniriz bu ay

Kızlar bata 7gün var sabah bulantılarım ve kasık batmalarım var 2 günden beride beyaz kokusuz akıntım var. 2kere kimyasal gebelik yaşadım, 2 hamileliğimdede belirtilerim aynı. Hamile olduğumu hissettim 2 seferdir. Şuanda öyle bir his var sizce hamilemiyim? Hamişler sizdede bu belirtiler varmıydı
İnşallah vardır canım bebiş

Bata 10 gün var geçmiyoooor günleeeer ‍♀️ Pofff.. çatlatma iğnesinden sonra 8. günüm kasık batmam var ama kesin iğnenin etkisidir umutlanmak istemiyorum :(

Bata 10 gün var geçmiyoooor günleeeer ‍♀️ Pofff.. çatlatma iğnesinden sonra 8. günüm kasık batmam var ama kesin iğnenin etkisidir umutlanmak istemiyorum :KK43:
benimde 4 günüm adet olacakmışım gibi karnım şişti arada ateşleniyormuşum gbi oluyor sende de oldu mu bunlar kasıklarım zaten harektli iğnedendir diyorum boş yere ümitlenmekde üstemiyorum

Aynen karnım davul gibi bi de gaz problemi oluştu.. karnımda bi huzursuzluk var sanki üşütmüşüm de hafif ağrıyo gibi. Sol kasık da sürekli ince ince batıo hele idrara sıkıştığımda daha da hissediyorum batmayı

benimde 4 günüm adet olacakmışım gibi karnım şişti arada ateşleniyormuşum gbi oluyor sende de oldu mu bunlar kasıklarım zaten harektli iğnedendir diyorum boş yere ümitlenmekde üstemiyorum
Aynen karnım davul gibi bi de gaz problemi oluştu.. karnımda bi huzursuzluk var sanki üşütmüşüm de hafif ağrıyo gibi. Sol kasık da sürekli ince ince batıo hele idrara sıkıştığımda daha da hissediyorum batmayı

Cnm snde ki bütün bu belirtiler bndé de var ya bu ay niye böle oldum anlamadm acaba hamilemiyiz kizlar

sen baya üiütmüş gibisin bu dönemde 2 kat daha fazla dikkat et canım kendine..yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarım

Kızlar sizce hangisi koyu

Eklentiler

• 20170914_223649-1.jpg
    20170914_223649-1.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 37
Back