- Konu Sahibi Berenimo877
Ya kızlar benim bat 18 eylül dünde test yaptım beta hcg negatif çıktı ama ben kızimda yaşadığım belirtileri yaşıyorum acaba gebe olma şansım var mı yani yani değer yükselebilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm erken yapmissin benmde bat 18 eylul bekleyelim braz dha benceYa kızlar benim bat 18 eylül dünde test yaptım beta hcg negatif çıktı ama ben kızimda yaşadığım belirtileri yaşıyorum acaba gebe olma şansım var mı yani yani değer yükselebilir mi?
Bekliyorum cnm hayırlısı inşallahcnm erken yapmissin benmde bat 18 eylul bekleyelim braz dha bence
Benimde normaldr kahve rengi başlar. Pembe demen dikkatimi çekti. Elbet hepimiz için bi doğru zaman vardır ve onu bekliyoruzdur. Ben kendimi öyle avutuyorum[/QU
ADET OLDUM
inşallah çok teşekkür ediyorum kısmet tabi ki
Teşekkür ederim perşembeye kadar bekleyim de yine 0.1 sonucunu görüp yıkılmayayım. Perşembeye kadar olmazsa giderim artık.cnm evde yapilan testlere pek guvenme en garanti kan ver kesin sonuc al boyle kanama gelmesi yerlesme olabilir oyuzden gecikmeden git hastaneye veya saglik ocagna
tmm cnm ihmal etmeTeşekkür ederim perşembeye kadar bekleyim de yine 0.1 sonucunu görüp yıkılmayayım. Perşembeye kadar olmazsa giderim artık.
Canim ikinci cizginin cok koyu olmasi gerekiyor. Hem daha erken olabilir test icinMerhaba kızlar ben ovu testi yaptım şimdi bugün 20.günüm sizce bu ne demk bebis varmi sizce....
Ne bilim cnm 2 gün önce yaptm 2.çizgi hıc belli bile olmuyo du ovu testinde şimdi silik ya heyecan yaptm ya.bide ağrım cok sol tarafta tuvalete sık gidiyorm akintim var yok yok yani bu ay yaşadım bunları ilk kez yaptm bu ay ovu testini inşallah yavruma kavuşurumCanim ikinci cizginin cok koyu olmasi gerekiyor. Hem daha erken olabilir test icin
Cnm bence bisyler var gibi çünkü yumurtlama olmaz bu dönemde 6 gün kalmış adetineBuda benim ovulasyon testin. Bat 18 eylül. Sizce heyecan yapmama gerek varmi
Inşallah vardırCnm bence bisyler var gibi çünkü yumurtlama olmaz bu dönemde 6 gün kalmış adetine
Amin cnm benim Rabbim herkese versin inşallahInşallah vardırrabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
![]()
Cnm al bndén de o kadar belim den dolayi bndé hep yatiyorm kasikta ağrım var.inşallah hayırlı haberler olur ikimiz içinde cnm bnmde 6.7 gün var batakizlar benimde bat 18 eylul yataktan basim kalkmio bnm ya insallah psikolojik degldir allahm yardm etsin hepimize