Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar benim bat 18 eylül dünde test yaptım beta hcg negatif çıktı ama ben kızimda yaşadığım belirtileri yaşıyorum acaba gebe olma şansım var mı yani yani değer yükselebilir mi?

Ya kızlar benim bat 18 eylül dünde test yaptım beta hcg negatif çıktı ama ben kızimda yaşadığım belirtileri yaşıyorum acaba gebe olma şansım var mı yani yani değer yükselebilir mi?
cnm erken yapmissin benmde bat 18 eylul bekleyelim braz dha bence

Kızlar cumartesi günü 2 damla kadar tuvalet kağıdına gelen kanamam oldu ve günüm geçti ama test negatif çıkıyor daha doğrusu siliğin siliği bir ikinci çizgi var ya da ben uyduruyorum o çizgiyi kafamdan. Günü geçince testte negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı? Benim için hala umut var mı acaba? Bu arada pcoluyum ama adetlerim 28 günde bir geliyordu.

cnm evde yapilan testlere pek guvenme en garanti kan ver kesin sonuc al boyle kanama gelmesi yerlesme olabilir oyuzden gecikmeden git hastaneye veya saglik ocagna

cnm evde yapilan testlere pek guvenme en garanti kan ver kesin sonuc al boyle kanama gelmesi yerlesme olabilir oyuzden gecikmeden git hastaneye veya saglik ocagna
Teşekkür ederim perşembeye kadar bekleyim de yine 0.1 sonucunu görüp yıkılmayayım. Perşembeye kadar olmazsa giderim artık.

Merhaba kızlar ben ovu testi yaptım şimdi bugün 20.günüm sizce bu ne demk bebis varmi sizce....

Eklentiler

• 20170912_180037.jpg
    20170912_180037.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Buda benim ovulasyon testin. Bat 18 eylül. Sizce heyecan yapmama gerek varmi

Eklentiler

• 1505237247376-550460205.jpg
    1505237247376-550460205.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 54
Canim ikinci cizginin cok koyu olmasi gerekiyor. Hem daha erken olabilir test icin
Ne bilim cnm 2 gün önce yaptm 2.çizgi hıc belli bile olmuyo du ovu testinde şimdi silik ya heyecan yaptm ya.bide ağrım cok sol tarafta tuvalete sık gidiyorm akintim var yok yok yani bu ay yaşadım bunları ilk kez yaptm bu ay ovu testini inşallah yavruma kavuşurum

kizlar benimde bat 18 eylul yataktan basim kalkmio bnm ya insallah psikolojik degldir allahm yardm etsin hepimize

kizlar benimde bat 18 eylul yataktan basim kalkmio bnm ya insallah psikolojik degldir allahm yardm etsin hepimize
Cnm al bndén de o kadar belim den dolayi bndé hep yatiyorm kasikta ağrım var.inşallah hayırlı haberler olur ikimiz içinde cnm bnmde 6.7 gün var bata

aynen kuzum ya heycan dorukta i sallah guzel haberleri vericez birbirimize bugun butun gun kasiklarda batma oldu birde damarlarim belirginlesti cok goguslerde ayaklar eller orumcek agi gbi

Back