Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar zerre kadar fark yok ikisinin arasinda. Benim adet agrilarim kac gun onceden basliyosa yine oyle basladi. Sabah bbile adet oldum sandim. Son gunlere yaklastiysaniz yapin test. Ben yapmamistim cok stres oldum son 2 3 gun

Kizlar zerre kadar fark yok ikisinin arasinda. Benim adet agrilarim kac gun onceden basliyosa yine oyle basladi. Sabah bbile adet oldum sandim. Son gunlere yaklastiysaniz yapin test. Ben yapmamistim cok stres oldum son 2 3 gun
şimdi gebe misiniz? sancı çekiyorum ama inşallah sonu iyi olur

akıntılarınız adetinize yakın arttıysa o zaman kesin hamilesinizdir ama kaşıntısız ve kötü kokusuz olması lazım çünkü iltihaptanda akıntı fazlalasır

şimdi gebe misiniz? sancı çekiyorum ama inşallah sonu iyi olur
Evettt inanmadigim bi anda oldu. Daha doktora bile gitmedim kan sonucuma gore konusuyorum. Insallah Allah tamamina erdirir. Hersey olabilir. Ben kendi adima konusayim hicbirsey anlamadim. Evet belirtiler vardi sislik hassasiyet agri sanci ama zaten adet önceside olurdu bende farkli bisey yoktu

kizlar sabah esimle hastaneye gttik kıl donmesi oldu onu gostermeye eve geldik nefes nefeseyim evin merdivenlerini zor çiktm simdide oturdum kaldm yemek yapicam takatim yok basim donuo cok halsizim bat 18 eylul hamileyimdir insallah

allah isteyen herkese çocuk nasıp etsin dünyanın en en ama en güzel hediyesi sabırlı olun stres yapmayın inankı uzun zamandır olmuyor diye kafaya takmayın bir olunca sanki hiç beklememişsiniz gibi geliyor insana

bat 10 eylüldü ancak cumadan beri sancı çekiyorum ve akıntım yumurtlamadan itibaren çoğaldı. ara ara karnımda ve başımda ağrı da var... gebelik ihtimali var mıdır sizce... bugünü de adet olmadan geçirirsem sabah test yapacağım ama öncelikle sizlere danışmak istedim.
Bence yap hemen canım

Evettt inanmadigim bi anda oldu. Daha doktora bile gitmedim kan sonucuma gore konusuyorum. Insallah Allah tamamina erdirir. Hersey olabilir. Ben kendi adima konusayim hicbirsey anlamadim. Evet belirtiler vardi sislik hassasiyet agri sanci ama zaten adet önceside olurdu bende farkli bisey yoktu[/QU
ALLAHIM SAĞLIKLICA KUCAĞINIZA DA ALMAYI NASİP ETSİN DE DARISI BANA OLSUN İNŞALLAH

kizlar sabah esimle hastaneye gttik kıl donmesi oldu onu gostermeye eve geldik nefes nefeseyim evin merdivenlerini zor çiktm simdide oturdum kaldm yemek yapicam takatim yok basim donuo cok halsizim bat 18 eylul hamileyimdir insallah
Geçmiş olsun canım inşallah hanilesindir

nasıl sıkıntılarınız var
Sırt bel vekasık ağrısı yaşıyorum. Mide bulantılarım var. Göğüslerim çok hassas dokunamıyorum. Göğüs damalarım çok belirginleşti ve büyüdü. Uyku halindeyim. İçim üşüyo gibi oluyo biandan ateş basıyo. Beyaz kokusuz akıntım var yoğun halde. Çok sık idrara çıkıyorum. Elektrik çarpıyo gib kasıklarımda bayma oluyo.

Back