- Konu Sahibi Berenimo877
-
inşallah hamilesinizdirSırt bel vekasık ağrısı yaşıyorum. Mide bulantılarım var. Göğüslerim çok hassas dokunamıyorum. Göğüs damalarım çok belirginleşti ve büyüdü. Uyku halindeyim. İçim üşüyo gibi oluyo biandan ateş basıyo. Beyaz kokusuz akıntım var yoğun halde. Çok sık idrara çıkıyorum. Elektrik çarpıyo gib kasıklarımda bayma oluyo.
İnşallah canım isteyen herkese versin Allah. Sen de durumlar neinşallah hamilesinizdir
amin inşallah. çok az pembe akıntım başladı sanırım adet olacağımİnşallah canım isteyen herkese versin Allah. Sen de durumlar ne
Adetin normalde nasıl başlıyo peki. Oda önemli. Umudumuzu kaybetmek yok bu ay olmazsa başka ayda olur.amin inşallah. çok az pembe akıntım başladı sanırım adet olacağım
Elektrik carpmasi olayini cok yazdim cok sordum hic kimse oldu yazmamıştı. Ama bende oldu. Ama adet belirtilerimdede vardi elektrik carpmasiİnşallah canım isteyen herkese versin Allah. Sen de durumlar ne
NORMALDE KAHVERENGİYLE BAŞLARDI AMA BU SEFER PEMBEYŞE BAŞLADI AMA ARTIK UMUDUM KALMADI ADETİM GELİYOR SANIRIMAdetin normalde nasıl başlıyo peki. Oda önemli. Umudumuzu kaybetmek yok bu ay olmazsa başka ayda olur.
Benim hiç olmaz kasık ağrım olur bitek. Ama sanki elektrik varmış gibi kasıklarımda üst bacak kısmımda çarpıyo gibi oluyo ara ara. Kendimi çok mu dinliyorum bu ay bilemedim kiBen
Elektrik carpmasi olayini cok yazdim cok sordum hic kimse oldu yazmamıştı. Ama bende oldu. Ama adet belirtilerimdede vardi elektrik carpmasi
Benimde normaldr kahve rengi başlar. Pembe demen dikkatimi çekti. Elbet hepimiz için bi doğru zaman vardır ve onu bekliyoruzdur. Ben kendimi öyle avutuyorumNORMALDE KAHVERENGİYLE BAŞLARDI AMA BU SEFER PEMBEYŞE BAŞLADI AMA ARTIK UMUDUM KALMADI ADETİM GELİYOR SANIRIM
Hamilesim gibi insaALLAH canimmm :)Sırt bel vekasık ağrısı yaşıyorum. Mide bulantılarım var. Göğüslerim çok hassas dokunamıyorum. Göğüs damalarım çok belirginleşti ve büyüdü. Uyku halindeyim. İçim üşüyo gibi oluyo biandan ateş basıyo. Beyaz kokusuz akıntım var yoğun halde. Çok sık idrara çıkıyorum. Elektrik çarpıyo gib kasıklarımda bayma oluyo.
Ahh canımm inşallahHamilesim gibi insaALLAH canimmm :)
Cnm normal bnce çok fark yok kiKIZLAR SİZE BİŞEY SORUCAM ben mayıs 7 de haziran 5 te temmuzda adet olmadım çünkü çok zor günler geçirdim stresten olmadım kesin ağustos 13 eylül 8 de adet oldum sizce bu düzen normalmi
İşte hemen hemen adetlerim de düzenli inşallah bu ay ovulasyon testi kullancam olur bu ay insallahNormal
Cnm normal bnce çok fark yok ki
İnşallah cnm Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinİşte hemen hemen adetlerim de düzenli inşallah bu ay ovulasyon testi kullancam olur bu ay insallah
İnşallah canm insallahİnşallah cnm Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?