Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testinin resmi varmı
Var cnm 2 gün önce yapmıştım ovu testı bu gebelik testi değil yani pek umutlu degilm ama 2 gündür belimde de ağrı var Rabbim herkse hayırlı evlatlar versin jinşallah

Eklentiler

• 20170909_215926-1.jpg
    20170909_215926-1.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar oncelikle herkese selam. Sabah adet oldum diye dusunmustum cok da karnim agriyodu. Ilac iccektim dur once bi test yapiyim dedim. Cunku birkac gundur ovulasyon testlerim koyu cikiyodu. Gebelik testi yaptim pozitif kan verdim o da 260. Cok sukur Allah'a. Tabi hicbirsey belli degil Allah'ım sonunu hayir etsin onemli olan o.
Ama kizlar ben duanin gucune cok inaniyorum. Bu ay 110 kere Bismillahirrahmanirrahim yazdim ve iliski de bile cikarmadim üzerimden. ( Bu konuda farkli dusunen olabilir saygi duyarim). Meryem suresini okuyodum. Baslamistim 41 gun okunuyo cok sukur ara vermeden devam edebilicem insallah. Bundan onceki 4 ay takinti yapmiyim diye hic dua fln denememistim. Allaha bi sukur tamamina ersin insallah. Benim hikayemde boyle. Ben cocugum olmuyo demekki diye dusunuyodum. Benim gibi modu dusen varsa sakin umutsuz olmasinlar. Oluyo iste. Allah nasip etmeyecegi seyi koymazdi kalbimize
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına. Adet oldum bugün bnde üç gün gecikince heycanlanmıştım

kızlar ben geçen ay şüphelenmiştim hamileyken ovulasyon testi pozitif çıkıyor ben ilk gebeliğimde onunla öğrenmiştim. geçen vücudumda tuhaflık hissettim ovulasyon testi yapayım dedim pozıtıf çıktı bir kaç gün sonra yine yaptım yine pozıtıftı sonra erken adet oldum resmen üste görme gibi değildi resmen adet oldum adet olduğum sıralarda da testi denedim yine pozitifti ( ilk idrar olmamasına ve sıvı alınmamasına dikkat ettim ) adetim bittikten sonra gebelık testi yaptım negatif çıktı ben anlamadım bu işi.

Kızlar sırtımın ağrısından sabaha kadar yatamadım ergenlikte en son böyle ağrı çekmiştim. Kemiklerim etlerim geriliyo gibi ağrıyo. Tutulma gibi değil. Hamile arkadaşlar sizde böyle ağrılar yaşadınız mı

Kızlar sırtımın ağrısından sabaha kadar yatamadım ergenlikte en son böyle ağrı çekmiştim. Kemiklerim etlerim geriliyo gibi ağrıyo. Tutulma gibi değil. Hamile arkadaşlar sizde böyle ağrılar yaşadınız mı
vücüdün iltihaplanmış olabılır böyle birşey hamilelikte değilde ondan önceleri yaşamıştım iltihaptan kaynaklanıyormuş agrılar

Kizlar liste yapicam musait bir zamanda biraz birikelim. Masallah hepimiz bayadir uğraşıyoruz birbirimizin halinden anlariz :). 3. Ayimda sogan kuru denedim. Bisey olmadi devam etmedim. Hormon testlerim normal. 2. Aydan beridirde ovulasyon testi kullaniyorum kısacası yumurtlamayi kacirdigimi dusunmuyorum. Ama olmadi iste nasip. Yeni ay yeni heyecan insallah bol hamileli bir topigimiz olur
canım beni de ekler misin bat 19 Eylül

Kizlar liste yapicam musait bir zamanda biraz birikelim. Masallah hepimiz bayadir uğraşıyoruz birbirimizin halinden anlariz :). 3. Ayimda sogan kuru denedim. Bisey olmadi devam etmedim. Hormon testlerim normal. 2. Aydan beridirde ovulasyon testi kullaniyorum kısacası yumurtlamayi kacirdigimi dusunmuyorum. Ama olmadi iste nasip. Yeni ay yeni heyecan insallah bol hamileli bir topigimiz olur
canım beni de ekler misin bat 19 Eylül

bat 10 eylüldü ancak cumadan beri sancı çekiyorum ve akıntım yumurtlamadan itibaren çoğaldı. ara ara karnımda ve başımda ağrı da var... gebelik ihtimali var mıdır sizce... bugünü de adet olmadan geçirirsem sabah test yapacağım ama öncelikle sizlere danışmak istedim.

bat 10 eylüldü ancak cumadan beri sancı çekiyorum ve akıntım yumurtlamadan itibaren çoğaldı. ara ara karnımda ve başımda ağrı da var... gebelik ihtimali var mıdır sizce... bugünü de adet olmadan geçirirsem sabah test yapacağım ama öncelikle sizlere danışmak istedim.
InsaALLAH bebisin senledir canim benim hayirlisyla

Back