- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
- Konu Sahibi Berenimo877
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahah. Ne guzel dalgaya vurmussun. Benimde alttan alttan vvuruyo yaaaa adetmi geliyooooAynen yavrum gelsin kurler gitsin eski kurler:)) yok uzulmedim bekliyordum zaten sasirmadim. koca geldi vurduklarin gol olmamis moruk dedim güldüm ooo dedi bu ay da sabahlari kacamicaksin yaniiyimis dedi pis herif. Uyandiklarin da bu adamlara ne oluyor ya
Sabahlari beni uyandirdiginda tamda yapmak istedigim>>>
:))
benimde ilk bebegimde hamile oldugumu evlilik yıl dönümümüzde ögrendimMerhaba benimde bat 12 eylül, 14 eylülde evlilik yıldönümümüz :)) eğer olursa şahane olucak :)
Cnm o zman hamilesin yoksa çıkmazdı hayırlı olsun diyelim inşallahKizlar bata 8 kala erken gebelik testi yaptim ve ikinci cizgi varla yok arasi cikti off kafam cok karisti normalde hic ole bi cizgidr cikmiyordu![]()
Cnm burdan ikinci çizgi çok silik çıkmış görünüyor kaç gün geçti günün yeniyse ondan geç geçiyo idrara.hamile olmasan çıkmazdı ama ikinci çizgi benceMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum bende bekleyenlerdenim
Sizce hamile miyim?
Evet cnm aynen kanda cikmadan bende inanmicam zaten umarim vardir tsk ederim umarim hepimiz guz3l haberler veririzKizlar listeyi guncelledim. Test fotosu atan arkadasim bence hamilesin. Uzun sure sivi alma aksam bidaha yap ya da yarina tekrarla.RanaZ33 kuzum sende de silik varsa vardir hadingozun aydin tebrikler cok mutlu oldummm. Ama bana kan sonuclarinizi yazmadan listeye koymuyorum gebe isaretini. Bilimsel sonuclarla calisiyoruz burda :)). Kac aydir zaten uzman oldum. Ovulasyondur yumurtlamadir catlamadir patlamadir kirmizidir saridir :)
Cnm çok umutlandim senin adına inşallah güzel haberler verirsin resmi olarak da benim uç gün geçmesine ragmen 2. Çizgiden eser yok ve çok cnm skkin bu sabah yine yaptım yine çıkmadı klomen kist mi yaptı ki ondan gecikme olur mu bilmiyorumEvet cnm aynen kanda cikmadan bende inanmicam zaten umarim vardir tsk ederim umarim hepimiz guz3l haberler veririz![]()
Cnm üzülmë inş hamilesin dir bazen idrara geç geçiyor sen yapmaya devam et testi ☺normalde adetin de gecikme oluyor mu pekiCnm çok umutlandim senin adına inşallah güzel haberler verirsin resmi olarak da benim uç gün geçmesine ragmen 2. Çizgiden eser yok ve çok cnm skkin bu sabah yine yaptım yine çıkmadı klomen kist mi yaptı ki ondan gecikme olur mu bilmiyorum
Yok cnm olmuyor hatta aşırı düzenlidir gecen yıl evlendiğim zaman bir oluştu oda hormonal değişiklik denildi onun dışında çocuk düşünmeye başladığımız zamandan beri erken geliyordu ama benim ağrıların olur hasta gibi yataktan kalkamam simdi hic o belirtiler yok sadece belim ağrıyorCnm üzülmë inş hamilesin dir bazen idrara geç geçiyor sen yapmaya devam et testi ☺normalde adetin de gecikme oluyor mu peki
Geçmedi günüm daha 3 gün varCnm burdan ikinci çizgi çok silik çıkmış görünüyor kaç gün geçti günün yeniyse ondan geç geçiyo idrara.hamile olmasan çıkmazdı ama ikinci çizgi bence
Bende de silik cikti bundan biraz daha belirgin sabah kan testi verdim beklemedeyim. Sen kan testi yaptirdin mi? Insallah hamileyizdirMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum bende bekleyenlerdenim
Sizce hamile miyim?
Inşallah. daha kan testi yaptırmadim yarın Kan vericemBende de silik cikti bundan biraz daha belirgin sabah kan testi verdim beklemedeyim. Sen kan testi yaptirdin mi? Insallah hamileyizdir
Sen hangi testle yaptın
Certain adinda bi markayla yaptim testiSen hangi testle yaptın