• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 2 gun kalmis. Bi test yap istersen. Ama ben yapmazdim. Negatif cikma ihtimaline karsi. Sinirimi cok bozuyo artik. Gecen yaptim cikmadi. Belirti flnda aramaktan biktim. Benimde son 3. 7 gun kala erken testte cikmadi

Cnm ya sorma yok gibi geliyor ama işte bi umut diyorum yinede ben iki boş gebelik yaşadım onlarda 4 gun kala testte öğrendim bide korkuyorum normal yolla gebe kalmaya yine boş gebelik olur diye adet olursam aşılama ya baslicam batın 2.gunu

Kızlar bugün kan testi yaptırdım 259,4 çıktı sanırım hamileyim inşaallah :dua: bu sefer kucağıma alırım nolur dua edin ben size siz bana:anneadayı:
canim hamilelik belirtilerini yazarmisin benim bat 18 eylul kasiklarda felaket agrim var ya

Benim öyle çok belirgin bir ağrım yoktu ama sızı gibi arada hafif yoklayan agrılarım vardı çok sık lavaboya çıkıyorum hala bir bardak su içsem üç defa tuvalete gidiyorum bi de felaket uykum geliyor sürekli bir esneme hali her öğlen uyudum nerdeyse:KK51:

Benim öyle çok belirgin bir ağrım yoktu canım ama sızı gibi arada hafif yoklayan agrılarım vardı çok sık lavaboya çıkıyorum hala bir bardak su içsem üç defa tuvalete gidiyorum bi de felaket uykum geliyor sürekli bir esneme hali her öğlen uyudum nerdeyse:KK51:

Kızlar bugün kan testi yaptırdım 259,4 çıktı sanırım hamileyim inşaallah :dua: bu sefer kucağıma alırım nolur dua edin ben size siz bana:anneadayı:
Canimmm bariz hamile sin açılışı senle açtık inşallah gerisi gelir ya bende istiyorummmmm gözün aydın canm günün kaç gün geçti

İyi akşamlar bende bu ay başladım evde kendim ovu testi yapıyorm 19 eylül adet tarihim insallah olmam ☺Rabbim herkse hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Benim öyle çok belirgin bir ağrım yoktu canım ama sızı gibi arada hafif yoklayan agrılarım vardı çok sık lavaboya çıkıyorum hala bir bardak su içsem üç defa tuvalete gidiyorum bi de felaket uykum geliyor sürekli bir esneme hali her öğlen uyudum nerdeyse:KK51:
Hayırlı olsun öncelikle :) insanlar belirtilerden bahsediyo fakat hiç belirti hissetmeyenlerde var bu konuda çok kafam karışık hep ümitsizliğe kapılıyorum bi belirti olmayınca, mesela göğüs ağrısı sizde olmuşmuydu?

Hayırlı olsun öncelikle :) insanlar belirtilerden bahsediyo fakat hiç belirti hissetmeyenlerde var bu konuda çok kafam karışık hep ümitsizliğe kapılıyorum bi belirti olmayınca, mesela göğüs ağrısı sizde olmuşmuydu?
Bende hic belirti olmamisti. Sadece goguslerim agrimaya baslamisti Bata 1 kala. Bir de bir oglen yatip uyumustum sebebini yolculuk yapmistik ona baglamistim. Hanileyim hala pek bir belirtim yok. Siz rahat olun hic beklemediginiz anda bebis geliyor.

:rolleyes:Elveda Eylüllllllll elveda bana:duduk: kirmizi kart Saatli bomba gibiyim demistim sasmaz o şaşmadı ben hic sasirmadim zaten. icimden gebelik testi almak gelmemsti zaten bir paket orkit bir paket ovilasyon test almistim sabah. napiyorum üzülmüyorum sirada ki kür gelsin:kahve: sogan kuru nasil yapiliyordu bakiyorum umud etmekten de kendimden gecmiyorum( siz de gecmeyin ekim adaylari arasin da sizleri gormemek umuduyla opuldunuz ( yaz B Berenimo877 hvdc bu aydan elendi:duduk::mapus::KK19::))))

Bende hic belirti olmamisti. Sadece goguslerim agrimaya baslamisti Bata 1 kala. Bir de bir oglen yatip uyumustum sebebini yolculuk yapmistik ona baglamistim. Hanileyim hala pek bir belirtim yok. Siz rahat olun hic beklemediginiz anda bebis geliyor.
Ya inşallah, çok teşekkür ediyorum, hayırlı olsun bu arada :)

:rolleyes:Elveda Eylüllllllll elveda bana:duduk: kirmizi kart Saatli bomba gibiyim demistim sasmaz o şaşmadı ben hic sasirmadim zaten. icimden gebelik testi almak gelmemsti zaten bir paket orkit bir paket ovilasyon test almistim sabah. napiyorum üzülmüyorum sirada ki kür gelsin:kahve: sogan kuru nasil yapiliyordu bakiyorum umud etmekten de kendimden gecmiyorum( siz de gecmeyin ekim adaylari arasin da sizleri gormemek umuduyla opuldunuz ( yaz berenimo hvdc bu aydan elendi:duduk::mapus::KK19::))))
:/ offff. Uzme kendini. Bu listede herkes bu ay hamile olmicak ki. Ama eminim herkesin bir sekilde cocugu bi zaman olucak. Böyle dusunelim. Oyle veya boyle. Allah vermeyecek olsaydi bu istegi kalbimize koymazdi kizlar. Armin Armin hadi toparlan sende kendine gel. Gelsin yeni kür gitsin eski kür.

:/ offff. Uzme kendini. Bu listede herkes bu ay hamile olmicak ki. Ama eminim herkesin bir sekilde cocugu bi zaman olucak. Böyle dusunelim. Oyle veya boyle. Allah vermeyecek olsaydi bu istegi kalbimize koymazdi kizlar. Armin Armin hadi toparlan sende kendine gel. Gelsin yeni kür gitsin eski kür.
Aynen yavrum gelsin kurler gitsin eski kurler:)) yok uzulmedim bekliyordum zaten sasirmadim. koca geldi vurduklarin gol olmamis moruk dedim güldüm ooo dedi bu ay da sabahlari kacamicaksin yani:KK4: iyimis dedi pis herif. Uyandiklarin da bu adamlara ne oluyor ya:mad:Sabahlari beni uyandirdiginda tamda yapmak istedigim>>>:KK67::))

Ay evett kizlar sonunda acilisi yaptkkkkkkk yasasinn. :anneadayı::KK200:. Pocahantas01 Pocahantas01 bizim icin dua et lutfennnnn. Cok sevindim Allah yuzune guldu cok sukur. Darisi basimiza
Çok teşekkür ederim canım benim Allahım hepinize tez zamanda tatdırsın bu duyguyu ve tüm bebek bekleyenlerin de sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebeğini:emir_bebek:Allahım herkes için hayırlı bir zaman biliyor ve siz ne yaparsanız yapın o bebişi size nasip ediyor ben çatlatma iğnesinden sonraki ve aralıklı olarak iki geceyi daha değerlendirdim ama 36.saati kaçırmıştık çok üzülmüştüm hatta eşime küsmüştüm.Ama Allah işte yumurtam daha önce çatlamış ki tuttu bebeğim şükür:KK76: Çanınızı sıkmayın her şeye o yüzden olacağı varsa oluyor ya da nasip olacağı günü bekliyor

Back