• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar bana bi yardım edin içimde bı şey var heyecanlanirsin ya öyle bişey kasiklarimda ağrıyor bu ne yaa heveslenmek istemiyorum ama içte yapamiyorum yumurtlamamin üzerinden 12 gun geçti

Ya kızlar bana bi yardım edin içimde bı şey var heyecanlanirsin ya öyle bişey kasiklarimda ağrıyor bu ne yaa heveslenmek istemiyorum ama içte yapamiyorum yumurtlamamin üzerinden 12 gun geçti
Adete 2 gun kalmis. Bi test yap istersen. Ama ben yapmazdim. Negatif cikma ihtimaline karsi. Sinirimi cok bozuyo artik. Gecen yaptim cikmadi. Belirti flnda aramaktan biktim. Benimde son 3. 7 gun kala erken testte cikmadi

Kizlar bata 9 gun var sidettli kasik agrisi oluo ve ardindan akintimm gelio beyaz ve sulu sizce bu normalmi bu kadar sanci ve akinti

Herkese merhaba benim de bat 19 eylül . ev işleri yapıyor musunuz ? Ben bir şey olur diye öteliyorum ya. Siz de durum nedir?

Yaa gozlerim yollarda kaldi nerdesinnnn eski dost :). Ben hep erken oluyodum ya 12. Gun falan yumurluyodum. Bu ay koyuyu 17. Gun gordum batda 7 eylule kaydi. Olabilir valla son adet tarihinden sonra kacinci gun bugun
bugün 21. gün canım bana biraz tuhaf geldi ama hayırlısı olsun artık

A Alya_sura88 benim de bat 17 eylul ben de tutmusmudur acaba diye diye fazla bisey yapmiyorum. bi supurup siliyorum. en son reglimde cam falan sildim :) sonra calismalara basladigimizdan beri bisey yapmiyorum. bir de 8 haftalik bir dusugum olmustu bundan 2 ay once. Daha cok yatip dinlenmek kendini yormamak en garantilisi bence

Arkadaşlar adetim gecikti bugün 2. Gün ve pembemsi bi akıntı geldi adet olcakmış gibi belim ağrıyor ve sağ kasığım hareket ettikçe batar oldu böyle bi durum yaşayan tecrübeli biri var mı

Arkadaşlar adetim gecikti bugün 2. Gün ve pembemsi bi akıntı geldi adet olcakmış gibi belim ağrıyor ve sağ kasığım hareket ettikçe batar oldu böyle bi durum yaşayan tecrübeli biri var mı
İnşallah adet olmazsin cnm test yaptın mi benimde bugün ikinci günüm isteğim eve gider gitmez yapacağım test

Belki döllenme geç olmuştur cnm inşallah yerleşme kanamasidir pembe yada kahverengi oluyor diyorlar ya benimde belimde ağrılar var bazen karnımda hissediyorum ağrıyı sonra diyorum kendime yok bu da değil çünkü benim ağır geçer regl dönemim

Belki döllenme geç olmuştur cnm inşallah yerleşme kanamasidir pembe yada kahverengi oluyor diyorlar ya benimde belimde ağrılar var bazen karnımda hissediyorum ağrıyı sonra diyorum kendime yok bu da değil çünkü benim ağır geçer regl dönemim
Ayyy inşallah hamişizdir

Bugün adet gunum onceki aylarda ki oldugu gibi aynı sancılar mevcut olsam , sasirmicam okadar icimde tutmus hissi yok yani .test yerine orkit almayi tercih ettim :rolleyes::KK67:

Back