- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
- Konu Sahibi Berenimo877
Ya kızlar bana bi yardım edin içimde bı şey var heyecanlanirsin ya öyle bişey kasiklarimda ağrıyor bu ne yaa heveslenmek istemiyorum ama içte yapamiyorum yumurtlamamin üzerinden 12 gun geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 2 gun kalmis. Bi test yap istersen. Ama ben yapmazdim. Negatif cikma ihtimaline karsi. Sinirimi cok bozuyo artik. Gecen yaptim cikmadi. Belirti flnda aramaktan biktim. Benimde son 3. 7 gun kala erken testte cikmadiYa kızlar bana bi yardım edin içimde bı şey var heyecanlanirsin ya öyle bişey kasiklarimda ağrıyor bu ne yaa heveslenmek istemiyorum ama içte yapamiyorum yumurtlamamin üzerinden 12 gun geçti
bugün 21. gün canım bana biraz tuhaf geldi ama hayırlısı olsun artıkYaa gozlerim yollarda kaldi nerdesinnnn eski dost :). Ben hep erken oluyodum ya 12. Gun falan yumurluyodum. Bu ay koyuyu 17. Gun gordum batda 7 eylule kaydi. Olabilir valla son adet tarihinden sonra kacinci gun bugun
ben yapıyorum canım bunu bende düşündüm baya olanların nasıl oluyo dedim :)Herkese merhaba benim de bat 19 eylül . ev işleri yapıyor musunuz ? Ben bir şey olur diye öteliyorum ya. Siz de durum nedir?
Oyle dusunmemek lazim her bunye bir degil. ben de oyle dusunup tatile gittim. sonuc hüsran oldu. iyice yerlesip tutunana kadar kendini yormamak sart gibiben yapıyorum canım bunu bende düşündüm baya olanların nasıl oluyo dedim :)
olabilir canım haklısın ama pek düşünmemek lazım düşününcede olmuyor :)Oyle dusunmemek lazim her bunye bir degil. ben de oyle dusunup tatile gittim. sonuc hüsran oldu. iyice yerlesip tutunana kadar kendini yormamak sart gibi
İnşallah adet olmazsin cnm test yaptın mi benimde bugün ikinci günüm isteğim eve gider gitmez yapacağım testArkadaşlar adetim gecikti bugün 2. Gün ve pembemsi bi akıntı geldi adet olcakmış gibi belim ağrıyor ve sağ kasığım hareket ettikçe batar oldu böyle bi durum yaşayan tecrübeli biri var mı
Dün yaptım negatif çıkmıştı adet mi olcam ki daha önce hiç böyle olmazdı kanama gelirdi hemenİnşallah adet olmazsin cnm test yaptın mi benimde bugün ikinci günüm isteğim eve gider gitmez yapacağım test
Ayyy inşallah hamişizdirBelki döllenme geç olmuştur cnm inşallah yerleşme kanamasidir pembe yada kahverengi oluyor diyorlar ya benimde belimde ağrılar var bazen karnımda hissediyorum ağrıyı sonra diyorum kendime yok bu da değil çünkü benim ağır geçer regl dönemim
İnşallah cnm ya çift çizgiyi görür görmez hastaneye gitmeyi düşünüyorum kan testi icin o kadar umutlu gibiyim kendimi de kandırıyor olabilirim. Hayırlısı bklmAyyy inşallah hamişizdir
Bugun baktin mi siliklestimi ayni koyulukta devammi yoksabugün 21. gün canım bana biraz tuhaf geldi ama hayırlısı olsun artık
Benim daha 7 ggünüm varKizlarrrrrr adet gunu gelenler testt yapsin ya. Tık dedik kaldik ilk hamislik haberi bekliyorummmmmmm