• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm çok umutlandim senin adına inşallah güzel haberler verirsin resmi olarak da benim uç gün geçmesine ragmen 2. Çizgiden eser yok ve çok cnm skkin bu sabah yine yaptım yine çıkmadı klomen kist mi yaptı ki ondan gecikme olur mu bilmiyorum
Saol cnm insallah yanilmiyorumdur ..cnm bende bu ay klomen kullandim cok sanci oldu..hatta bende dedim kist mi oldu ama bilmiyorum ya kafam cok karisik emin olamiyorum :(

Amin inşallah bende en yakın zamanda hamile kalırım
Insallah kalirsin canim. Ben once isteyen herkese ve bana da hayirli bebek ver kimsenin kucagini bos birakma allahim diye dua ettim hep. Bu surec cok zorlu dilerim ki kimse yipranmadan bebek haberini alir eslerine o mujdeli haberi verir :)

benimde ilk bebegimde hamile oldugumu evlilik yıl dönümümüzde ögrendim
o gün hastaneye gidip tahlil yaptırmıstım
aksam eşim geldi hamile oldugumu söyledim hastaneye gittigimi
yattık sarılıp dinlenmek istedim bugun bebegimz ögrendiğimz özel bir gün dedik 16 kasım diye konusuyordk aaaaaa
sokkkk bugun evlilik yıldönümümüz diye aklımıza geldi o kadr saskoloz olmusuz düşün cok güzeldi
allah herske tatdırsn
Ya süpermiş valla, amin inşallah isteyen herkese nasip olsun

Bende bir paronaya oluyo, şu hareketi yaptım acaba varsada bişi olur mu aman şöyle yaptım bişi olur mu, çok zor bi dönem ya inşallah isteyen herkese nasib olur

Back