Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins canımSelam kızlar
Eylül ayında gebelik planlayanlar olarak burada buluşalım ne yaptık ne ettik ne planlıyoruz birbirimize yardımcı olalım
İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Benim 6 yaşında bir oğlum var. 6 aydır da kardeş deniyoruz.
Hepimiz için Eylül mutlu haberler getirsin
ANNE ADAYLARI - BAT - SONUÇ
- @seymaa-34 28 Ağustos
- @mucizebekliyorum1 4 Eylül
- @raainbow 5 Eylül
- @sinemmlendi 8 Eylül
- @Arasdefne 11 Eylül
- @ozlemem 10 Eylül
Benide ekler misin bende 2 yıldır deniyorum ama hala yok daha bat çok var ama 17 EylülSelam kızlar
Eylül ayında gebelik planlayanlar olarak burada buluşalım ne yaptık ne ettik ne planlıyoruz birbirimize yardımcı olalım
- @seymaa-34 28 Ağustos
- @raainbow 5 Eylül
- @sinemmlendi 8 Eylül
- @Arasdefne 11 Eylül
- @ozlemem 10 Eylül
Beni de ekler misiniz Bat 1 EylülSelam kızlar
- @seymaa-34 28 Ağustos
- @raainbow 5 Eylül
- @sinemmlendi 8 Eylül
- @Arasdefne 11 Eylül
- @ozlemem 10 Eylül
Yeni başladım canım dünden adet oldum devam ediyorum ben memnunum şimdilik inşallah güzel sonuçlar alırız ovulasyon testlerim de geldiCanım bu ay doktor banada inofolic combi verdi mavi kutu memnun musun o ilaçtan
Banada bu ay doktor verdi merak etmiştim nasıl die teşekkür ederim canımYeni başladım canım dünden adet oldum devam ediyorum ben memnunum şimdilik inşallah güzel sonuçlar alırız ovulasyon testlerim de geldi
Ne için bu ilaçCanım bu ay doktor banada inofolic combi verdi mavi kutu memnun musun o ilaçtan
Folik asitmiş aynı zamanda yumurtaları kaliteleştiriyomuşNe için bu ilaç
Pco da yumurtlamaya destek oluyor kaliteli oluyor hamile kalmaya yardimciNe için bu ilaç
Doktora geldim bi baksın neyim var neyim yok rahim filmi de çeksinPco da yumurtlamaya destek oluyor kaliteli oluyor hamile kalmaya yardimci
Özel mk doktorun canım ne zamandır istiyorsunuz bebek hiç kontrol oldunmu yoksa ilk miDoktora geldim bi baksın neyim var neyim yok rahim filmi de çeksin
Özel canım çok kez gittim farklı doktorlara pcos gibi de değilde yumurtalara baktı 9 mm olması lazım regl iken benimki çok küçük gelismemisler yumurtlama tembelliği varmış bı kaç ilaç yazdılar polip benzeri birşey varmis adetle sokulur belki dedi şimdide gün aldık rahim filmi için inşallah temiz çıkar da içim rahatlar ya. 14 aydır ugrasiyoruzÖzel mk doktorun canım ne zamandır istiyorsunuz bebek hiç kontrol oldunmu yoksa ilk mi
Kendimi gördüm sanki bizim ev hali de bu şekilde eşimde böyle söyleyip durur sinirlerimi bozar. Kızım da aynı kardeş çok istiyor çok üzülüyor. Etrafımda 2 çocuklu çok var.Adetime kiziyorum hamilelik yoksa niye gecikiyorsun diye umut oluyor esimde bir rahat olursa olur olmazsa olmaz diye bir tane var zaten diyor ben tekrar anne kizimda abla olmak istiyor kardesine esyalar oyuncaklar ayiriyor simdiden inan onu oyle gorunce cok uzuluyorum