- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun hepsini sokuyormu peki içeriAcımıyor canım kendini kasma yeterki
Benim çok akıntım olur şeffaf uzayan ve çatlayacağı gün de ağrım oluyor kasıklardaKızlar bende ikinci kez klomen kullandım adetimle beraber sağ tarafta yumurtam gelişti, 3 gündür sağ tarafımda aşırı ağrı var sırtımda çok ağrıyor yumurta çatladı sanırım sizin yumurtlama belirtiniz neler sırt ağrısı falan oluyor mu?
Orasını bilmiyorum hahaOnun hepsini sokuyormu peki içeri
8 Eylül ile ben de aranıza katılabilir miyim?Selam kızlar
Eylül ayında gebelik planlayanlar olarak burada buluşalım ne yaptık ne ettik ne planlıyoruz birbirimize yardımcı olalım
İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Benim 6 yaşında bir oğlum var. 6 aydır da kardeş deniyoruz.
Hepimiz için Eylül mutlu haberler getirsin
ANNE ADAYLARI - BAT - SONUÇ
- seymaa-34 28 Ağustos
- Pamuk9494 4 Eylül
- R raainbow 5 Eylül
- @sinemmlendi 8 Eylül
- @Arasdefne 11 Eylül
- @ozlemem 10 Eylül
İşte bende o arada kaldım 17 si olsa döngünün 11. Günü ben genelde döngünün 12 -13-14 bunların birinde yumurtluyorum aman beee eskiden ilişki olunca bebek oluyor sanıyordum14ü olarak say 17si gecesi bı daha yap
vajinismus vs değildiysen korkma hiç acımıyor. Dr da önemli biraz ama ben bu güne kadar bir kere sıkıntı yaşadım onda da dr kötüydü ama ilişki sırasındaki herhangi bi rahatsızlıktan ya da acıdan diyeyim fazlası olmuyorKızlar vajinal ultrasyon acıtıyor mu ilk defa baktırmak cuma günü çağırdı yumurtlama takibi için karından görünmez folikul takibi dedi kendini ona göre hazırla gel dedi hiç vajinal baktirmadim
17 19 21yapabilirsin aslında o zaman eskiden ben de öyle sanıyordum şimdi yüz kere de ilişki olsa bebek olmuyo sinir oluyo insanİşte bende o arada kaldım 17 si olsa döngünün 11. Günü ben genelde döngünün 12 -13-14 bunların birinde yumurtluyorum aman beee eskiden ilişki olunca bebek oluyor sanıyordum
Aynen o şekilde oldu canım benimde önce akıntı oldu şeffaf uzayan ve 3 gün kasığımda ağrı vardıBenim çok akıntım olur şeffaf uzayan ve çatlayacağı gün de ağrım oluyor kasıklarda
O zaman yumurtlama dönemindir canımAynen o şekilde oldu canım benimde önce akıntı oldu şeffaf uzayan ve 3 gün kasığımda ağrı vardı
Sanırım öyleydi, inşallah olur sen ne durumdasın canımO zaman yumurtlama dönemindir canım
Benim ilişki dede hepsi girmiyor ki çok korkuyorum vajinal ultrasyondan da ama bunun üstüne de gitmem lazimvajinismus vs değildiysen korkma hiç acımıyor. Dr da önemli biraz ama ben bu güne kadar bir kere sıkıntı yaşadım onda da dr kötüydü ama ilişki sırasındaki herhangi bi rahatsızlıktan ya da acıdan diyeyim fazlası olmuyor
Selaam canimKızlaaaar günlerdir yoktum yazılanların hepsini okuyamadım neler yapıyorsunuz keyifler nasıl
Heeyy siiizz göremedim sizleri nerelerdesiniz R raainbow Pamuk9494 Mucizemmm16
Ben bu sabah bu ayda olmazsa cidden kafayı yicem ama şeklinde uyandım
Ben reglim ya 3. Günüm bugün 18 Eylül bat bu ay ovulasyon testi aldım öyle denicem bu ay umutluyum inşallah olurSanırım öyleydi, inşallah olur sen ne durumdasın canım
Umudun olduğu yerde dilekler çok çabuk gerçek olur bence inşallah olur canım inşallahBen reglim ya 3. Günüm bugün 18 Eylül bat bu ay ovulasyon testi aldım öyle denicem bu ay umutluyum inşallah olur
Hepimizin bir bebişi olur bu ay o çift çizgili testleri atarız birbirimize inşallah canımUmudun olduğu yerde dilekler çok çabuk gerçek olur bence inşallah olur canım inşallah
İnşallahh bize ve bizim gibi tüm bekleyenlere nasip etsin canım en yakın zamandaHepimizin bir bebişi olur bu ay o çift çizgili testleri atarız birbirimize inşallah canım
Ovulasyon yaparsam daha çok takarım diye yapmıyorum bende benimde içimde olmıcak gibi bi his var umut bende de tükendi bazen modum düşüveriyor her bebek gördüğümde rabbim nasip et diyorum ama var bi süre herhalde isyan etmekte istemiyorum hiç Milletinde sürekli hadi çocuk hadi çocuk demesi daha çok düşürüyor modumu valla bunaldım iyiceSelaam canim
Vallahi ben kafayi yicem cok az kaldi.. bu ay bide ovulasyon yaptim dün pik gördüm bugün yarin degerlendircem ama olmicak gibi icimde hic bir umut da kalmadi.. kafa gidik, aglasam mi gülsem mi bilemiyorum