Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko kendimi işe verdim gebeyim diye geze geze evi aksattım onları hallediyorum bide internetimiz bu ay cabuk bitti sınırlıydı kendi internetimi bitirdim ya çok az var arada girip çıkıyorum öyle bakınıyorum gidiyorum. Acil kafamı dağıtmam lazım adet bittikten sonra kendimi örgü örmeye vercemBen aç karına diye duymuştum Kız dur bitanesini hakettikte ikincisi kaldı biri tuttursak göbek atcaz
Nerelerdesinnn aşkoo sen yaa ayy evet son topik olsun burdan analar topiğine geçelim yok bata iki gün kaldı yok ağrım var yok şuram hassas dye kendimizi dinlemekten bir kurtulalım hakettik
Evet kuzum Ağustos topiğindeydim ama kısmet değilmiş hoşbuldum canım keşke hiç birimiz gelmeseydik bu topiğe ama inanıyorum Eylül hepimize şanslı ve uğurlu gelecekYaa ağustos topiğindeydin demi sende eylül topiğine hoşgeldin demek istemezdm ama sende hoşgeldin aminn inşallah uğurlu olur
He he her topikte aynısını söylüyorsun sen birde her testimi silik görüyorsun ekime transfer olmayalim daAşko ben daha açıldığında hemen bittim burda bu ay bu son topiğimiz olsun inşallah burda hooopp analar topiğine gidelim
Beni de ekler misiniz bende daha yeniyim 4 aydır deniyoruz bat 29 eylülSelam kızlar
Eylül ayında gebelik planlayanlar olarak burada buluşalım ne yaptık ne ettik ne planlıyoruz birbirimize yardımcı olalım
İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Benim 6 yaşında bir oğlum var. 6 aydır da kardeş deniyoruz.
Hepimiz için Eylül mutlu haberler getirsin
ANNE ADAYLARI - BAT - SONUÇ
- @seymaa-34 28 Ağustos
- @mucizebekliyorum1 4 Eylül
- R raainbow 5 Eylül
- @sinemmlendi 8 Eylül
- @Arasdefne 11 Eylül
- @ozlemem 10 Eylül
Keşke gelmeseydin ama madem geldin hoş geldin
Yine bat tarihimiz aynı yine kaderdaşız
Olursakta olalım napalim nasip kuzumHe he her topikte aynısını söylüyorsun sen birde her testimi silik görüyorsun ekime transfer olmayalim da
Eksik kalamazdim hosbuldumKeşke gelmeseydin ama madem geldin hoş geldin
Bu son olsun aynı tarihte bebiş doguralimYine bat tarihimiz aynı yine kaderdaşız
Ayyy inşallah canım inşallahhhh direk anneler topiğine gidelimEksik kalamazdim hosbuldum
Bu son olsun aynı tarihte bebiş doguralim
Geç olur bence randevuyu değiştirebilirsen daha iyi olurKızlar benim sali günü randevum vardı ama adetimin 5. Günü oluyor yinede hormon testi istesem yaparmi acaba yada yumurtlama takibi başlamak istiyorum desem baslarmiyiz
Nasıl değiştirebilirim ki salıya da 2 hafta ince zor almıştım adetime denk geldiGeç olur bence randevuyu değiştirebilirsen daha iyi olur
Canım bu ay doktor banada inofolic combi verdi mavi kutu memnun musun o ilaçtanMerhaba canım bende inofolic combi bide ovulasyon testi kullanıyorum bu ay bugün adet oldum bat 11 Eylül inşallah olmamda hamile olurum