- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
Hala gelen giden yok bekliyorum bugün günümİnşallah regl olmazsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala gelen giden yok bekliyorum bugün günümİnşallah regl olmazsınız
Test yaptınız mıHala gelen giden yok bekliyorum bugün günüm
İki gün önce yapmıştım negatiftiTest yaptınız mı
Olmazsanız bugün bir daha yapın isterseniz.İki gün önce yapmıştım negatifti
3 gün gecikme olursa yaparım anca canım bakalım hayırlısı neyse o olsunOlmazsanız bugün bir daha yapın isterseniz.
Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun3 gün gecikme olursa yaparım anca canım bakalım hayırlısı neyse o olsun
Dodocum Eylül ayı herkese mutluluk getirsin.bu 3.ayım olacak denemeler için.benim bat 10 eylul eklerseniz sevinirim:)Selam kızlar
Eylül ayında gebelik planlayanlar olarak burada buluşalım ne yaptık ne ettik ne planlıyoruz birbirimize yardımcı olalım
İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Benim 6 yaşında bir oğlum var. 6 aydır da kardeş deniyoruz.
Hepimiz için Eylül mutlu haberler getirsin
ANNE ADAYLARI - BAT - SONUÇ
- @seymaa-34 28 Ağustos
- @mucizebekliyorum1 4 Eylül
- R raainbow 5 Eylül
- @sinemmlendi 8 Eylül
- @Arasdefne 11 Eylül
- O ozlemem 10 Eylül
Hiç girmiyim o zaman oralara ben Umarım herşey temiz çıkar bir problem çıkmaz Bebişte bekletmeden gelir Soğan kürüne başladın mı bende zeytinyağlı incir yemeye başladm gelmeden neler yaptırıyor bu bebeler bizeBence hiç bulaşmada zaten tam bi bataklık bu ovülasyon amin canım inşallah Kontrol amaçlı bence dr istedi 1 yıldır uğraşıyoruz deyince
Ama bi yandan da iyi aslında neyse evet bugün başladım ama bende kızlara soracaktım illa aç karnına mı içmek lazım ki ah o bebeler bi gelse ahtım var hamile kalırsam sonra ki için korunmayacam arkasından bi tane daha olsunHiç girmiyim o zaman oralara ben Umarım herşey temiz çıkar bir problem çıkmaz Bebişte bekletmeden gelir Soğan kürüne başladın mı bende zeytinyağlı incir yemeye başladm gelmeden neler yaptırıyor bu bebeler bize
Merhaba canım bende inofolic combi bide ovulasyon testi kullanıyorum bu ay bugün adet oldum bat 11 Eylül inşallah olmamda hamile olurumSelam kızlar
Eylül ayında gebelik planlayanlar olarak burada buluşalım ne yaptık ne ettik ne planlıyoruz birbirimize yardımcı olalım
- @seymaa-34 28 Ağustos
- R raainbow 5 Eylül
- @sinemmlendi 8 Eylül
- @Arasdefne 11 Eylül
- O ozlemem 10 Eylül
Canım merhaba benide ekler misin bat 3 eylül❤Selam kızlar
- @seymaa-34 28 Ağustos
- R raainbow 5 Eylül
- @sinemmlendi 8 Eylül
- @Arasdefne 11 Eylül
- O ozlemem 10 Eylül
Burda da bulduk birbirimizi kac topik oldu saymadimCanım merhaba benide ekler misin bat 3 eylül❤
Aşko ben daha açıldığında hemen bittim burda bu ay bu son topiğimiz olsun inşallah burda hooopp analar topiğine gidelimBurda da bulduk birbirimizi kac topik oldu saymadim
Ben aç karına diye duymuştum Kız dur bitanesini hakettikte ikincisi kaldı biri tuttursak göbek atcazAma bi yandan da iyi aslında neyse evet bugün başladım ama bende kızlara soracaktım illa aç karnına mı içmek lazım ki ah o bebeler bi gelse ahtım var hamile kalırsam sonra ki için korunmayacam arkasından bi tane daha olsun
Nerelerdesinnn aşkoo sen yaa ayy evet son topik olsun burdan analar topiğine geçelim yok bata iki gün kaldı yok ağrım var yok şuram hassas dye kendimizi dinlemekten bir kurtulalım hakettikAşko ben daha açıldığında hemen bittim burda bu ay bu son topiğimiz olsun inşallah burda hooopp analar topiğine gidelim