- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
Koş kız daha almadın mı amin canım şifa olsunKuzu iyi hatırlattın bende keçiboynuzu alayım eşimde bende doping yapalım.. onunla da hamiş kalan çok olmuş şifa olsun hepimize inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koş kız daha almadın mı amin canım şifa olsunKuzu iyi hatırlattın bende keçiboynuzu alayım eşimde bende doping yapalım.. onunla da hamiş kalan çok olmuş şifa olsun hepimize inşallah
Aynen aşko bencedeğDemii bebişleri bi alalımda koca görürmü gözümüz bilmem
inşallah canım inşallaaahhhh çok aminnnAy sende mi neyse hoşgeldin canım bu ay çift çizgi görüp sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalı
amiiiinnn inşallah canım valla bekliyorum bu ay umutluyummAy hoşgeldin bat 5 eylül mü benimde öyle inşalaaaahhhh çift çizgileride aynı anda atarızz bu ay
hoşbuldum kuzuumm hadi bakalım başlayalım gazlara :)Hoşgeldin kuzum ❤ birlikte gaza geliriz amin inşallah ❤
Ben umudumu yitirmiş gibiyim ama hayırlısıamiiiinnn inşallah canım valla bekliyorum bu ay umutluyumm
Ben kusuyordum onu içerken yaa çok kötü bişey için daha iyi demişlerdi denemiştim çocuk içindemi iyiymiş sen dene tutarsa bizde denerizKızlar ya bu soğan kürü çok iyiymiş başlasak mı
Bu kız çok ZekiBen kusuyordum onu içerken yaa çok kötü bişey için daha iyi demişlerdi denemiştim çocuk içindemi iyiymiş sen dene tutarsa bizde deneriz
Yok yok umut her zaman var kuzum çalışmalara başlayalım bakalım bu ayBen umudumu yitirmiş gibiyim ama hayırlısı
Kıızz napıyım tutuyorsa kusa öğüre içerizde tutmuyorsa valla bide boşa kustuğumuzla kalmayalım hepimiz yanmayalım birimiz yanalım dedimdiBu kız çok Zeki
Kıızz napıyım tutuyorsa kusa öğüre içerizde tutmuyorsa valla bide boşa kustuğumuzla kalmayalım hepimiz yanmayalım birimiz yanalım dedimdi
Ben sanırım adet olucam yarın, sancılarım başladı çünkü bu ay tüp bebek düşünüyorum hayırlısıyla, süreç nasıl olucak her şeyden haberdar ederim ama öncelikle ismimi listeye yazdırayım:) bat : 11 Eylül yazalım:) inşallah Eylül ayı hepimize mucizesiyle birlikte gelir...
Dur yahu hemen ümitsizliğe kapılma daha 2-3 günün varmış işteBende 2-3 güne buradayım herhalde
Canım regl az kaldıysa o da yapıyor bazen. Mesela normalde bende hiç olmaz. Geçen aylarda oldu ay dedim hamileyim ama maalesef kırmızı kart. Ha ama dersen hamilelik belirtileri arasında var mı evet var. İnşallah bebiş yapıyordurYa acaba başka bişeymi var göğüslerimde sadece uçlarda hassasiyet var başka biyerde yok südyen sürtse rahatsız ediyor
Benimde ilk defa böyle oldu genel bi ağrı oluyodu ama uçlarda olmuyodu bilmiyorum artık 2 gün kaldıCanım regl az kaldıysa o da yapıyor bazen. Mesela normalde bende hiç olmaz. Geçen aylarda oldu ay dedim hamileyim ama maalesef kırmızı kart. Ha ama dersen hamilelik belirtileri arasında var mı evet var. İnşallah bebiş yapıyordur
Allahtan umut kesilmez diyelimDur yahu hemen ümitsizliğe kapılma daha 2-3 günün varmış işte
Şayet benim durum daha vahim valla benim bat 24 Ağustos ama açtığım topiğe bak. O kadar umutsuz vakayım
Ahhh inşallahHer şeyin hayırlısı canım. İnşallah bu ay yüzün güler