- 28 Şubat 2021
- 911
- 693
Bugün de kanama gördüm doktorum yumurtlama kanamasi dediYumurtlama olabilir, sancında var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün de kanama gördüm doktorum yumurtlama kanamasi dediYumurtlama olabilir, sancında var mi?
Oluyor o dönemde kanama.Bugün de kanama gördüm doktorum yumurtlama kanamasi dedi
Ben hiç yaşamadım o kanamayı normal bişi miOluyor o dönemde kanama.
Dün baktım benm test silikleşiyor değerlendirdim 15 gun sonra olumlu olumsuz haberi verırım artık kısmet ben elimden geleni yaptım tevekkülü AllahOluyor o dönemde kanama.
Evet dün az geldi bugünde çok çok az geldi inşallah tutar sizdede olmusmuydu kanama yumurlama donemindeOluyor o dönemde kanama.
Yumurtlama gününü ve sonrası kaç gün değerlendirmek gerekiyor acabaDün baktım benm test silikleşiyor değerlendirdim 15 gun sonra olumlu olumsuz haberi verırım artık kısmet ben elimden geleni yaptım tevekkülü Allah
Yumurtlama öncesi pik gunu (kaç gun surerse) pik sonrası çatlama gununu değerlendirmeniz gerekiyorYumurtlama gününü ve sonrası kaç gün değerlendirmek gerekiyor acaba
Ben kullandım bu ay evet her gun aynı saatte aksam 8 - 10 arası yapsan ideal olur 2 saat oncr sıvı alımını kes yoksa hatalı cıkar gayet net bellı ettı adet bıtımınden itibaren kullan cnm ben 12-13. Gunlerde pik gördüm mesela bugun silindi cızgımKızlar selam ben ilkkez azevvel ovülasyon testi siparişi verdim 1 yıldır deniyoruz ikimizdede sorun yok fakat gebelik nasip olmadı innovita markası aldım trendyoldan kullanan var mı bu markayı memnunmusunuz birde nasıl kullanayım sizce hergün aynı saat mi olmalı? Sevgiler
Olmuştu canım ama benim iki gündü.Evet dün az geldi bugünde çok çok az geldi inşallah tutar sizdede olmusmuydu kanama yumurlama doneminde
Benimde işte pzrtesi kahverengi geldi 12ci günümde salı hafif az kan bugünde çok çok az geldiOlmuştu canım ama benim iki gündü.
Daha sıvı kıvamda su gibi kahverengiydi di mi ?
Tarif ettiğim gibi su gibi kıvamlı kahverengi miydi?Benimde işte pzrtesi kahverengi geldi 12ci günümde salı hafif az kan bugünde çok çok az geldi
Tamam cnm çok teşekkür ederimBen kullandım bu ay evet her gun aynı saatte aksam 8 - 10 arası yapsan ideal olur 2 saat oncr sıvı alımını kes yoksa hatalı cıkar gayet net bellı ettı adet bıtımınden itibaren kullan cnm ben 12-13. Gunlerde pik gördüm mesela bugun silindi cızgım
Benimki sanırım yunurtlama kanamasi degil ya az az devam ediyor pzrtesiden beriTarif ettiğim gibi su gibi kıvamlı kahverengi miydi?
Dr a gitBenimki sanırım yunurtlama kanamasi degil ya az az devam ediyor pzrtesiden beri
Canım merhaba seninle aynı durumdayiz oğlum 6 yadinda ve 6 aydir deniyoruz kardes icin. Bu ayin 10unda kimyasal oldum maalesef. Bakalım Allah büyük.Selam kızlar
Eylül ayında gebelik planlayanlar olarak burada buluşalım ne yaptık ne ettik ne planlıyoruz birbirimize yardımcı olalım
İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Benim 6 yaşında bir oğlum var. 6 aydır da kardeş deniyoruz.
Hepimiz için Eylül mutlu haberler getirsin
ANNE ADAYLARI - BAT - SONUÇ
- @seymaa-34 28 Ağustos
- @mucizebekliyorum1 4 Eylül
- @raainbow 5 Eylül
- @sinemmlendi 8 Eylül
- @Arasdefne 11 Eylül
- @ozlemem 10 Eylül