belki geç döllenme olmuştur iki gün sonra tekrar artış için kan verinKızlar kan sonucum 51 çıkmış. 5-6 gün gecikmeye göre az mı sizce? Çünkü 36 gün önce kürtaj oldum boş gebelik sebebiyle onda da 8 günlük gecikmeyle 180 çıkmıştı. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum lütfen dua edin
Tebrik ederimBen gebe miyim acaba? adetim 4 gün gecikti. testi yaptım böyle çıktı. Pcosluyum 9 aydır da istiyoruz. Kasık ağrılarım var sırtım belim çok ağrıyor. Geç döllenme olabilir mi kan versem sonuç çıkar mı kesin ?
İnşallah yarın tekrar test yapıp kan mı versem kesin sonuç umarım güzel olurTebrik ederim
Hamilesiniz büyük ihtimal
Bence direk kan ver canım inşallah hamilesindir kaç dakikada çıktı sonuç.Ben gebe miyim acaba? adetim 4 gün gecikti. testi yaptım böyle çıktı. Pcosluyum 9 aydır da istiyoruz. Kasık ağrılarım var sırtım belim çok ağrıyor. Geç döllenme olabilir mi kan versem sonuç çıkar mı kesin ?
Banyoda yaptım dakikasını saymadım ama 5 dakikada oldu sanırım çünkü çok durmadım banyoda 3-4 dakikada çıktıBence direk kan ver canım inşallah hamilesindir kaç dakikada çıktı sonuç.
Kan ver bence bekleme, eğer 3-4 dakikada çıktıysa büyük ihtimalle hamilesinBanyoda yaptım dakikasını saymadım ama 5 dakikada oldu sanırım çünkü çok durmadım banyoda 3-4 dakikada çıktı
Banyoda yaptım dakikasını saymadım ama 5 dakikada oldu sanırım çünkü çok durmadım banyoda 3-4 dakikada çıktıBence direk kan ver canım inşallah hamilesindir kaç dakikada çıktı sonuç.
Kan ver bence bekleme, eğer 3-4 dakikada çıktıysa büyük ihtimalle hamilesinyeni olduğu için silik çıkmıştır inşallah
Ayyyy inşallah rabbim nasip etsin yarın gidip kan vereyimKan ver bence bekleme, eğer 3-4 dakikada çıktıysa büyük ihtimalle hamilesinyeni olduğu için silik çıkmıştır inşallah
Evet canim kan testinde çıkar artık.İnşallah yarın tekrar test yapıp kan mı versem kesin sonuç umarım güzel olur
Hayırlısıyla rabbim tüm isteyenlere çocuk nasip etsin sağlıcakla kucaklarımıza alalım huzurla büyütelim.Evet canim kan testinde çıkar artık.
Bize de dua et.
Tez zamanda çift çizgileri gorelim
Ekim grubu nerde kızlar oraya doğru ışınlanayım :)
Çatlamadan sonraki 13.gün erken gebelik testi negatif. Bu ay geç değil erken yumurtladım o yüzden geç döllenme ihtimali de yok ben regl olmayı bekliyorum artık kızlarım, bu ay da böyle gitti
Halbuki çok fazla belirtim vardı demek ki regl belirtisiydi hepsi
Benim çarpımı da koyabilirsin. Dün kan baktırdım negatif geldiEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Merhaba BAT aynı test yaptın mı?Benide ekler misin ?Bat 12 Eylül
Dr mfk yöntemine başladım geçen ay takviye gıda eş paketi duydunuz mu olduysa inşallah 9 aydır beklediğimiz mucize Allahın izniyle olmuşturEvet canim kan testinde çıkar artık.
Bize de dua et.
Tez zamanda çift çizgileri gorelim
Evet canim duydum.Dr mfk yöntemine başladım geçen ay takviye gıda eş paketi duydunuz mu olduysa inşallah 9 aydır beklediğimiz mucize Allahın izniyle olmuştur
kendiniz için bireysel takviye alabilirsiniz. Eşiniz kullanmasa bile siz kullanın bence bişey kaybetmezsiniz zam gelecekti 1-2 güne ürünlere enflasyondan dolayı ben hocayı yakından takip ediyorum instegramdanEvet canim duydum.
Ama eşimde henüz bir sorun çıkmadığı için, bende de ondan ürünlerini araştırmadım hiç.
Önümüzdeki ay eşim de bir doktora gitsin, olmadı bende almayı düşünürüm.