EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

belki geç döllenme olmuştur iki gün sonra tekrar artış için kan verin

Bence direk kan ver canım inşallah hamilesindir kaç dakikada çıktı sonuç.

Bence direk kan ver canım inşallah hamilesindir kaç dakikada çıktı sonuç.
Banyoda yaptım dakikasını saymadım ama 5 dakikada oldu sanırım çünkü çok durmadım banyoda 3-4 dakikada çıktı
Kan ver bence bekleme, eğer 3-4 dakikada çıktıysa büyük ihtimalle hamilesin yeni olduğu için silik çıkmıştır inşallah
Kan ver bence bekleme, eğer 3-4 dakikada çıktıysa büyük ihtimalle hamilesin yeni olduğu için silik çıkmıştır inşallah
Ayyyy inşallah rabbim nasip etsin yarın gidip kan vereyim

Çatlamadan sonraki 13.gün erken gebelik testi negatif. Bu ay geç değil erken yumurtladım o yüzden geç döllenme ihtimali de yok ben regl olmayı bekliyorum artık kızlarım, bu ay da böyle gitti
Halbuki çok fazla belirtim vardı demek ki regl belirtisiydi hepsi

Eklentiler

• IMG_20220914_122639.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 51
seni de alalım ekim ekibine :)

Benim çarpımı da koyabilirsin. Dün kan baktırdım negatif geldi

Dr mfk yöntemine başladım geçen ay takviye gıda eş paketi duydunuz mu olduysa inşallah 9 aydır beklediğimiz mucize Allahın izniyle olmuştur
Evet canim duydum.
Ama eşimde henüz bir sorun çıkmadığı için, bende de ondan ürünlerini araştırmadım hiç.
Önümüzdeki ay eşim de bir doktora gitsin, olmadı bende almayı düşünürüm.

kendiniz için bireysel takviye alabilirsiniz. Eşiniz kullanmasa bile siz kullanın bence bişey kaybetmezsiniz zam gelecekti 1-2 güne ürünlere enflasyondan dolayı ben hocayı yakından takip ediyorum instegramdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…