Benim ilk gebeliğimde sarı akıntı olmuştu ama aşırı değil gün içinde geliyordu belli aralıklarla başında bende enfeksiyon sanmıştım inşallah gebesindir sağlıkla devam eder. Gebe kalırsan tam kan sayımı ile beraber tam idrar testi de yaptır enfeksiyon varsa açığa çıkıp tedavisine bakılır.Kizlar benim bat 12 Eylül adete 4 gün kala kasıklarım çok ağrıdı ve bir gün sürdü birde sarı akıntı geldi çok fazla acaba neden olur başına gelen varmı belirtimi yoksa enfeksiyonmu acaba
Gonalf igne cok pahalı alamadık bizKuzum klomeni adetin 5. gunu basliyodum 5 gun iciyodum hap o gonalf igne 4 gun kullanicam onuda sonra kontrol bakalim
Kızlar bende size bi soru sormak istiyorum yumurta çatlama günün 8 Eylül Dü bu defa saydam uzayan akıntım aşırı az geldi çok az gördüm bu neyden kaynaklı oluyor ki bilen varmı gününde geldi o akıntı ama aşırı azdı ve hızlı geçti önceden baya yoğun geldiği dönemler oldu. Bu defa şaşırdım ama şeffaf ve sıvı şekilde akıntı 9 eylülde de devam etti. Ama uzayan yapıda değildi.
O gelmeyen regl ve belirtileri zaten geçen ay beni 10 gün geciktirdi . Bakalım bu ay hiç bel karın gogus agrisi yaşamadım o yüzden regl olurum diyorum gebelik gibi Bi belirtim yok. Sabırla beklemekten başka şansımız yok sizinkide stres sıkıntıdan gelmemiş olabilir .ama inşallah hamişsinizdir ondandır dediğiniz ağrı:)
Yaa çok karışıkmış cidden biz de özelde yaptırmıştıkBizde daha önce yaptırdık ama özelde yaptırmıştık o detaylı yazıyordu.şimdi araştırma hastanesinde verdik hiç birsey anlamadık bu yazanlar ne demek olur ki
Kuzum raporla uyguna geliyo aslindaGonalf igne cok pahalı alamadık bizinşallah tedavi surecin sonunda mutlu haberini alırsın
Sağ tüpünüzde galiba genişleme var tıkanıklık mevcut tabi en doğru yorumu doktorunuz yapacaktırKızlar iyi akşamlar hsg raporundan anlayan var mı aranızda Eki Görüntüle 3127840
Belli belirsiz bişey var gibi 4 gün geçmiş kan verin bence inşallah bebiş vardırKızlar günaydınbugün gecikmemin 4.günü çarşamba günü test yapmıştım negatif çıkmıştı bugün sabah tekrar test yaptım çok hayalet bir çizgi çıktı gibi geldi bana ben görüyorumla görmüyorum arasında kaldım inşallah vardır
Eki Görüntüle 3127917 Eki Görüntüle 3127918 Eki Görüntüle 3127919
Bir kaç gün daha bekleyip tekrar test yapıp kan vereyim diyorum canım çok teşekkür ederim inşallahBelli belirsiz bişey var gibi 4 gün geçmiş kan verin bence inşallah bebiş vardır
Canım umutlandırmak istemem ama bak ben biraz oynadım sanki ince bi çizgi var gibiGece gece kalktım dayanamadım test yaptım. Aslında çatlamadan sonra 9 gün geçti sanırım daha erken ama hiç ikinci çizgi yoksonradan pozitife dönme ihtimali olur mu? Erken gebelik testi yaptım.
Sizinkiylede biraz oynadım çizgi var gibi duruyorKızlar günaydınbugün gecikmemin 4.günü çarşamba günü test yapmıştım negatif çıkmıştı bugün sabah tekrar test yaptım çok hayalet bir çizgi çıktı gibi geldi bana ben görüyorumla görmüyorum arasında kaldım inşallah vardır
Kuzum daha önce oldu mu hiç peki böyle ilk defa mi oluyor?Sabah ateşim aynı test yine negatif kızlar@asunny Bearhug PrensesAriel Sevm57 böyle giderse diğer bat im da ekime sarkacak...
İnşallah bebişin seninledir canımKızlar günaydınbugün gecikmemin 4.günü çarşamba günü test yapmıştım negatif çıkmıştı bugün sabah tekrar test yaptım çok hayalet bir çizgi çıktı gibi geldi bana ben görüyorumla görmüyorum arasında kaldım inşallah vardır
Eki Görüntüle 3127917 Eki Görüntüle 3127918 Eki Görüntüle 3127919
İkisinde de gölge görüyorum canım umarım yanıltmazGünaydın kızlar dün bat günümde adet olmadım bu sabah test yaptım
Oynanmamışı ve oynanmışı bırakıyorum. Oynanmışa bakınca sanki hayalet bi çizgi var gibi siz ne diyorsunuz?
Ben de göremedim canımKızlar bu testlere bakılırsa benim adet olmam gerekiyor sanırım farklı açılardan bakıyorum ben ikinci çizgiyi göremiyorum