Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Pozitif sonuç alan arkadaşlar doktor sonuç öğrendikten ne kadar süre sonra yani kaç gün sonra çağırdı sizi acaba?

22 Eylülde 2. tüp bebek denemesi olarak transfer oldum. Bugün 5. günüm (transfer gününü saymıyorum). İlk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bugüne kadar ara ara kasıklarıma giren sancı ve bel ağrısı hissediyordum. İlk denemede de göğüslerim inanılmaz dolgunlaşmış ve hassaslaşmıştı. Bunları hissetmedikçe bu sefer kimyasal bile değil sanırım diye düşünmekten kendimi alamıyorum. :KK43:

Canım hiç öyle düşünme , zaten belirtilerin çoğu ilaçlardan kaynaklanıyor.5 günde bir şey hissetmen mümkün olmuyormuş.Ben de senin gibi sanıyordum ama değilmiş.Hissetmekle alakası yok

B benimhikayem06 selamlar, yarın test günümüz :)) ben dün kaset test yaptım pozitif çıktı, hatta 7.gün leke biraz yoğunlaştı tedirgin edecek kadar, doktorumla görüştüm bazi ilaçları bıraktırdı ve kan testi istedi 25 çıktı. yani var gibi ama asıl ctesi günü önemli dedi yarını bekliyorum. Siz ne yaptınız yeniden bir test vs yaptınız mı merak ettim

B benimhikayem06 selamlar, yarın test günümüz :)) ben dün kaset test yaptım pozitif çıktı, hatta 7.gün leke biraz yoğunlaştı tedirgin edecek kadar, doktorumla görüştüm bazi ilaçları bıraktırdı ve kan testi istedi 25 çıktı. yani var gibi ama asıl ctesi günü önemli dedi yarını bekliyorum. Siz ne yaptınız yeniden bir test vs yaptınız mı merak ettim
Merhaba benim test günüm pazartesi cidden çok az kaldı 🥹🙏🏼❤️ bende bugün sabah 5 gibi yaptım dayanamadım birde pazar günü erken gebelik deneyeceğim

Eklentiler

• 6f7bf386-6fa1-45a0-9012-27b199aa61af.jpeg
    6f7bf386-6fa1-45a0-9012-27b199aa61af.jpeg
    62,9 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba benim test günüm pazartesi cidden çok az kaldı 🥹🙏🏼❤️ bende bugün sabah 5 gibi yaptım dayanamadım birde pazar günü erken gebelik deneyeceğim
Ee olmuş bu iş bence 🥹 pozitif görünüyor benm de aynı bu şekilde çıktı silik ama net belli bi silik. İnşallah değerlerimiz de güzel çıkar. Ben dondurulmuş 5.gün embriyosu transferini 18inde oldum 28inde test günü dedilerz bakalm yarın öğreneceğiz

Bende 11 eylül ve 18 eylülde iğne vuruldum ve 18inde transfer oldum test yaptım dayanamadım 30u kan vereceğim ama pazar günü bir de erken gebelik testi yaparım gibi, pozitif çıkmalarına ovitrelleden dolayı emin olamıyorum 🥹 inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız
Hatta testte hcg yuksek cikicak bnce kasette bile bu kdr guzel gorunuyorsa baya yukselmistir

X