- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 28
İnşallaahhh canım benim olumlu olmaya calıs kaygılarını bırak aramıza hoşgeldinKızlar birazdan transfer olacağım benim için dua eder misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallaahhh canım benim olumlu olmaya calıs kaygılarını bırak aramıza hoşgeldinKızlar birazdan transfer olacağım benim için dua eder misiniz
18 eylül test günümdü, 26 eylül yani dün kese için çağırdıPozitif sonuç alan arkadaşlar doktor sonuç öğrendikten ne kadar süre sonra yani kaç gün sonra çağırdı sizi acaba?
İnşallah güzel sonuç alırız. İş yerinde her boşlukta aklıma bu geliyor. Gözlerim dolu dolu :SCanım hiç öyle düşünme , zaten belirtilerin çoğu ilaçlardan kaynaklanıyor.5 günde bir şey hissetmen mümkün olmuyormuş.Ben de senin gibi sanıyordum ama değilmiş.Hissetmekle alakası yok
Benim de 17 Eylül test günümdü ama bana 2 hafta sonra gel dedi.Herkes 10 gün içinde gitmiş ben niye öyle oldum18 eylül test günümdü, 26 eylül yani dün kese için çağırdı
Benim de 17 Eylül test günümdü ama bana 2 hafta sonra gel dedi.Herkes 10 gün içinde gitmiş ben niye öyle oldum
Bakarsan senin ki daha iyi, çünkü ben 9 gün sonra bir daha kalp atışı için gidicem, ikisi birden hallolsun diye öyle olmuşturBenim de 17 Eylül test günümdü ama bana 2 hafta sonra gel dedi.Herkes 10 gün içinde gitmiş ben niye öyle oldum
Evet olabilirinşallah her şey yolundadır AminBakarsan senin ki daha iyi, çünkü ben 9 gün sonra bir daha kalp atışı için gidicem, ikisi birden hallolsun diye öyle olmuştur
Amiiin inşallahEvet olabilirinşallah her şey yolundadır Amin
Merhaba benim test günüm pazartesi cidden çok az kaldı bende bugün sabah 5 gibi yaptım dayanamadım birde pazar günü erken gebelik deneyeceğimB benimhikayem06 selamlar, yarın test günümüz :)) ben dün kaset test yaptım pozitif çıktı, hatta 7.gün leke biraz yoğunlaştı tedirgin edecek kadar, doktorumla görüştüm bazi ilaçları bıraktırdı ve kan testi istedi 25 çıktı. yani var gibi ama asıl ctesi günü önemli dedi yarını bekliyorum. Siz ne yaptınız yeniden bir test vs yaptınız mı merak ettim
Canım senin sonucun ne oldu aynı gün transfer olmuştuk senleVar gibi duruyor
Canim benide 14 gun sonra cagirdi doktorum kese icin belkide kalp atiminida gorelim die bilemiyorumPozitif sonuç alan arkadaşlar doktor sonuç öğrendikten ne kadar süre sonra yani kaç gün sonra çağırdı sizi acaba?
Ee olmuş bu iş bence pozitif görünüyor benm de aynı bu şekilde çıktı silik ama net belli bi silik. İnşallah değerlerimiz de güzel çıkar. Ben dondurulmuş 5.gün embriyosu transferini 18inde oldum 28inde test günü dedilerz bakalm yarın öğreneceğizMerhaba benim test günüm pazartesi cidden çok az kaldı bende bugün sabah 5 gibi yaptım dayanamadım birde pazar günü erken gebelik deneyeceğim
Ya burda kucuk.bisiler var gbi ay hadi insallahhhMerhaba benim test günüm pazartesi cidden çok az kaldı bende bugün sabah 5 gibi yaptım dayanamadım birde pazar günü erken gebelik deneyeceğim
Hatta testte hcg yuksek cikicak bnce kasette bile bu kdr guzel gorunuyorsa baya yukselmistirBende 11 eylül ve 18 eylülde iğne vuruldum ve 18inde transfer oldum test yaptım dayanamadım 30u kan vereceğim ama pazar günü bir de erken gebelik testi yaparım gibi, pozitif çıkmalarına ovitrelleden dolayı emin olamıyorum inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız
Kuzum dualarim hep seninle rabbim kucagini bos birakmasin insallahMerhaba kızlar benım negatıf pozitif olanlara saglıkla kucaklarına alsınlar banada dua edın
Hatta testte hcg yuksek cikicak bnce kasette bile bu kdr guzel gorunuyorsa baya yukselmistir
İşte ovitrelle her şeyi bozuyor pazar sabahı tekrar yaparım erken gebelikle çok su içiyorum biraz kendimi sıkmam lazımYa burda kucuk.bisiler var gbi ay hadi insallahhh