kac gun oldu canim.catlatma ignesi kullanali gecmistir bence artikBirde pazar günü erken gebelikle deneyeyim diyorum zaten pazartesi kan vereceğim inşallah ilaçların etkisi azalmıştır bana sadece olumsuzu düşünmüyor bu pozitifler ama ümitlenemiyorumda
18 eylülde oldum ben bilmiyorum ki inşallah geçmiştir kan daha önemli değil mikac gun oldu canim.catlatma ignesi kullanali gecmistir bence artik
Kaset teste beta hcg 12 iken gordm kuzum ben seninkinde bayada belirgn aslinda bende cok silikti hayalet cizgiydi kandada istedigin degerleri gorursun insallah az kalmis rabbim.yardimcin olsun18 eylülde oldum ben bilmiyorum ki inşallah geçmiştir kan daha önemli değil miama kaset testler kafamıda karıştırıyor 30/50 hcgyi görebildikleri için
YazarsınEvet canim suan hastanedeyim 40 dk ya cikicak sonic bekliyorum
İnşallah hepiniz sağsalim kucaklarımıza alalım bebeklerimiziKaset teste beta hcg 12 iken gordm kuzum ben seninkinde bayada belirgn aslinda bende cok silikti hayalet cizgiydi kandada istedigin degerleri gorursun insallah az kalmis rabbim.yardimcin olsun
Sizde sonucunuzu yazın merakla bekliyoruzKaset teste beta hcg 12 iken gordm kuzum ben seninkinde bayada belirgn aslinda bende cok silikti hayalet cizgiydi kandada istedigin degerleri gorursun insallah az kalmis rabbim.yardimcin olsun
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaAllahEvet canim suan hastanedeyim 40 dk ya cikicak sonic bekliyorum
144 ten 314 e yukselmis ogleden snra hocamla gorusucem.bakalm.canim neler diycekSizde sonucunuzu yazın merakla bekliyoruz
evet inşallah güzel sonuçlar alacağız :)Benimde pazartesi peş peşe olacağız inaşllah transfer
güzel katlanmış.kaçıncı gün bugün transferin144 ten 314 e yukselmis ogleden snra hocamla gorusucem.bakalm.canim neler diycek
14. Gun canmgüzel katlanmış.kaçıncı gün bugün transferin
Maşallaaaaah canım sağsalim kucaklarımıza alalım14. Gun canm
Insallah kuzum benim aminMaşallaaaaah canım sağsalim kucaklarımıza alalım
Hayırlı olsun canım314 olmus kuzum
Ya hadi bakalım inşallaahhVar canım baya net maşaAllah
Hayırlı olsun sağsalim kucaklarımıza alalımMerhababende dun transfer oldumm