Amiin insallah benim ikinci trasfer , ilki 23 agustosta oldu 2 eylulde negatif sonucu alip siradakine gectikHayırlı olsun sağsalim kucaklarımıza alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin insallah benim ikinci trasfer , ilki 23 agustosta oldu 2 eylulde negatif sonucu alip siradakine gectikHayırlı olsun sağsalim kucaklarımıza alalım
İnşallah bu transfer olacak iyi düşünelim iyi olalımAmiin insallah benim ikinci trasfer , ilki 23 agustosta oldu 2 eylulde negatif sonucu alip siradakine gectik
10 gun ıcınde gecerKızlar dondurulmuş transfer oldum fakat çatlatma iğnesi de vuruldum.etkisi ne zaman çıkar iğnenin?idrar testi yapmak istiyorum ama çatlatma iğnesinin etkisi yanıltmasın.
Konustunmu doktorla ne dedi?Kizlar seyit temel ceylan hocanin pzel klinigine giden bir arkadas vardi aramizda
Knustum kuzum garanti olsun 7 ekimde kese bakalm dedi guzel ilerliyor artik kan verme dediKonustunmu doktorla ne dedi?
Güzel hayırlısı inşallahKnustum kuzum garanti olsun 7 ekimde kese bakalm dedi guzel ilerliyor artik kan verme dedi
Merhaba ne zaman transfer oldunuz iğneyi ne zaman oldunuz hayırlı olsun inşallah sağsalim kucağınıza alırsınızKızlar dondurulmuş transfer oldum fakat çatlatma iğnesi de vuruldum.etkisi ne zaman çıkar iğnenin?idrar testi yapmak istiyorum ama çatlatma iğnesinin etkisi yanıltmasın.
Merhaba,18 i çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum,24 ü salı günü transfer oldum.Aminn inşallah,cümlemizin.siz ne durumdasınız?Merhaba ne zaman transfer oldunuz iğneyi ne zaman oldunuz hayırlı olsun inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız
Bende 11 eylül ve 18 eylülde iğne vuruldum ve 18inde transfer oldum test yaptım dayanamadım 30u kan vereceğim ama pazar günü bir de erken gebelik testi yaparım gibi, pozitif çıkmalarına ovitrelleden dolayı emin olamıyorum inşallah sağsalim kucaklarımıza alırızMerhaba,18 i çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum,24 ü salı günü transfer oldum.Aminn inşallah,cümlemizin.siz ne durumdasınız?
Eğer çatlatma iğnesinin etkisi değilse var benceinşaallah öyledir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bi arkadaş 10 güne geçiyor etkisi demişti.siz kaçıncı gün yaptınız testi.Bende 11 eylül ve 18 eylülde iğne vuruldum ve 18inde transfer oldum test yaptım dayanamadım 30u kan vereceğim ama pazar günü bir de erken gebelik testi yaparım gibi, pozitif çıkmalarına ovitrelleden dolayı emin olamıyorum inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız
En sonuncusunu bugün sabah 5te yaptım, 9. Gün ama birde 11. Gün bakacağım,12. Gün kan testi vereceğim zaten inşallah isteyen herkesin olurEğer çatlatma iğnesinin etkisi değilse var benceinşaallah öyledir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bi arkadaş 10 güne geçiyor etkisi demişti.siz kaçıncı gün yaptınız testi.
Insallah canim benimGüzel hayırlısı inşallah
Tabiki ederiz canim rabbim yardimcin olsunKızlar birazdan transfer olacağım benim için dua eder misiniz
Ayy inşallahiğnenin etkisi geçmiştir artık.ben 9.gün kan verecem.inşaallah olumlu olur benim deEn sonuncusunu bugün sabah 5te yaptım, 9. Gün ama birde 11. Gün bakacağım,12. Gün kan testi vereceğim zaten inşallah isteyen herkesin olur
Ay hadi inşallaaaaaahhh inşallah herkesin olumlu olur inşallaaahhhAyy inşallahiğnenin etkisi geçmiştir artık.ben 9.gün kan verecem.inşaallah olumlu olur benim de