- 19 Eylül 2024
- 382
- 221
- 32
Hayirli aksamlar insallah guzel sonuclar alirsin arkadasimHayırlı akşamlar herkese Banada dua eder misiniz bugün transferim oldu . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli aksamlar insallah guzel sonuclar alirsin arkadasimHayırlı akşamlar herkese Banada dua eder misiniz bugün transferim oldu . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun. Güzel haberlerini alalım inşallah.Hayırlı akşamlar herkese Banada dua eder misiniz bugün transferim oldu . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok güzel benceSelam 12. Gün 430 değer nasıl arkadaşlar
Amın ınsaAllah yarın sıze guzel haber verırımBozma moralini arkadasim seni o kadar iyi anliyorumki dayan guzel seyler dusun olumlu seyler dusun rabbim yardimcin olucak insallah
Insallah kuzu bnde yarin tekrar kan testi vericem guzel haberler insallahAmın ınsaAllah yarın sıze guzel haber verırım
Benimde pazartesi peş peşe olacağız inaşllah transferYaa çok sevindim rabbim tamamına erdirsin çok şükür bana da dua edermisin cumartesi transferim var
Pozitif sonuçlar al hayırlısı ile kuzumHayırlı akşamlar herkese Banada dua eder misiniz bugün transferim oldu . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayy inşallah Allah razı olsun canımHayirli aksamlar insallah guzel sonuclar alirsin arkadasim
Amin inşallah isteyen çabalayan herkes inşallah canımPozitif sonuçlar al hayırlısı ile kuzum
İnşaAllah canım senın beta cıkmıştı ama demı olunlu sankı oyle hayorlıuorumInsallah kuzu bnde yarin tekrar kan testi vericem guzel haberler insallah
Gerceklesicek insallah kuzum seninde yuzun gulucek bizler gibi insallah dua ediyorum hepimiz icin
Kızlar ne düşünüyorsunuzInsaAllah canım
Oldu bu iş.hayırlı olsunKızlar ne düşünüyorsunuz
Gayet net gorunuyor canim hayirli olsunKızlar ne düşünüyorsunuz
İnşaAllah canım senın beta cıkmıştı ama demı olunlu sankı oyle hayorlıuorum
Evet kuzum en son 144 geldi bakalm bugn tekrar vericem kanİnşaAllah canım senın beta cıkmıştı ama demı olunlu sankı oyle hayorlıuorum
Kan vermeye gittinmi?Evet kuzum en son 144 geldi bakalm bugn tekrar vericem kan
Oldu bu iş.hayırlı olsun
Birde pazar günü erken gebelikle deneyeyim diyorum zaten pazartesi kan vereceğim inşallah ilaçların etkisi azalmıştır bana sadece olumsuzu düşünmüyor bu pozitifler ama ümitlenemiyorumdaGayet net gorunuyor canim hayirli olsun
Evet canim suan hastanedeyim 40 dk ya cikicak sonic bekliyorumKan vermeye gittinmi?