Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Riskli evet ama olsun be annesi sen cok guzel tasirsin bebeklerini kese bakmiyorlarmi daha1500 gbi girunur diyorlar ama sanirim cogl gebeliklerde farkli
Yaaa çok teşekkür ederim bilmiyorum Sonucumu gönderdim arıcaklar çağıracaklar beni bekliyorum işte

AMİNNN CANIM İNŞALLAH BENDE OLUMSUZ DÜŞÜNMÜYORUM DA İŞTE TEK SIKINTIM ,İŞ YERİ İŞLERİM YETİŞMEDİ ONLAR SIKINTI YAPMAZ UMARIM

Arkadaşlar tekrar transfer sürecindeyim Climara forte bant ve Estrofem ihtiyacım var elinde olan arkadaşlardan dönüş yapmasını rica ediyorum

Kızlar benım 8. Gunum sabah yıne test yaptım bıse cıkmadı. Ama Rahmım fena agrıyo cekılıyo sankı boyle batma hıssı kasık agrısı bu neden olur aceba teste bakınca yok agrılara bakınca var gıbj

Gerceklesicek insallah kuzum seninde yuzun gulucek bizler gibi insallah dua ediyorum hepimiz icin
İnşaAllah canım benım vala 3. Denemem bu kadar ugrasacagımı hıc dusunmemıstım bıle tup bebek denılınce hemen ılkınde olacak demıştım ama işte bazen doktorlar deneme yanılma yoluyla gıdıyolar hastanın psıkolojısı durumu hıc duusnmedwn

Sen moralini hiç bozma bol bol dua et

Bozma moralini arkadasim seni o kadar iyi anliyorumki dayan guzel seyler dusun olumlu seyler dusun rabbim yardimcin olucak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…