Ben bu değerim 2. Gün kuzumTransfer in kaçıncı günü verdin? Ben 12 günü verdim 2 ciyi
Riskli evet ama olsun be annesi sen cok guzel tasirsin bebeklerini kese bakmiyorlarmi daha1500 gbi girunur diyorlar ama sanirim cogl gebeliklerde farkliYaaa çoğul gebelik riskli ama ya
Yaaa çok teşekkür ederimRiskli evet ama olsun be annesi sen cok guzel tasirsin bebeklerini kese bakmiyorlarmi daha1500 gbi girunur diyorlar ama sanirim cogl gebeliklerde farkli
Hadi bakalm kuzum genlde 1500 civarnda kese gorunuyirmus cnku bakalm ne zaman cagrcaklarYaaa çok teşekkür ederimbilmiyorum Sonucumu gönderdim arıcaklar çağıracaklar beni bekliyorum işte
AMİNNN CANIM İNŞALLAH BENDE OLUMSUZ DÜŞÜNMÜYORUM DA İŞTE TEK SIKINTIM ,İŞ YERİ İŞLERİM YETİŞMEDİ ONLAR SIKINTI YAPMAZ UMARIMTeşekkür ederim canım. Dualarım seninle. Allah hickimseyi evlatla sinamasin çok zor. İnşallah güzel haberlerini yazarsın buraya. Hiç kimsenin kucağı boş kalmasın. Amin
Bol bol dua et ben öyle yapdim. İçten dua et inanarak. Transfer sürecinde olumsuz düşünme. Olucak de.
Merhaba hayırlı olsun sağsalim kucağınıza alırsınız inşallahBen de bugün kan testi verdim transferimin 8. Günü 97 çıktı değerim
Hayirli olsun canimBen de bugün kan testi verdim transferimin 8. Günü 97 çıktı değerim
Merhaba hayırlı olsun sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah
Gec tutunma olabilir kuzum belkide ondan cikmiyorKızlar benım 8. Gunum sabah yıne test yaptım bıse cıkmadı. Ama Rahmım fena agrıyo cekılıyo sankı boyle batma hıssı kasık agrısı bu neden olur aceba teste bakınca yok agrılara bakınca var gıbj
InsaAllah bı mucize gerceklesırGec tutunma olabilir kuzum belkide ondan cikmiyor
Gerceklesicek insallah kuzum seninde yuzun gulucek bizler gibi insallah dua ediyorum hepimiz icinInsaAllah bı mucize gerceklesır
İnşaAllah canım benım vala 3. Denemem bu kadar ugrasacagımı hıc dusunmemıstım bıle tup bebek denılınce hemen ılkınde olacak demıştım ama işte bazen doktorlar deneme yanılma yoluyla gıdıyolar hastanın psıkolojısı durumu hıc duusnmedwnGerceklesicek insallah kuzum seninde yuzun gulucek bizler gibi insallah dua ediyorum hepimiz icin
Sen moralini hiç bozma bol bol dua etİnşaAllah canım benım vala 3. Denemem bu kadar ugrasacagımı hıc dusunmemıstım bıle tup bebek denılınce hemen ılkınde olacak demıştım ama işte bazen doktorlar deneme yanılma yoluyla gıdıyolar hastanın psıkolojısı durumu hıc duusnmedwn
Bozma moralini arkadasim seni o kadar iyi anliyorumki dayan guzel seyler dusun olumlu seyler dusun rabbim yardimcin olucak insallahİnşaAllah canım benım vala 3. Denemem bu kadar ugrasacagımı hıc dusunmemıstım bıle tup bebek denılınce hemen ılkınde olacak demıştım ama işte bazen doktorlar deneme yanılma yoluyla gıdıyolar hastanın psıkolojısı durumu hıc duusnmedwn